Header Ads

A WWE nem elégedett Kevin Owens kinézetével?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/09/21/13/09/289/kevin_steen_kevin_owens.png
A hétfő esti RAW-n Randy Orton célzásokat tett Kevin Owens súlyára, ami a hírek szerint felsőbb utasításra történt.

Orton kérdésére Owens tagadta, hogy hízott volna. Sokan úgy vélik, hogy ez egy aljas húzás volt a WWE-től. A hírek szerint viszont, ez a kérdés felsőbb vezetői utasításra hangozzhatott el, mivel elvileg a szervezet több vezetőségi tagjának nem tetszik Owens kinézete.

A hírek szerint miután feladta a mérkőzését John Cena ellen a Battleground gálán, a szervezet két részre oszlott. A táborok felosztása értelmében az egyik Owens mellett van a másik pedig ellene, és mindenki megpróbálja a saját igazát bebizonyítani.

6 megjegyzés:

 1. Szánalmas, hogy a kinézetével vannak elfoglalva, több pankra kinézetébe is bele lehetne kötni, de nem látom értelmét, mivel tehetségesek. Itt van pl Owens is, aki kapott egy feud-ot Cena ellen, persze a szuperkatona nem veszíthetett tétmeccsen, de sokkal nagyobb pusht kaphatott volna ha el is nyeri az övet tőle, de ugyebár Cena nem veszíthet. -,-' Inkább azon kéne gondolkodnia a vezetőségnek, hogy hogyan tudnának minnél többet kihozni a karakterből.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jól mondod, Tomi :D Most Owens úgy néz ki, ahogy... mégis nagyon tud a ringben, ez kellene számítson! Meg ennyi erővel bárkit le lehetne bármiért szólni, ott van mondjuk Samoa Joe, neki is van súlytöbblete, mégis abszolút "halálos" a ringben ugyebár. Az pedig beszédes, hogy idén ő a 2. olyan, akit odadobnak Cena elé koncnak, így hátráltatva az előrelépését (igen, Rusev volt az első)

   Törlés
  2. Hat en nem tudom de nem tudnam vekonyan elkepzelni Owenset:D szerintem tok jo osszkepet alkot az egesz ember ugy ahogy van... Ha visszakapna azt a fenevad enjet es nem csak mindig kisetalna o lehetne a top heel Rollins mellett

   Törlés
 2. Vincnek már tényleg csak a halált tudom kivánni. Olyanokat tesz meg amit más szervezet nem tesz. Triple H jól használta őt azt jött Vince és elbassza a karrierjét. Ha Triple H lesz a fejes akkor Szupercena elbúcsúzhat a pushoktól. Csak tehetséges bajnokok leszek ugy mint Rollins

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Adja Isten, hogy igazad legyen :D Bár azért Hunter is a saját érdekeit (azaz a pénzt) helyezné szerintem előtérbe, de az biztos: ő nem hagyná elkallódni a fiatalokat, hisz végül is az NXT is az ő "keze munkája" nagyrészt!

   Törlés
 3. Nem nem Rollins egyáltalán nem tehetséges bajnok.. csalással védi meg az övét csalással nyerte Cena ellen is a országos bajnoki övet.... mindenki elől elfut gyáva alak

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.