Header Ads

Az első kép Cena-ról a műtét óta!

16 megjegyzés:

 1. és a Bella Ikrek :D :D Én a melleikről beszélek persze :D Ledobhatnák egy pornóban :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na most bizonyítottad azt az elméletet, hogy te is csak egy kis 10 éves kis srác vagy....

   Törlés
 2. Jól áll Cena-nak ez az orrtöréses dolog. Sok elásásért ez járta :D

  VálaszTörlés
 3. Kis SPOILER! az éjjeli RAW-ról (aztán majd a srácok úgy is lehozzák külön :P): ahogy az várható volt, még az orrtörés ellenére is ő játszik Seth Rollins-szal a SS-en és mindkét öv kockára lesz téve... nem szeretem Seth mostani karakterét, de dögöljek meg, ha nem neki drukkolok majd! Nagyon nem szeretnék egy 16. Cena-féle világbajnoki uralkodást :S Bár benne van, hogy ő távozik győztesen... még mielőtt valaki belém kötne, ismét csak leírom: nem utálom, tisztelem is valamennyire, mert sokat tesz/tett a cégért, egyszerűen csak kurva unalmas a számomra, hogy mindig visszatérünk hozzá és így nem egy fiatalabb/jóval tehetségesebb pankrátort "nyomjak a mocsokba", pedig a WWE-nek MOST kellene megalapoznia a jövőt, mert így hiába a sok tehetség, ha Johnny fiú egymás után küldi őket a süllyesztőbe :S Persze lehet, csak az én véleményem, majd leírjátok, mit gondoltok :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pici módosítás: Seth még csak kihívta, nem hivatalos még a meccs... de valószínűleg attól még ez csak formalitás :P

   Törlés
  2. Na az bebaszna, ha Cena US mellett még WWE bajnok is lenne. Szerintem ezt is Rollins fogja nyerni valamilyen úton-módon.
   Vagy most az jár a fejemben, ha Cena nyer, és mikor emeli a két övet a magasba, jön Sheamus (mer ugye a táska csak a WWE övre vonatkozik) megnyeri és Cena marad US bajnok. Aztán talán egy Sheamus-Rollins-Cena feud, ez még tetszene is.
   De bármi elképzelhető és annak az ellenkezője is:D.

   Törlés
  3. 100 százalék hogy diszkvalifikáció lesz a meccs vége. Nem lépi meg a wwe hogy bármelyikük is két övet birtokoljon egyszerre. Ebben biztos vagyok.

   Törlés
  4. Vitatnám szerintem egyesítik ezt a két címet is,legalább is remélem mivel ez valamennyire kibogozná a szálakat.
   Kezdjük az elején.
   Van (volt) 2 külön részleg,külön bajnoki címekkel a diva és tt címeket egyesítették így ezek mind2 részleget képviselték.
   Volt két világbajnoki cím és két kisebb cím.
   A részlegek összevonása után a WHC háttérbe szorult ezért egyesítették a wwe címmel.
   Vagyis most van 1 főbajnoki cím(mindkét részleg),1 diva cím(mindkét részleg),2 tt cím(mindkét részleg),valamint a 2 kisebb cím egyik az sd nél másik a raw nál de minek?
   Mióta egyesítették a részlegeket az sd ami addig egyenértékű volt a raw-al talán jobb is egy egyszerű mellékműsor lett,olyasmi mint a main event,vagy a superstars.
   Ha azt a 2 címet összeraknák akkor csak 1 midcard cím lenne ami papíron még az sd-nél de a mostani helyzetnél jobb lenne.
   Na mindegy remélem hogy rendet raknak.

   Törlés
  5. Remélem ha lesz egy US és WHC öv eggyesítő meccs akk,Cena nyer! Ő a legjobb az üzletnek.

   Törlés
  6. attól hogy ő a cég arca még Seth a jövő,és a jelenlegi bajnok kétlem hogy Cenának adnák az övet hiszen ő már tetszik vagy sem egy élő legenda.
   semmi kétség hogy még bajnok lesz a jövőben de jelen állás szerint seth rollins a "legjobb a biznisznek".

   Törlés
 4. Amúgy eszembe jutott valami, srácok: most ha teszem azt, egy "Winner takes all" meccset játszanak majd, ahol ugye mindketten kockára teszik az övüket - mondjuk már csak Cena kell, hogy elfogadja és tudjuk, hogy el fogja, szóval akkor ha teszem azt, Seth kizáratja magát, akkor nyilván nem bukja a sajátját, de azzal az US-t megnyerhetné? Nyilván nem, szóval még lehet az is, hogy úgymond semmi nem történik és marad mindkettő a saját övénél, bár akkor ez a meccs eléggé értelmetlen lenne. A másik, amit előttem írt Delon: Sheamus a bőrönddel csak a WWE WHC-t vinné, szóval ha bárki nyerne és a győztesen váltja be, a "vesztes" még mindig maradhat US bajnok. A másik dolog pedig: eddig nem jelentettek be ilyet, hogy címegyesítés történne a SS-en, mondjuk számomra furcsa is lenne, ha most a világbajnokiba belemixelnék az országos címet O.O Bár láttunk már különös dolgokat a WWE háza táján, szóval lehet még igazad ebben, TheAnimal :D
  Viszont szerintem már egyáltalán nincs külön RAW-s és SD-s csapat, se külön övek, csak a két külön műsor... viszont való igaz: régen a Smack ért annyit szinte, mint a RAW, sőt: volt jobb is valamikor! Most pedig tényleg olysami, akár egy hosszabb ME/Superstars... bár ha emlékeztek, mikor a ME "nyitott" talán 2012-ben, a legelső adáson mi volt? WWE Champ CM Punk vs WHC Sheamus... aztán valamikor tavaly eljutottunk arra a szintre, hogy Hornswoggle vs El Torito, szóval no comment -.-"

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. *jobb is volt valamikor (hiába, kapkodtam xD)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.