Header Ads

A Zöld Íjász újra ringbe száll?

Információink szerint, a WWE erősen gondolkodik egy esetleges Stephen Amell vs Stardust meccsen, amivel pontot tehetnének viszályuk végére.

A Twitteren a "Zöld Íjász", már el is kezdte felvezetni az esetleges "visszavágót":
"Széthajszolom magam a ringemben. Tudjátok, csak arra az esetre, ha valaki nem tud megbírkózni a gondolattal, hogy vesztett."

Közeleg a visszavágó?

14 megjegyzés:

 1. Hát.....
  Stephen csak bénázott a ringbe de azért mert nincs kiképezve. Ha egy kicsit gyakorolna megint szívesen látnám a ringbe.

  VálaszTörlés
 2. Remélem, hogy nem.Szánalmas az egész wwe, hogy filmsztárokkal akarja nézettebé tenni a műsorokat, ahelyett, hogy a tehetségekkel tenné.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. filmsztárokkal?? az utóbbi 3 évből sorolj fel 5 filmsztárt Hugh Jackman, Schwarzenegger és rajta kívül ;)

   Törlés
  2. Jackman,Schwarzenegger,Amell,Snoop dogg,Wiz Khalifa (Ők mind szerepeltek filmekben...) -,- ;)

   Törlés
  3. Mr. T benne volt a pankrációban tudtommal.. Snoop Dogg és Wiz rapper nem színész, a másik hármat meg én mondtam, úgyhogy egyet se tudtál mondani Mr. hangtalan :D

   Törlés
  4. Ja,meg MAJDNEM MINDEN SZUPERSZTÁR AZ MERT sokan szerepeltek filmekben :D

   Törlés
  5. Az csak egy vendégszereplés volt Mr T részéről, csak nála hitelesebb volt valamivel, mint a pankrátorhoz képest gizda Amell-től.

   Törlés
 3. Mindenki tudja, hogy a pénzről szól itt minden.
  Phenom mondjál tehetségeket!!!
  Olyan nagyon nincsenek mint régen Stone Cold, The Rock, Goldberg, Jeff & Matt. Hardy és még sorolhatnám.
  Jelenlegiek közül aki tehetséges az Cesaro.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért ez eléggé túlzás. Nem csak Cesaro a tehetséges. Ide sorolhatnám még Neville-t, Dolph Ziggler-t, Kevin Owens-et, Lucha Dragons is kurva jó... Az már más kérdés, hogy nincsenek értékelve, de ez kizárólag Vince papának köszönhető.

   Törlés
  2. Az előttem felsoroltak + Dean Ambrose+Solomon Crowe+Adam Rose(régi karaktere)+Seth Rollins(bár nyomatják, de így nem lesz erős a karaktere, ha nem nyer tisztán)+Ascension+Cody Rhodes+Ryback(nem tehetséges, de nekem egyik személyes kedvencem :P).

   Törlés
  3. Ezek csak azok a tehetségek, akiketnem nyomatnak.Most felsorolom az összes tehetséges pankrátort, aki nagy pusht kap:Seth Rollins.

   Törlés
 4. Én annak örülnék, ha Stardust visszatérne a "régi" gimmickjéhez, és ott hagyná ezt az őrült dolgot. Egyébként Amellnek megvannak a képességei a pankrációhoz, és nem sok ideje lehetett felkészülni. Minden esetre a meccsük színvonalát felhúzta Neville, bár az is kezd ellaposodni...

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.