Header Ads

Lesnar vs Undertaker update!

A hírforrások alapján az a döntés, miszerint Undertaker-t már a SummerSlam-re vissza kell hozni hetekkel ezelőtt megszületett!

A döntés akkor született, amikor Paul Heyman a RAW adások alkalmával folyton Lesnar Streak törésével kérkedett.

Taker a közeli ismerőseinek folyton azt hajtogatta, hogy mennyire jól érzi magát amióta visszavonult a Full-Time birkózástól. Mint ismeretes a texasi otthonában saját ringje és edzőterme van, amit a feleségével a WWE korábbi dívájával Michelle McCool-lal nagy szeretettel használnak.

Mint kiderült a Lesnar vs Undertaker meccs nem a lezárása lenne a sztorinak, hanem a felvezetése a jövő évi WrestleMania-ra. Sting is jelen lesz a SummerSlam-en, ám egyelőre úgy hírlik, hogy idén még nem lesz közük egymáshoz.

15 megjegyzés:

 1. Ki lesz Seth Rollins ellenfele a SS en ??

  VálaszTörlés
 2. nem tudjátok hogy lesz john cena vs owens vs cesaro mecs az övért a summerslamen????????????

  VálaszTörlés
 3. Írhatnál arról, hogy miért rúgták ki Hulk Hogan-t ma!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Arról nagyon mélyen hallgatnak.

   Törlés
  2. http://www.wrestlezone.com/news/601445-cm-punk-jokes-about-hulk-hogan-vince-mcmahon-trends-following-controversy-top-10-moments-from-wwe-smackdown-video
   CM Punk haha

   Törlés
  3. Erre én is kíváncsi lennék, mert azért ez nem semmi, hogy még egyből törlik a profilját WWE.com-on meg a cikkeket róla + még akkor a cuccait a shop-ból, ráadásul akkor így a Tough Enough-ban se lesz tovább zsűritag... itt valami komoly dolog történhetett, amúgy igen: én is olvastam valamit erről a rasszista dologról, meglátjuk!

   Törlés
 4. Képzelem ahogy otthon Michelle-el gyakorolnak... Befogja Tombstone-ba aztán 69... :D

  VálaszTörlés
 5. Szerintem esélyes, hogy a meccsük végén Sting megjelenik :D Nem avatkozna bele, csak utána mondjuk a rámpán vagy esetleg a ringben farkasszemet nézhetnének egymással, az tetszene! Bár én azt is kinézem, hogy még idén jöhet egy Lesnar vs Sting akár, mondjuk a SurvivorSeries-en és - mivel mint többször írtam már, Takernek ott lesz a 25. évfordulója a cégnél - esetleg a meccs után jönne a Deadman, csak nem Brock-hoz, hanem Sting-hez. Igazából én nagyon szeretném, ha a jövő évi WM-n játszanának egymással, akár mindkettőjük számára tökéletes visszavonulás lehetne és pont Texas-ban, ami mindkettő otthona ;)

  VálaszTörlés
 6. Vagy esetleg Kane vs Undertaker :D :D
  https://www.youtube.com/watch?v=mHxbFE40-EU

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hm, végül is :D Igaz, már két Mania-s meccset nyomtak egymással, de még az is jó lenne, persze csak ha Kane a "Big Red Machine/Monster" karakterével térne vissza és akkor a "tesók" egymás ellen zárhatnák a karrierjüket (a Phenom úgy is játszott már Hunterrel is 3 WM-meccset, nem lenne egyedi eset vagy ott van a szintén 3 db Stone Cold vs Rock WM-s csata)! Csak számomra egy álom válna valóra, ha Sting ellen láthatnám Taker-t, valahogy úgy vagyok ezzel: nagyon kijárna egy meccs kettejüknek (ja és egyébként még a jó öreg maszkos Kane ellen is megnézném az Icon-t, az adná azért :P)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.