Header Ads

Sheamus - kényszerleszállás Colorado-ban!

Sheamus maga számolt be róla a Twitterén, miszerint a gép amivel a tegnapi nap folyamán utazott Colorado-ban kényszerleszállást hajtott végre.

11 megjegyzés:

 1. Biztos megijedt a kinézetétől a pilóta és kényszerleszállást hajtott végre.

  VálaszTörlés
 2. Kicsit offolgatok már.Tegnap nagy dolog történt!Stone Cold, Undertaker és Foley után HBK is betöltötte az 50. életévét.Boldog születésnapot Heartbreak Kid!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Boldog születésnapot neki. Ám nekem örökké Foley Bá lesz a kedvencem.

   Törlés
  2. Isten éltesse sokáig! Mind a mai napig jó szívvel nézem a meccseit/gondolok rá vissza... egy nagyszerű korszak egyik utolsó követeként vonult vissza, igazából onnan már csak Taker, Hunter és Kane maradtak - bár utóbbi kettő jelenlegi karaktere, ha engem kérdeztek, önmaguk lejáratása -.-" A Deadman legalább próbálja a régi énjét hozni, csak sajna eljárt fölötte (is) az idő, én azért mindig szívesen látom, hisz No.1 all time kedvencem :D Most is kíváncsi leszek rá, mire megy a Beast ellen a SS-en, én örülnék a győzelmének, tehát a bosszú beteljesedésének nyilván! Az pedig bizakodásra ad okot, miszerint októberben Mexikóban is ott lesz live eventeken... remélem, akkor már a Survivor Series-re is jön, hisz pont 25 éve lesz a cégnél, azt meg kellene ünnepelnie valahogy ;)

   Törlés
 3. BREAKING Hulk Hogant teljesen eltávolították a WWE-ből profilja nem elérhető a wwe.com-on, már nem TE zsűritag, és a WWE shopban sem lehet már megtalálni a cuccait. Állítólag a teljes törlésének köze van a rasszizmushoz

  VálaszTörlés
 4. Ja pedig, h mondták Hogannak lesz még egy uccsó meccse a WM-án.. Andy Wienner-el teljesen egyetértek :) Undertaker nekem is No 1 Kane is persze a maszkos....

  VálaszTörlés
 5. http://prowrestlingtimes.blogspot.hu/2015/07/hulk-hogan-vegzett-wwe-vel.html
  Vajon folytatódhat az Axelmania?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem nem.
   Annál a karakternél bármi jobb lenne,bohócot csináltak belőle,pedig simán lehetne egy ziggler,ryback szintű mid carder.

   Törlés
 6. Nem kellett volna felszállás után, kirúgni az ajtót :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.