Header Ads

2015-ös statisztikák! John Cena az éven csak hat alkalommal nem nyert!

A WWE közzétett egy pár friss statisztikát, amely számba veszi, hogy kik azok a pankrátorok, akik a legtöbb mérkőzésen vettek részt idén és kinek hány győzelme és hány veresége van!

http://www.betweentheropes.com/wp-content/uploads/2015/07/wwe-raw-2015-john-cena.jpg

Az idén eddig a legtöbb mérkőzése az egykori Shield tagoknak volt, Seth Rollins-nak, Roman Reigns-nek és Dean Ambrose-nak, ők fejenként 136-szor léptek a ringbe, természetesen a live eventeket is beleszámítva! Őket követi King Barrett 127 mérkőzéssel, majd Cesaro 122 mérkőzéssel.

John Cena-nak az éven eddig 99 mérkőzése volt, amiből 93-at nyert meg. Roman Reigns vezet a győzelmek számában, az idén 119 győzelme volt, összehasonlítva Dean Ambrose-al akinek mindössze 88.

8 megjegyzés:

 1. john cena a cég arca azért legtöbsször nyernie kell!!!anno hulk hoganek hány veresége volt 1984-1991!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na végre rajtam kívül más is érti, hogy miért nyer mindig Cena. :D

   Törlés
  2. csak tudod az a baj hogy más nem érti meg rajtunk kivül!!!!!!

   Törlés
  3. Én is értem, de nem gondoljátok hogy ez így nem jó?Mennyivel jobb volt már az Attitude Era-ban, amikor minden évben más ember volt a cég arca.Talán egy évben többen is.

   Törlés
  4. senki nem mondta hogy ez jo igy mert sorba állnak a tehetségek akik azt várják hogy cena visszavonuljon!!PL:dean ambrose,reigs,seth rollins de az a baj hogy nincsen annyi tehetseg mint mondjuk az Attitude Era-ban akkor volt egy:stone cold,the rock shawn michaels,undertaker,hunter és még sorolhatnám reggelig!!

   Törlés
  5. Attitude Era-ban is meg volt a cég arca ott Stone Cold vitte a prímet csak ott mellette voltak egyéniségek mint pl HBK, HHH, Undertaker, Kane, Mankind Goldberg..stb..stb Most ha megfigyeled vannak azok az emberek akik a wwe ben lehúztak már egy jó pár évet akik néha néha ott voltak a magaslaton de csak azok maradtak akiket tényleg ellehet adni. És vannak az újak hát nem tudom ez az én véleményem de szerintem az újak között nincs már az az igazán de tényleg egyedi karakter két csoportra bomlott a társaság vannak a jók meg a rosszak és kész. Cena meg csak annak köszönheti hogy régen amikor ő is featal volt úgy mond "újonc" megimádták a karakterét és amikor feljutott a csúcsra és mivel a cég úgy mint más cég arra megy amiből a legjobb bevétel jön. És ez miatt nem is értem hogy vannak azok akik "köcsög Cena meg szar meg bala bla" ezért nem őt kel hibáztatni hogy ő az egyik legelhathatóbb. Ja meg azt kérdezném hogy ha valamelyikőtök Cena helyébe lenne ne hogy azt mondja hogy ő nem ezt tenné hogy ő önszántából átadná a helyét mert az hazudik. :D

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.