Header Ads

Új NXT Bajnok!

Az új NXT bajnok pedig nem más mint Finn Bálor, aki egy látványos meccsen győzte le Tokióban Kevin Owenst!

Gratulálunk neki!

16 megjegyzés:

 1. Elképzelhető hogy Owens lesz az új US bajnok

  VálaszTörlés
 2. Véget ér Cena Uralkodása... Game Over Cena.....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem értem miért utáljátok ennyire Cenát... Mostanában elég jó meccseket tol és már sokkal több mozdulata is van és kevesebb it fekszik. Szerintem sokat fejlődött az elmúlt fél évben

   Törlés
  2. Sokkal több mozdulat? Elszállt az agyad?

   Törlés
 3. Már nem azért, örülök neki, hogy Bálor az új bajnok, de nem haragudtam volna meg, ha odaírtad volna, hogy SPOILER kedves Ati$.

  VálaszTörlés
 4. Válaszok
  1. Ez? Nem volt rossz, tény és való, de közel sem év meccse...

   Törlés
 5. Valaki be tudná nekem linkelni a meccset?

  VálaszTörlés
 6. Amúgy kikéne javítani azt hogy ha rámész a Battleground nevű mezőbe, ott ugye a meccsek vannak de a tetéjre még mindig a Money In The Bank van írva.

  VálaszTörlés
 7. Most akkor az már biztos hogy Owens lessz a US Champion és majd pár hónap múlva mikor Finn Bálor felkerül a wwe-be akkor szerintem Hideo Itami lessz az NXT bajnok

  VálaszTörlés
 8. Hát ez hatalmas amit peti kakas írt.
  "Nem értem miért utáljátok ennyire Cenát ,mostanában kevesebbet fekszik."

  Ez komoly.
  Egyébként jogos ,igaza van.

  VálaszTörlés
 9. Szerintem az a legjobb az üzletnek ha Cena megverné Owenst a csatatéren és a világbajnoki övért egy hatványozott küzdelem lenne aminek résztvevői Rollins Lesnar R-Truth Cesaro King Barett és Dean Ambrose és Dean nyerne de jönne Sheamus a tatyóval és beváltaná azt és megverné Deant a SummerSlam- on pedig lenne egy visszavágó amit megnyerne Dean az SS utáni Raw- on Rollins megverné Deant és kapna egy meccset Bajnokok Éjszakájára És Romain REins megverné Rollinst és így egy Három az igazág meccs lenne az NOC- n ezt a meccset megnyerné Romain, mert megérdemli az övet. Az SS- en gy Cena VS Big Show asztalmeccs lenne jó ahol Cena nyerne és megvédené az országos övet. A bajnokok Éjszakáján pedig Ryback egy No DQ meccsen elvenné tőle. Az SS- re jó lenne egy Cesaro VS Rollins Last Man Standing meccs ahol Cesaro nyerne képes lenne rá szerintem ha a majmokat és Show- t meg Kan-t is eltiltanák a ring mellől és akkor Rollinskának nem lenne segítsége és simán kikapna Cesarotól. A Pokol Kapuira meg mehetne a Super Cena VS Super Romain Pokol kapui meccs a WWE Nehézsúlyúvilágbajnoki övért és Cena megnyerné ezzel 16 szoros világbajnok lenne megérdemelné mert sokkal tehetségesebb mint The Rock.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.