Header Ads

Cody Rhodes hamarosan elhagyhatja a Stardust gimmicket!

Belső értesülések szerint a SummerSlam után, Cody Rhodes lassan elkezdheti elhagyni a Stardust karakterét, hogy visszaváltozzon Cody Rhodes-á! A tervek szerint ezután nagy push-ban fog részesülni!

http://cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2015/07/AWm6GF1z-600x399.jpg

Cody Rhodes már több hónapja, hogy felvette a Stardust gimmicket, amikor testvérének, Goldust-nak akart segíteni, az eredeti tervek szerint ők ketten a WrestleMania-n küzdöttek volna meg, ebből azonban végül nem lett semmi.

Most, hogy Goldust sérült és a közönség is Cody Rhodes igazi énjét akarja visszakapni, a WWE szerint már semmi értelme nem lenne tovább fent tartani a Stardust gimmicket.

11 megjegyzés:

 1. Ez nagyon jó hír, térjen csak vissza Cody, és hagyja el ezt az utálatos bohóc karaktert, Codyként még viheti is valamire, Stardustként csak lejáratja magát, nem vagyok meglepve, hogy a közönségnek Cody kell. Nem volt túl jó ötlet ez a Goldust copy idétlenkedős stílussal. Remélem Amell és Neville ellátják a baját a karakternek. xd

  VálaszTörlés
 2. Remélem a heel karakterével tér vissza.

  VálaszTörlés
 3. Szerintem ezek a Cody chantek egyrészt a heel karakternek, másrészt a Stardust gimmicknek szólnak. Magyarán azt akarják, hogy térjen vissza mint face Cody Rhodes. Nem tetszik ez a majom Stardust karakter de el kell ismernem, hogy jól játssza. Ez a "nagy push" remélem egy WWE övet jelent.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Inti öve lesz, figyeld csak meg ;) ő mindig az körül volt :D

   Törlés
 4. Visszajöhetne már tényleg a Cody gimmick.. a nagy push meg nála az IC öv lesz, mielőtt valaki többre gondolna :D

  VálaszTörlés
 5. De a 2k16-ban Stardust benne lesz, gondolom....
  https://www.youtube.com/watch?v=bIpKk_WyM60

  VálaszTörlés
 6. Remélem hogy ez nem csak valami pletyka.

  VálaszTörlés
 7. Ez lehetne az év híre. Senkit sem érdekli, hogy heel vagy face lesz, csak jöjjön vissza mint CODY.

  VálaszTörlés
 8. Na végre! Cody-ként voltak azért szép pillanatai, ha nem is sok... végül is még csak 30 és elég régóta itt van már, előbb-utóbb megkaphatná a main eventer státuszt. Tartom azt, amit korábban írtam: ha nem Sandow, hanem ő nyeri a bőröndöt tavalyelőtt, talán másképp alakult volna a karriere, de ugyebár WWE logika megint lecsapott :P

  VálaszTörlés
 9. Én nem várok sokat, csak annyit hogy térjen vissza, mint Cody és ne legyen jobber.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.