Header Ads

Máris meg van a Wyatt család harmadik tagja?!

Adam Rose maga gondoskodott róla, hogy ismét némi szikra kerüljön a Wyatt család harmadik tagja körülötti pletykákra.

Rose a régi gimmickjével posztolt képet a Twitterére amin még, mint Leo Kruger szerepel.
 Többen pletykálnak arról, miszerint nagy esély van arra, hogy Bray Wyatt és Luke Harper mellé társul - így alakítván ki ismét a triót, miután Erick Rowan sérülés miatt kiesett. A spekuláció jobban felerősödött, miután Rose a régi személyiségét posztolta ki, amit még az NXT-ben használt.


6 megjegyzés:

 1. Nem tudom milyen gimmick-je volt régebben de ennél a nyalókás partyarc figuránál csak jobb lehet. Am tudjátok kit tudnék elképzelni a 3. embernek. Finn Bálor-t . Valahogy illene hozzájuk a pokol egyik teremtménye :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. https://www.youtube.com/watch?v=FqVGDAxiPLo

   Törlés
 2. Amúgy Kruger-ként nem volt rossz NXT-n, sőt! Végül is nekem mindegy, jöhet ő is 3. embernek, csak akkor tényleg jöjjön Sting Ambrose és Reigns mellé, remélem igaz a hír: mert elvileg játszani fog a SS-en, márpedig igazán csak a Wyatt Family ellen látok rációt a belépőjére (esetleg egy Hunter elleni visszavágó, de azt nem tartom valószínűnek sajnos)
  u. i.: hát Bálor-t inkább Bray ellen nézném meg 1vs1-ben :P

  VálaszTörlés
 3. Inkább Bo Dallas lenne a telitalálat. Mivel a valóságban amúgy is Bray öccse itt is el lehetne ezt a szálat játszani. A stori meg lehetne , hogy a bátyus megunja a Bo-Live szarságot és felnyitja az öcsike szemét kihozva belőle az agressziót. Lehetne ez által egy meghasadt elme vagy egy executioner. Az in-ringje meg lenne hozzá. Egyébként is a vigyorgása már most is beteges.

  VálaszTörlés
 4. Szerintem Finn Bálor vagy Kane illene a családba.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.