Header Ads

A vezetőség elégedett Stardust-tal!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/05/27/23/47/38/252/stardust_bio_20150225.pngA hírek szerint a WWE vezetősége nagymértékben meg van elégedve a Stardust karakterrel!

Ez az oka annak is, hogy a vezetőség őt választotta a Green Arrow sztárja, Stephen Amell elleni feud-ra.

A másik ok pedig az, hogy a vélemények szerint a Stardust karakter sokkal jobban megragadja a nézősereget, és olyan reakciókat vált ki, amit a WWE a Cody Rhodes gimmick-kel nem tudna elérni.

9 megjegyzés:

 1. Hülyeség!!!!!!!! Eddig nem voltak meg elégedve vele. Ezt csak azért csinálják mert meghalt az apja. Magyarul szánalomból adnak neki szerepet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kizárt dolog, hogy szánalomból. A WWE csak pénzt lát benne, ennyi. Ezt szerintem nem kéne ennyire túlgondolni.

   Törlés
  2. Jó de eddig miért nem voltak vele megelégedve? Apja halála előtt szinte nem is kapott szerepet ha mégis akkor 2 perces meccseken kapott ilyen R-Truth féléktől. Miután meghalt az apja utána meg egyből elkezdtek vele foglalkozni és szerepeket adni. Pénz meg nem hoz ez a karakter mert béna és senki nem kíváncsi a értelmetlen szövegeire.Én biztos nem hallgatnám évekig a dumáit.

   Törlés
  3. Jól van fiam, ülj le egyes! Cody Rhodes 236 napig volt interkontinentális bajnok szóval, akkor mennyire nem voltak vele ezelőtt megelégedve? Amúgy meg kicsit többet kellene WWE-t nézned, mert Stardust karakterrel már tavaly debütált és a bátyával együtt TT bajnokok voltak. Pedig akkor még semmi jele nem volt annak, hogy Dusty Rhodes bármilyen komoly betegségben szenvedne. Különben meg tényleg elég jól hozza ezt a kissé bizarr karaktert és nem kéne neked sem mögé gondolnod semmit, ami nincs ott.

   Törlés
  4. Én a stardust és nem a cody rhodes karakterről beszélek. A tag team öv meg egy ideje semmit sem ér, bárki megkaphatja. A fő öv ami ér egyáltalán valamit.

   Törlés
 2. https://www.youtube.com/watch?v=hK3JqItHbA0

  VálaszTörlés
 3. Mind Stardust mind Codyként a midcard szint volt számára a csúcs.
  Soha főöv közelébe nem engedték,a 2013-as feudja Hunterékkel talán az egyetlen amikor róla szóltak a dolgok.
  De ettől függetlenül soha nem volt egy meghatározó személyiség,talán a Legacy idejében vagy a 2011-es feudja Ortonnal.
  Kár érte mert sok mindent ki lehetne hozni a Shartdust karakterből,de Codyként is sokra vihette volna.
  Igaz még csak 30 de kétlem hogy bármi nagyot véghezvinne a wwe-nél.

  VálaszTörlés
 4. Nem szeretem a Stardust karaktert... amúgy sajnos igaz: Cody-ként volt egy szép időszaka IC-bajnokként meg előtte mondjuk a Legacy-ban korrekt volt, de kb. ennyi! Esküszöm, még "Undashing" karaktere volt az - tudjátok, a csuklyás-orrmaszkos, kicsit ilyen dr. Doom-os :P, amit kedveltem. Szerintem ott rontották el a dolgot, hogy tavalyelőtt nem neki, hanem Sandow-nak adták a MitB-bőröndöt, aki persze nem nyerhetett vele -.-" Talán ha Cody kapja akkor, máshogy alakult volna a további karrierje ;)

  VálaszTörlés
 5. Igen, a vezetőség megint megmutatta mennyi esze van. Stardust az egyik legrosszabb karakter, csak egy lecopyzott Goldust, egy semmirekellő bohóc. A cikkben leírttal meg mélyen egyetértek, nem hoz ki Codyként olyan reakciókat mint Stardustként, így lehet utálni. Ha maradt volna Cody, talán még többre vihették volna, elég rossz hogy van egy tehetséges srác, és ebben a hacukában bohóckodik meg lejáratja magát.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.