Header Ads

Az eheti Raw nézettségi adatok!

A hétfői, Summerslam előtti utolsó Raw adásra 3.777 millió néző volt kiváncsi, ami csökkenés, az egy héttel ezelőtti adáshoz képest, amit 3.838 millión követtek nyomon.
Az eheti showban pedig láthattuk Undertakert és Lesnart szemtől szemben, Cena visszatérését és nem utolsó sorban egy díva main eventet is. Az adás a 18-49 éves korosztály körében a második, míg egybevéve a legnézettebb műsor volt az este folyamán.
Az első órában 3.649 millióan, a másodikban 3.953, még az utolsó órában 3.728 millióan kapcsoltak a Rawra.

10 megjegyzés:

 1. ezt most nem egészen értem, majd 4 milliárd ember nézte a Rawt? a világ fele? :D vagy 3,8 millió..... ezt tényleg nem értem, mert biztos hogy nem nézte 4 milliárd ember a Rawt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hol látsz te itt milliárdot? :D

   Törlés
  2. 3.649 millióan .... ezt kérlek fordítsátok le nekem emberi nyelvre, mert ez az én olvasatomban (három ezer hatszáz negyvenkilenc millió, ami földi olvasatban majdnem 4 milliárd) meg megint más ha pont helyett veszőt teszel mert az egész, szóval három egész nyolc millió.... vagy 3 egész hatszáznegyven kilenc.... szóval ezt sehogysem tudom értelmezni, de lehet hogy csak engem tanítottak rosszul.... :D

   Törlés
  3. Oda van írva a szám mögé, hogy millió, akkor miért gondolsz milliárdra? Amíg maga a szám nem éri el az 1 milliárdot, minek kéne nem millióban kiírni -> "0.003777 milliárd"?

   A "háromezer hatszáznegyvenkilenc millió" így nézne ki -> 3649 millió , ami 3.649 milliárd, ergo a 3.649 millió az hárommillió hatszáznegyvenkilencezer. Nem okoskodni akartam de nekem ez így egyértelmű. Eleve ránéztem erre a hírre, eszembe sem jutna, hogy ez milliárd lenne :D.

   Törlés
  4. https://www.youtube.com/watch?v=cGcmxAcdeEs

   Hát ez kurva jó:d , nemtom néztétek-e már.

   Törlés
  5. THEBEAST-nek igaza van, tényleg úgy lenne helyes! :)

   Törlés
 2. Válaszok
  1. van a viasat6-on vasárnap 10:15-kor meg 23:00 szintén vasárnap

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.