Header Ads

Az új Wyatt családtag pedig...

Braun Stowman como parte de The Wyatt Family - WWE RAW 24-08-15
A tegnap esti RAW műsoron debütált a Wyatt család harmadik tagja is, és egyből megtámadta Roman Regins-t, és Dean Ambrose-t.

Az új családtag pedig nem más, mint Braun Stowman akit az NXT-t követők már jól ismerhetnek. Több WWE LIve Eventen is részt vett már ám ez eddig nem került fel a „nagyokhoz”.

12 megjegyzés:

 1. Mégegy óriás, de még ráadásul tiszta izom.Majdnem olyan "izomóriás", mint Big Show a 90-es években.

  VálaszTörlés
 2. És akkor kifog Ambrosékhoz csatlakozni mivel Sting WWE övért megy? Talán Cena mivel jelenlegi állás szerint se öve se ellenfele vagy egy szintén NXT-s fiatal?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem hiszem, ő a NoC után újra Rollins ellen fog menni és addig nem fog ennyire eltávolodni onnan. (Sting nem valószínű, hogy övet nyerne, és az sem, hogy hosszabb távon maradna.)

   Szerintem egy meglepi visszatérő fog csatlakozni hozzájuk, mint pl.: Erick Rowan, D.Bryan, Jerrico, Batista, Rock, CM Punk (na jó, a végére megszaladt a képzelőerőm :)))) vagy esetleg Neville bár ő is másfele kacsingat, és nem is lenne akkora erősítés.

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Mi az hogy az NXT-t követők jól ismernek? Én már 1 éve nézem az nxt-t de adásban még nem láttam. Plusz wikipédián is annyi van hogy egy nxt live eventje volt, meg agy Main Event dark meccse. Nekem tök ismeretlen de az tény hogy elég kemény debütálás volt.

  VálaszTörlés
 5. Nekem az arca ismeros a Rosebus-bol szerintem o

  VálaszTörlés
 6. Hirtelen azt hittem róla hogy Kane. :D

  VálaszTörlés
 7. Apropó Kane ő is csatlakozhatan Reigns-ékhez (szép álmok :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.