Header Ads

Sting még sem lesz ott a nyár legnagyobb buliján?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/01/02/38/59/460/Sting_2_.jpg
Mint a tegnapi nap délutánján kiderült, annak ellenére, hogy hetek óta kézzel fogható tényként volt kezelve nagy eséllyel Sting még csak jelen sem lesz a SummerSlam-en nem hogy ringbe lépjen!

Mint arról többször beszámoltunk nagy esély mutatkozott arra, hogy Sting Roman Reigns oldalán fog küzdeni a megmaradt Wyatt család Bray Wyatt és Luke Harper párosa ellen. Viszont a PW Insider tegnap bennfentes forrásokra hivatkozva megszellőztette a hír, amelynek értelmében a WWE egyáltalán nem tervezni, felhasználni Sting-et az este folyamán.

Annyi biztos, hogy Sting New York-ban fog tartózkodni a SummerSlam hétvégéjén, hiszen aláírásokat fog osztogatni.

3 megjegyzés:

 1. Annyira jellemző lenne a WW-re, Istenem! Ezért lesz 4 órás a SS?? Akkor kikkel fogják feltölteni, ha nem ilyen nagy arcokkal... már előre félek -.-" Pedig nagyon adta volna magát a Sting-Dean-Roman vs Wyatt-ek (szinte bárki beugorhatott volna Erick Rowan helyett!), amiből aztán mehetett volna egy egyéni meccs később Sting és Bray között :D Na meg arról is pletykáltak, hogy talán Stephen Amell-lel - az Arrow sorozat főhőse - alkothatott volna csapatot Stardust és The Miz ellen, hiszen ha emlékeztek: egy korábbi RAW-n Amell ott ült a nézők között és Stardust belekötött xD Na meg azóta Miz-zel is szócsatázott a Twitter-en... azért megnéztem volna, mindig vicces "celebeket" látni a ringben (valaki emlékszik, mikor a 2008-as WM-en Floyd "Money" Mayweather kiütött Big show-t? LOL) Na mindegy, azért remélem ott lesz! Különben is, már hetekkel ezelőtt elkezdték hirdetni Taker mellett az ő nevét is + ha tényleg egy Mania szintű műsort akarnak csinálni, akkor ott lenne a helye véleményem szerint!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazad van kéne Sting a SummerSlamre mivel ő az egyik személyes kedvecem de itt már minden kérdéses és az is marad még egy olyan öregember vezeti a szervezetet mint Vince McMahon. Sajnos ahol egy 65 fölötti öregember a tulajdonos annak a cégnek szinte annyi nem fog megszűnni de nagyon gyér műsort csinál lásd a Forma 1-et na ki a tulajdonos hát a 84 éves Bernie Ecclestone és a WWE-nek meg 69 éves Vince McMahon sajnos ezek az embere már be vannak gyepesedve inkább a magán életükkel kéne foglalkozniuk.

   Törlés
  2. Ez így van, jól mondod :D Emlékszem, valamelyik hírhez írtam is hozzászólásban, hogy Vince-től semmi jóra nem lehet már számítani! Még idéztem is Punk hírhedt 2011-es beszédéből "ez már csak akkor lesz jobb, ha Vince meghal" xD Persze félreértés ne essék: NEM a halálát kívánom, csak leadhatná már végleg a stafétát szerintem. Egyébként örülök, hogy egy másik Sting-rajongóba botlottam, mert nálam is a top5-ös örök ranglistán ott van! Azért a 30 éves karrierje során rengeteg szép pillanatot okozott és azt a 15 világbajnoki címet is abszolút megérdemli (nem úgy, mint egyesek... :P), nagyon sokat letett az asztalra! Illetve azt tényleg csak remélni tudom, hogy a számomra álommeccset is láthatom, talán a jövő évi Mania-n: Sting vs Undertaker, engem nem érdekel, ki mit mond, két legenda méltó búcsúja lenne egymás ellen - már ha vissza akarnak vonulni, ami a korukat tekintve érthető lenne + ugye szegény Taker eléggé kiégett már :S Nekem amúgy ő a favoritom az összes közül ;)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.