Header Ads

Meg van Undetaker WM ellenfele?

Úgy tűnik, hogy Undertaker WrestleMania 32-n lévő meccsére Brock Lesnar indul a legnagyobb eséllyel!

A sztori szerint Undertaker bosszúra szomjazna azok után ami a WrestleMania XXX-on történt. Nagy eséllyel az is belekerülne a sztoriba, hogy Lesnar hétfőn eltörte Kane bokáját, és még az is megeshet, hogy ez lenne a feud fő okozója. 

Az egyetlen baj csak az, hogy Lesnar jelenleg face karaktert játszik, és feltétlen heel-é kellene változnia, ami valljuk be jelen állás szerint elég nehéz lenne.

Más pletykák szerint a másik nagy esélyes Kevin Owens lenne, aki mint kiderült nagy eséllyel hozni fogja a Cena elleni feudját, és nagy Pushban fog részesülni 2016-ban. Ám itt szól közbe Vince aki már elvileg megtalálta Taker ellenfelét, és biztosan nem Owens az akit szeretne.

12 megjegyzés:

 1. Na mit mondtam? Teljesen evidens, Brock az egyetlen, aki lezárhatja Taker karrierjét. A többi csak bohóckodás. Owens, ne vicceljünk már.

  VálaszTörlés
 2. Mégegy UT Vs Lesnar? Ez a hír úgy hülyeség ahogy van már elnézést..

  VálaszTörlés
 3. Szerintem Sting tökéletes ellenfél lenne.

  VálaszTörlés
 4. Lesnar megint...?? inkább akkor Sting v. bárki más!!

  VálaszTörlés
 5. Srácok, két dolgot vegyetek figyelembe:

  1. Taker karrierjének leszálló ágában van. Személyes véleményem az, hogy a csúcson a WM26-on volt, HBK ellen. Onnantól szerintem mélyrepülés, már ami a meccsek színvonalát illeti. Az első HHH meccset nem is említem, de a WM28-on HHH ellen leginkább HBK hozta az izgalmakat, ami vicc, ahhoz képest, hogy ő volt a bíró. :) Punk ellen már úgy mozgott, mint egy öregember (amivel egyébként semmi baj nincs, mert le a kalappal elötte, de a karaktere nehezen viszi el a levegő kapkodást), Lesnar ellen szerencsétlent konkrétan sajnáltam, annyira megverték. Wyatt ellen pedig egy szánalmas produkciót hoztak össze, talán a leggyengébb meccset tavalyról. Nem az jön le a ringből, ami eddig, hogy itt van ez a halhatatlan faszi, aki ellen senkinek nincs semmi esélye, hanem nagyjából olyasmi karaktert kaptunk, mint Ric Flair, egy öregedő ex-pankrátor, aki még egyszer fel akarja tölteni a bankszámláját. Jelzem, ezzel sincs semmi problémám, csak mondom, hogy ha azt akarják, hogy úgy emlékezzünk Takerre, mint minden idők egyik legnagyobb pankrátorára, akkor ezt a folyamatot nem szabad engedni.

  2. Sting jó választás lehetne, de ahhoz képest, hogy úgy harangozták be, mint a legnagyobb dolog, ami a WWE-vel történt mostanában, csináltak egy olyan meccset, ami az amerikai gondolkodással szerintem visszavágóért kiált. Abban a meccsben benne volt, hogy hogyan kell valakit az egekig hype-olni, aztán kihúzni alóla a talajt.

  Ennyi, a többieket ne is említsük, nincs senki a rosteren szerintem, aki megfelelne. Ja, de: Santino Marella. :)

  VálaszTörlés
 6. Na már elnézést Kedves Rath Robert te vedd figyelembe, hogy Undertaker WM28-on volt a leges-legjobb!!!
  És még be is választották az év meccsébe szóval inkább hallgass!
  Összeállítás Takerrről.: https://www.youtube.com/watch?v=qqLjG824apU

  Am meg sztem John Cena kellene ellene :) :D Hell Cena jó lenne!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hány éves vagy légyszíves mond már el. Mert hogy felnőtt nem vagy az is biztos.

   Törlés
  2. Kane The Demon! Már legalább másfél éve hell-nek írod a HEEL-t, mi meg mindig kijavítunk, de úgy néz ki, mégis meghaladja szellemi kapacitásaid ennek az egy szónak a megjegyzése. Na most figyelj, utoljára: HEEL! HEEL! HEEL! HEEL! HEEL! HEEL! HEEL! HEEL! HEEL! HEEL! Nem kell megköszönnöd. Legalább a hülyeségen kívül ragad rád valami.

   Törlés
 7. Kedves Kane the Demon, figyelembe vettem, hogy neked a WM28-on volt, oké, megvolt, tudomásul vettem.
  Attól, hogy az év meccse lett, nem feltétlenül ez volt Taker legjobb meccse, ezt ugye tudod követni? Most róla beszélünk...

  A hallgatásra vonatkozó agresszív mondatoddal nem tudok mit kezdeni, röhögni meg nem akarok órákig. :D

  És hamár ilyen kedvesen szóltál hozzám, miért reklámozod magad állandóan? Dobálod itt a linkjeidet, csak azért, hogy 10-zel többen nézzenek meg?

  Ja, és még egy: HEEL, nem HELL!!!!!!! Ezt sem először írod...

  VálaszTörlés
 8. Az, hogy Undertaker mikor volt a legjobb, az mindenkinek más-más időpont. Attól még nem kell leszólni más embereket, mert ők nem azt a meccset nem szeretik/nem úgy látták. Számomra például a Mankinddal való Hell In a Celles mérkőzésük volt a legjobb.
  Sajnos már sosem lesz az a legenda, aki volt, mert kiöregedett. Terry Funk 71 éves és még mindig aktív, miért? Mert sok évet kihagyott. Taker viszont mindig ott volt, harcolt és elfáradt. Ez a sors vár Kanera, de ő még azért tudja vállalni a "minden adásos" szereplést.
  A streak megtörése nem volt jó, nem Brockkal kellett volna, hanem Brayyal. Mert elindította volna a nagy karrierjét, lehetett volna az új Holtember, amikkel csodás sztorikat hozhattak volna. Brock néhányszor megjelenik, évente négy meccset vív. (kötöszködők ellen, lehet, hogy ebben az évben öt is össze jön) De Brock Lesnar max három év és eltűnik. Megelégszik a pénzével és nem lesz többé szupersztár, mert megy a nyugdíjba.
  Wrestlemania 28 év meccse: Ez tény és való, de olyan sok jó meccs nem volt abban az évben. A Jericho-Punkot, plusz még párat leszámítva, nem volt nagy verseny. A ketrec sokat dobott, de a HBK-s meccse jobb volt .Ez az én véleményem, de elmondtam.
  Kane The Demon
  Értékelem, hogy ilyen fiatalon ilyen videókat tudsz csinálni, talán még jövőd is lehet, de nem ilyen módon. Valami jobbat kell kitalálni. A stílusodon is kell egy kicsit faragni. Az "Am meg sztem" nem egy mondat. Ha azt akarod, hogy bárki is komolyan vegyen ezen az oldalon, vagy máshol, akkor mondatokat kell fogalmaznod. A videóidban megy, akkor itt is megy. Ezzel pedig csak égeted magad, persze ez is jó tanács.
  Elődöm már leírta a HEEL kifejezést, de én is leírom, hogy tudatosuljon mindenki ifjonc wrestling rajongóban: HEEL!

  Off:
  Ha érdekel egy új hírordal, akkor nézz be ide. (s, az Off-ot már egy kicsit hamarabb is kitehettem volna)
  http://prowrestlingtimes.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 9. Kérlek JAVÍTSD ki a nevet! UNDERTAKER! (A címbe)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.