Header Ads

Visszatért!

A főmeccs Brock Lesnar VS Seth Rollins volt a Battleground-on.
Mint azt várhattuk,Lesnar elsöpörte Rollins-t.
A meccs többnyire egyhangú volt,Lesnar aratott,és a közönség is őt éltette.
Lesnar 12 suplexet osztott ki Rollins-nak,majd jött egy F5...
Ráfekszik!
1....2..... És a zene...Az aréna elsötétült ...Majd  amikor világos lett,ott állt a Halott Ember.
Lesnar kapott 1 Chokeslam-et,majd 2 db Tombstone-t
A fenevad és a Halott Ember összecsap?
-
A bajnok továbbra is Seth Rollins!

20 megjegyzés:

 1. Elképesztő volt hallani a harangszót, Seth Rollins jól eltűnt. :)

  VálaszTörlés
 2. Elképesztő volt hallani a harangszót, Seth Rollins jól eltűnt. :)

  VálaszTörlés
 3. Hehe, egyetértek... jó érzés volt nézni, ugyanis Taker az all-time favoritom és bár nagyon bírom Lesnar-t is, ez jogos bosszú, ennyi! Elrontotta tavaly a Streak-et, most visszakapta: bukta az övet, pedig már szinte a kezében volt, remek pszichológiai hadviselés :D Mondjuk én már pár napja - hála a pletykaoldalaknak - tudok erről a visszatérésről, mint ahogy arról, hogy a Deadman valószínűleg játszik a SummerSlam-en. Most már tudjuk, ki ellen xD Vagy még Triple Threat-et tudnék elképzelni Rollins-szal együtt az övért. Amúgy, ha nem nagy spoiler...! Taker mellett Sting visszatérését is pletykálják illetve, miszerint neki is adnak egy meccset a SS-re, bár még nem tudni, ki ellen menne... szerintem ha nem Hunter ellen visszavágó, akkor jelenleg csak Wyatt jöhetne számításba. Esetleg a Bray-Harper kettős ellen Roman oldalán egy tag meccs?? Meglátjuk, mindenesetre ha mindkét legenda tényleg játszik a Slam-en, azért az nagy szám lesz - mondom ezt úgy, h Sting szintén top5-ös kedvenc az öröklistámon ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kis SPOILER!, bár nagyon adta magát ugyebár: azóta bejelentették kettejük meccsét a SummerSlam-re... remélem, a Deadman nyeri! 25 éve van a cégnél, régebb óta bárkinél, egyszer már elverették Brock-kal, nagyon nem nézném meg még egyszer a vereségét ellene :S Persze azt elismerem, nehéz lesz, mi több: NAGYON nehéz lesz elintézni a Beast-et, igazából két opciót látok. Egyik, hogy most majd ő ad 3 Tombstone-t neki a meccs során, ahogy tavaly ő kapott 3 F5-öt xD Másik, miszerint a végén befogja Hell's Gate-be és nem ereszti, aztán Brock vagy kopog, amint már vér jön fel a torkán vagy beájul és akkor a bíró lefújja :D Másképp nem látok reális esélyt rá, h Lesnar veszítsen!

   Törlés
 4. Taker a Király !!!!!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=qqLjG824apU

  VálaszTörlés
 5. Nem tudom valamilyen szinten én is örülök hogy vissza tért. De minek a streak megtört már a Wyatt wm meccse is erőltetett volt. Szerintem ezt az Undertaker históriát le kéne már zárni vagy mit akarnak Taker-ből ő is bohóc lesz majd mint Kance?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már ne haragudj, de úgy beszélsz Undertaker-ról, mintha a streak nélkül egy senki lenne.Ő nem a 21-1 miatt lett legenda, hanem a deadman karakter miatt.

   Törlés
  2. Már ne haragudj, de úgy beszélsz Undertaker-ról, mintha a streak nélkül egy senki lenne.Ő nem a 21-1 miatt lett legenda, hanem a deadman karakter miatt.

   Törlés
  3. Teljesen igaza van Buffalonak, szerintem félreértetted. Senki nem mondta, hogy a streak nélkül senki, övé minden idők legbrutálisabb karrierje szerintem. Isteníteni fogja mindenki, valahányszor csak megjelenik.
   Buffalo csak annyit mondott, hogy a karakterhez, amit Mark William Calaway játszik, nem illik az a fajta dülöngélés, amit például a Battlegroundon is láttunk. Beleöregedett a korába, na és akkor mi van. Az itt lévők többsége az ő korában majd a fogait keresi a kredencen, nemhogy tombstone-okat oszt ki egy ereje teljében levő Brock Lesnarnak.
   Mivel Undertaker karaktere halhatatlan, EZÉRT kellene, hogy most egy Lesnar végjátékkal befejezzék Taker karrierjét, lásd HBK vs Taker, Flair vs HBK... Zseniális meccsek voltak és a legjobbkor, a legszebben fejezték be a pankrációt. Takernek most van itt az idő. Nem baj ez...

   Törlés
 6. Már ne haragudjatok. Jogos hogy Taker vissza akar vágni Lesnar-nak de ez nem fog változtatni semmin! A Streak megtört 21-1. Vagy nem tudom lehet 22-1 de az már szerintem nem számít annyira akkor már törött volt a Streak. Na mindegy én a SummerSlam-on 1meccset szeretnék The Undertaker vs Brock lesnarr vs Sting vs Seth Rollins WWE világbajnoki címért az király lenne. Akkor az a féreg se maradna bajnok

  VálaszTörlés
 7. Már ne haragudjatok. Jogos hogy Taker vissza akar vágni Lesnar-nak de ez nem fog változtatni semmin! A Streak megtört 21-1. Vagy nem tudom lehet 22-1 de az már szerintem nem számít annyira akkor már törött volt a Streak. Na mindegy én a SummerSlam-on 1meccset szeretnék The Undertaker vs Brock lesnarr vs Sting vs Seth Rollins WWE világbajnoki címért az király lenne. Akkor az a féreg se maradna bajnok

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Féreg? Azt tudod ugye, hogy ez csak egy karakter? :)

   Törlés
  2. Hát....Rumble-ig még bajnok marad. Csak gondolj bele, ha most elveszik Seth-től akkor nem lenne érdekes feud az öv körül. Seth ilyen event huzzó bajnok. Ha van egy ellenfele és egy bármilyen event-en úgy nyer hogy csal akár 4-5 mecs is lehet egy feud-ból. Így marad még pár...JÓ PÁR hónapig bajnok.

   Törlés
 8. Hajrá Taker!
  http://prowrestlingtimes.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 9. Jókor jut már neki eszébe megbosszulni a WM-es vereségét...

  VálaszTörlés
 10. Nem örülök hogy visszatért !!Mindig olyankor kell megjelennie amikor valami jó történne!!

  VálaszTörlés
 11. Valószínűleg ismét Lesnar jön ki győztesen.
  Puszta logika,kettőjük közül Brocknak van jövője a cégnél Takernek a legjobb esetben is 2 max 3 meccse lenne.
  Igaz hogy Brock part timer,de ezzel szerintem az ő karakterét akarják még hitelesebbé tenni.

  VálaszTörlés
 12. Valaki valami új hírt nem tud borck lesnarol mikor tér het visza

  VálaszTörlés
 13. Kicsit figyelj már oda a külalakra, ne minden mondatot külön sorba írj már!

  VálaszTörlés
 14. 13 suplex volt, de részletkérdés...:)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.