Header Ads

Sheamus mérföldkőve!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/02/17/23/21/691/Sheamus330_zpszym4b8xb.0.0.png
A The North American Wrestling Rankings weboldal hivatalos adatai alapján, ami a WWE televízióban leadott meccsek statisztikájával foglalkozik, amit 2006 novemberétől számol, kiderül, hogy Sheamus hétfő győzelme rekordot jelentett!

„Amikor Sheamus kiszámolással legyőzte Roman Reginst a hétfői RAW alkalmával, az volt hivatalosan is a 200-ik televízióban leadott győzelme! Így a kelta harcos az, aki először elérte a 200-as határt! A következők, akik ehhez az eredményhez közelítenek Randy Orton 197 győzelemmel, és John Cena 188 győzelemmel.”

13 megjegyzés:

 1. Akkor mégse Cena nyer a legtöbbször.

  VálaszTörlés
 2. Cena az, aki a legkevesebbszer kap ki. Ez így pontos. Természetesen aktívak közül.

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minek csinálsz ilyen videót őszintén ? Semmi vicces nincs benne és amennyit bajlódni kell a videó készítésével nem éri meg. Miért nem inkább tanulsz vagy a barátaiddal töltöd el az időt. Mert azért hogy max 20 megnézik azért hülyeség volt elkészítened.

   Törlés
  2. 170 megtekintés de ez még változhat Kane The Demon jó lett vége a legjobb! xd

   Törlés
  3. 170 az aztán nagyon sokk :) A zsanettos videót kétmillióan nézték meg. Nem is lesz neki 170 több mert a videói nem viccesek hanem idegesítőek és a gyerek hangja olyan mintha a táblát kaparnák.

   Törlés
  4. nem érdekel le szarom Sheamus a legjobb :-) amugymeg 191 megtekintés

   Törlés
  5. Hát neked biztos nincs életed, ha ilyen szar videókat csinálsz... az a hang és a kiejtés amin lehet röhögni max "plíz velkáám"
   És ez a "sok" megtekintés kb, azért van, mert senki nem tudja, hogy mire megy rá.
   Azok a kommentek >:o csorgatjátok a nyálatokat Paige-re azt van bennetek 10 év...

   Törlés
  6. Szerintem kicsit beteg a srác. Már vagy 1 éve linkelgeti ezeket a kurva szar videókat, és a rengeteg negatív kommentből sem tanult még, hogy amit csinál az még a szarnál is szarabb.

   Törlés
  7. Szerintem van az 1 évnél több is :). Nagyon nyomorult lehet a srác. Ha pénzt kapna ezekért a videókért vagy több ezer ember nézné meg őket akkor azt mondom hogy jól van csináld de így hogy a kutya nem kíváncsi rá így fogalmam sincs hogy miért csinálja.

   Törlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Na ez bevallom meglepő, bár tény, hogy jó ideig a raw-n és SD-n is szerepelt állandó jelleggel és az istenért se kapott ki soha.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.