Header Ads

Big Show beszélt a visszavonulásáról!

Big Show a napokban a Digital Spy-nak adott interjút, amelyben a karrierjéről és arról is beszélt, hogy mit szeretne csinálni, miután visszavonult a ringből!

http://img.bleacherreport.net/img/article/media_slots/photos/002/023/585/2d7e363dd8f4889545617a089b41dc85_crop_north.jpg?w=542&h=361&q=75

A világ legmagasabb sporotlója először is elmondta, hogy imád a WWE-ben dolgozni, ez az élete, semmi mást nem csinálta szívesebben, már több tíz éve itt dolgozik és ha eljön az ideje annak, hogy visszavonuljon a ringből, akkor is szeretne a WWE munkatársa maradni.

Big Show hozzátette, hogy 43 éves, érzi ő is, hogy öregszik, a mindennapi fellépések már megterhelik őt, azonban úgy gondolja, hogy amíg ő az egyetlen aki képes ezt a szintet hozni, addig nem fog visszavonulni. Szerinte jelenleg nincs olyan ember, aki a helyére tudna lépni.

A visszavonulása utáni időkről elmondta, hogy szívesen foglalkozna a fiatal tehetségekkel, azonban szinte bármit elvállalna ami a pankrációval kapcsolatos, mert ez az egyetlen amit imád csinálni.

18 megjegyzés:

 1. sajnos már öregszik a big show a végére azért kaphatna egy övet!!!

  VálaszTörlés
 2. Öt éve biztos van még. Undertaker 7 évvel idősebb nála és még bírja. Szóval egy jó ideig még biztos marad.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. The Undertaker már jópár éve csak party time, Big Show meg ott van mindig ;)

   Törlés
  2. Ez igaz :) Azért még jó lenne egy pár évig maradna az óriás. Ő a kedvencem.

   Törlés
  3. Kiégtem rajtad Ricsii Kocsis :DDD "Undertaker már jo par eve csak PARTY TIME":D kepzeld mar el a Coronitaban mondjuk betabizva es egesz ejszaka tancolva:D

   Törlés
 3. Miaz, hogy amig nem tudják pótolni? :D Ilyen lassú mutánsokra sose volt szüksége a cégnek. André is azért vált legendává mert tudott a ringben, nem csak a mérete miatt... Big Showból minden hiányzik, ami ahhoz kell, hogy fent maradjon a neve. Tudja az alapokat és ennyi... kész vége. Nekem nem fog hiányozni, sose tudott ledöbbenteni egy storyval se. Akkor már inkább Henry, ő legalább tud hatni a közönségre. Sajnálom Show, de a te időd lejárt, óriások mindig is voltak és lesznek, de ne várd meg, hogy jöjjön. Menj mielőbb nyugdijba, mert ez már paródia amit csinálsz.. sz.v.sz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nézd meg mit csinált a WCW-ben, volt n.W.o. tag, Undertakernek egy akkora Chokeslamet adott, hogy a ring beszakadt. Ha nézted volna a régi meccseit Undertakerrel is összefogott és heelek voltak. Ráadásul ő 23 évesen lett bajnok. Ráadásul néz már rá. Csodálkozol, hogy lomha? Ő minden fellépésen ott van és ezért olyan lomha. Mi az, hogy nem hatott a közönségre? Ez kurva nagy hülyeség. Big Show nagydarab létére, fiatalon nyomta a Dropkicket.

   Törlés
  2. Azt hiszed PG-n nőttem fel? Vissza néztem a teljes Monday Night War-t. Show nekem sose tudott olyan promót mondani, amibe beleélem magam. Most is csak gagyog. A heel/face turnjei nevetségesek. Egyszer sír, egyszer zúz. Mindig ilyen volt, ez nem meggyőző hanem nevetséges. Igen, voltak jó formációk, aminek tagja volt, de az NWO sem az ő nevétől volt híres. Adott egy chokeslamet? :) Beszakatt a ring? :D Láttál már chokeslamet Undertakertől? Hányat adott már a több mint 20 éve alatt? Rikishinek a cell tetején? Mick Foley szintén cell tetején? Edge a létra tetején? és még lehetne írni. A két wrestler össze sem hasonlítható. Undertaker a WWE lelke, ebben a bizniszben nála nem lesz jobb, Big Shownál mindig is voltak jobbak, és lesznek is...

   Törlés
  3. Azért a Mick Foley (Mankind) chokeslam nehogy már Undertaker érdeme legyen, ne szórakozzatok. Foley érdeme, mindenki le akarta beszélni róla, Vince a leghangosabban és ő mégis ragaszkodott hozzá. Kicsit már unom olvasni, hogy mindenki Takert nyalogatja. Jó volt, nagyon jó. Ennyi. Mára már nem az. Pont. Ettől még a tisztelet kijár neki, de nehogy már szentté avassuk. Shownak nem az a feladata, hogy hatalmas promo-kat adjon, hanem az, hogy elhidd, ha egy ökölcsapással leüti az ellenfelét. Ő a pusztító karakter. Ezért nem áll neki igazán jól a face állapot.

   Törlés
  4. Attila: sajnalom, hogy nem kedveled Show-t. Ami a ring beszakadását illeti ezt mondtam: https://m.youtube.com/watch?v=0-3UsAP1-6E
   Ráadásul Roberttel értek itt egyet.

   Törlés
 4. Great Khali-val mivan?
  Nem tudja valaki?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Great Khali visszavonult mert tumort találtak nála..

   Törlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Hát ez az még WWE Bajnok sem lehet.. Mért nem őt tették Rollins ellen?

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.