Header Ads

Owens - egyre közelebb a Mid-Card-hoz - SPOILER

A kedd esti SmackDown felvételek alatt egy új feud látszott kibontakozni, ami nagy eséllyel egy SummerSlam-en meccsen!

http://i.ytimg.com/vi/HaQYnNah8qk/maxresdefault.jpgCesaro ellenfele a jelenlegi WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins volt a SmackDown Main Event alkalmával. A hírek alapján a páros remek meccset hozott össze, aminek a végén Rollins a pedigree-vel megszerezte a győzelmet, ám ami ezután történt volt inkább meghatározó a SummerSlam-re tekintve.

A ringhez a korábbi NXT bajnok Kevin Owens érkezett, aki megtámadta Cesaro-t majd egy pop-up powerbomb-bal végleg kifektette a svájcit.

Owens, és Cesaro számtalan alkalommal találkoztak már a független szervezeteknél, és ha csak ezeket vesszük alapul a WWE ismét egy jó párost hozhat össze a SummerSlam-re. Ilyen alapon indul el a Bryan vs Cm Punk feud is.

Ám ha azt vesszük, ez megerősíti korábbi híreinket, miszerint Owens visszaesett a mid-card szintre, és hogy a feudja Cena-val végleg véget ért.

16 megjegyzés:

 1. Kösz, hogy lelőtted a poént! Pénteken teszik fel a SmackDown-t, te már erről írsz...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudod, mit jelent az a spoiler?

   Törlés
  2. Már rég fent van bolly-rulez-n haha reggel néztem

   Törlés
 2. Esetleg valaki nem tud egy ugyan ilyen oldalt csak anélkül, hogy nem szálnak rá egy EMBERE aki NEM látott valamit és TÉVEDETT. Erre egyből ketten torkának ugrottak. Istenem...... Olyan választ nem lehet adni mint pl.: István Szonda.(<---kedves ember please :P) Miért? Miért baj ha kiposztol sok videót Kane The Demon, és azzal szidjátok hogy "szar a hangod", "szar a kiejtésed", Kane The Demon ne foglalkozz velük. Én nekem is mondták szarul focizok rá 2-3 évre most már város szinten focizok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. http://prowrestlingtimes.blogspot.hu/ Tessék, parancsolni.

   Törlés
  2. Talán az, hogy minek kell ide kiposztolni már több, mint egy éve a videóit? Régen mikor még volt színvonal az oldalon már rég ki lett volna tiltva...
   1-2 szer még elment, akkor szépen meg is mondták neki KEDVESEN, hogy ez gagyi, de ő faszfej módjára továbbra is csak linkelgette a videóit és húzta az embereket.
   Egyébként meg az, hogy valaki szarul focizik az könnyen javítható idővel és gyakorlással, de a srác teljesen reménytelen eset...

   Törlés
  3. Nem tiltom ki minek? csinál új accountot aztán újra kiraja a sz*rait...

   Törlés
 3. Egy szinten igazad van, nem szép dolog alapból leoltani valakit... Hogy miért reagálnak így az emberek? Pont azért van, mert ő ezt váltja ki belőlük azzal, hogy szét spammeli a fórumot a videóival és beszólogat mindenkinek, akinek a véleményével nem ért egyet. Nem érdekel, hogy milyen a hangja, a kiejtése pláne. Az ég egy adta világon semmi bajom nem lenne vele, nem is ismerem, gondolom a többiek sem.
  Az már annál inkább érdekel, hogy elvileg ide azért járok fel, hogy a wwe házatájáról tudjak meg érdekességeket. Az önmagában elég baj, hogy sajnos ez az oldal kezd egyre gyengébb lenni a semmilyen híreivel, de mindezt tetézi még Kane the Demon és néhány hasonló úriember, aki a saját youtube linkjeit promotálja, teljesen értelmetlenül, mert AZOK értelmetlen, semmitmondó bejegyzések. Hidd el, tudom, miről beszélek, megnéztem egy-két ilyen linket, csak hogy ne a levegőbe pofázzak.
  Na ez már zavarhatja az embereket annyira, hogy így reagáljanak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igazad van, de én attól még járnék erre az oldalra, ha Kane The Dermon száz bejegyzésben linkeit küldözgeti. Szerintem a színvonalt nagy mértékben nem csökkenti, azt csak a cikkírók tudják felvinin. Plusz, én is, kb. öt-hat bejegyzéssel ezelőtt kultúráltan elláttam jó tanácsokkal. Nem tudom, hogy elolvasta e egyáltalán, de egy bizonyos: sok ember, aki itt volt megpróbálta helyretenni, de elfogyott a türelmük. Nekem ez a meglátásom.

   Törlés
 4. Amúgy remek példát hozott fel a cikkíró :D Mármint abból a szempontból, hogy pontosan Punk és Bryan is így kezdték, kis független cégeknél (bár Daniel azért Japánt is megjárta, méghozzá a két legnagyobb cégüknél is sokat játszott!)... aztán meg lehet nézni, mindkettőnek voltak nagyon szép pillanatai világbajnokként^^ Sajnos, mint az előző Owens-es cikknél kifejtettem: sem őt, sem Cesaro-t nem fogjuk valószínűleg vb. cím birtokosaiként látni, pedig szerintem nagyon jó pankrátorok! Azért megnézem majd, ha tényleg megküzdenek a SS-en, biztos jó lesz ;)

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. szerintem owens egy nagy tehetség!!!!!!!!!!!!tényleg latványos mozdulatai vannak és nagyon jo mecset csináltak cenavál a battlegroundon!!!!owens vs cesaro vs cena mecset akarok látni az tényleg nagy mecs lenne

  VálaszTörlés
 7. Baromi idegesítő volt hogy kikapott Cena ellen. De az még idegesítőbb volt, hogy még éljeneztek is mikor Cena megszerezte a győzelmet.

  VálaszTörlés
 8. Baromi idegesítő volt hogy kikapott Cena ellen. De az még idegesítőbb volt, hogy még éljeneztek is mikor Cena megszerezte a győzelmet.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.