Header Ads

Cena vs Rollins - Mi lesz a vége?

Több lehetőség is felmerült, azzal kapcsolatban, hogy mégis mi lesz ennek a meccsnek a végeredménye.

John Cena vs. Seth Rollins

John Cena a SummerSlam képén az US öve nélkül látható. Legutóbb, amikor az akkori United States bajnok, Sheamus az öve nélkül volt látható a Survivor Series promójában el is veszítette az övét, valamint Cena új pólóján a 15-szörös világbajnoki uralkodására utalnak.
Ezekből arra lehet következtetni, hogy Seth Rollins távozhat győztesen.

Ám az is megeshet, hogy Sheamus már most beváltja a táskáját és ő távozik világbajnokként, míg Seth US bajnokként.

Akár még az is elképzelhető, hogy egy visszatérő pankrátor, mint például Kane közbeavatkozik és diszkvalifikációval ér véget a mérkőzés.

4 megjegyzés:

 1. Valaki beavatkozik vagy Rollins kizáratja magát... valahogy nem gondolom, hogy most váltja a tatyót Sheamus, Cena meg nem kellene, hogy 16-odszorra is megnyerje! Bár ez csak az én véleményem :D

  VálaszTörlés
 2. Miért ne válthatná be? A következő az elképzelésem ezzel kapcsolatban: Lesnar és Undertaker lerendezik a számlát, de közben Sheamus beváltja a táskát. A következő raw adásán Sheamus isteníti mágát arra hivatkozva, hogy ő a király mert ővé az őv. Egyszer csak hirtelen bejőnne Lesnar/Heyman arra hivatkozva, ami Lesnar eredeti célja volt: visszaszerezni az övet, és ezzel kezdődne a Lesnar-WWEWHC Sheamus viszály.
  Amúgyis Sheamust most mindenki utálja, Lesnart pedig istenítik.
  Szerintem ez egy jó kis viszály lenne.

  VálaszTörlés
 3. A Summerslam utáni Októberi Live eventeken Rollinst bajnokként hírdetnek,Cenaval vannak meccsei. Azonban Cenat már ott sem írják US bajnoknak. Sheamus ugyan úgy "Mr.Money in the Bank"..szóval szerintem itt vagy DQ lesz,vagy Rollins csak szimplán nyer.

  VálaszTörlés
 4. Hiába drukkolok Sheamusnak az lesz szerintem, hogy Pedigree meglesz, Sheamus beváltja, viszont megjelenik Kane maskban, heel turnnak, és DQ lesz.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.