Header Ads

Kevin Owens - egyenes út a Mid-Crad-ba!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/07/14/01/41/40/207/image.jpg
Azok után, hogy John Cena ellen veszteni kényszerült a WWE Battleground-on, Kevin Owens vissza fog kerülni a mid-card kategóriába!

A hírforrások alapján Owens olyan helyzetbe fog kerülni, mint amiben Dolph Ziggler, Cesaro és Rusev vannak tehát ezen a kategórián belül a legmagasabb pozícióban lesz.

Az indok, amiért egyből Cena-val dolgozhatott nem más, minthogy a vezetőség el akarta érni, hogy ismert legyen és már most népes rajongó tábora legyen, és ehhez egy erősebb feudra volt szüksége.

Érdekesség, hogy a cégen belül többen úgy vélték, hogy Owens elnyeri a US címet a Battleground pay-per-view, de ugye ez nem történt meg. A Cena elleni feudja ezzel be is fejeződött, így Cena Seth Rollins ellen kezd el küzdeni.
27 megjegyzés:

 1. Lehet hogy csatlakozik a vezetőséghez

  VálaszTörlés
 2. Pff röhej... Megint a főcím közelében, úgy hogy közben Us bajnok is. Mért nem adjuk oda neki az összes ővet? A többi pankrátor is csak azért van hogy majd Cena legyőzze öket valamikor...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Cenaval az a helyzet hogy o a wwe arca, mindenki (nagyon sokan) Cena cuccokat vesznek, ugyebar foleg gyerekek, es a wwe nem engedheti meg hogy Cena ne nyerjen wwe bajnoki cimet minden evben...sajnos...

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Ezt mindenki tudja nem kell felfogni. Csak az a géz, hogy ez a büdös életben nem fog megváltozni. Aztán, amikor Cena visszavonul, végeleges lesérül, akkor meg lehet fejet vakarni, hogy megérte-e kibaszni másik 40 pankrátorral emiatt a majom miatt.

   Törlés
  4. Jóhogy Cena cuccokat veszik legtöbbször mert abból van a legtöbb(pólósapka stb.) ráadásul minden live eventen 10x annyi cena cuccot visznek eladni mint mást. Anno CM punk cuccait is nagyon vitték de tudatosan megcsinálták hogy több Cena cucc menjen el.

   Törlés
  5. Természetesen mindenki tudja - akinek van szeme - Cena kapcsán, miszerint ő a cég arca... ez viszont nem kell, hogy tetsszen mindenkinek, mint ahogy nem is tetszik sokaknak! Nekem se, mivel eleve úgy gondolom: nem is kellene egy konkrét személynek lennie erre a posztra. Azért én régen nem tudtam volna egy adott "cég arcát" megnevezni és ez így volt jó :D Úgy értem: volt időszak, mikor pl. Stone Cold vitte a prímet, volt a topon The Rock, HBK, HHH, Kane, Taker, Jericho, Angle, Edge, Orton, sőt még 2011-'13 között Punk is :D (pedig akkor már eléggé a Cena-korszakban jártunk LOL), na meg talán tavaly Bryan. Szóval én úgy érzem, ez hibás gondolkodásmód! Eleve 2005 óta nyomatják ezt a "lokálpatrióta" amcsi szuperhős karaktert John számára, pedig a pofátlan rapper százszor jobban állt neki, aztán 2008-2009 környékén a PG életbe léptetésével még rosszabb lett a helyzet, mert hát a kiskölykök persze oda vannak érte, a buta szülők meg rájuk hagyják és veszik a cuccait ezerrel... viszont az igen csak beszédes, hogy mind Punk, mind Bryan megközelítették az elmúlt években; na meg a legfrissebb adat: miután a Chamber-ön Owens legyőzte, egyből visszaestek a cuccai (hehe, ilyen rajongói vannak... veszít egyszer és már nem kell annyira? szakadtam, mikor olvastam :P) Amúgy ne értsetek félre! Nem utálom őt, sőt tisztelem azért, amiket a cégért - és azon kívül - tesz, de számomra egyszerűen rohadtul unalmas már, hogy mindig-mindig visszatérünk hozzá -.-" Holott mint írtam, a jövő generáció már kész lenne a "hatalomátvételre" ugyebár: Dean, Roman, Seth (bár nyilván NEM ezzel a karakterével!), Wyatt, Owens, Rusev, Cesaro, Neville és majd akkor ha jön Bálor, Kenta (Hideo) és persze Zayn az NXT-ből vagy talán Joe-t is felengedik idővel... szóval na, rengeteg tehetségesebb pankrátor van nála és ne mondja senki, hogy idővel nem lehetne akármelyikükből/bármelyikükből világbajnok illetve main eventer! Persze, ha így "felfalatják" Cenával őket sorban, mint Bray-t, Rusev-et és most Kevint, akkor meg is érdemlik, ha majd csődbe mennek, mikor John beint neki vagy egyszerűen kiég a bizniszből, esetleg lesérül végleg. Bár amíg dől belőle/általa a lé, addig a McMahon-klán nem nagyon fogja magát törni a változásra, ez biztos :S

   Törlés
  6. Szerintem itt a legnagyobb gáz az, hogy ő ezt el is hiszi, hogy megérdemli ezeket a "sikereket". Valahogy nem tudom elképzelni, hogy a kreatívokkal vitatkozik: figyeljetek most had nyerjen a másik srác, nekem nincs szükségem erre a győzelemre:D.
   SuperCena a 95%-os win rate-jével vagy még annál is több. Egyet veszít máris visszaesik a cuccainak az eladása, mi a fasz :DDDD...
   Lesz ő még HOF tag ebbe biztos vagyok. Vajon mit fog mondani a köszönőbeszédében?: Kitermeltem ennyi-meg ennyi pénzt, megérdemlem, hogy itt lehetek.:D

   Törlés
  7. Andy Wienner Rybacket kifelejtetted a felsorolásból.:) Ő azért bármikor sokkal jobb mint egy Rusev vagy Roman. Reignst akarják nyomatni mint nagy powerhouset vicc. Közben alig bír megemelni valakit. Ryback meg volt hogy két kézzel kinyomta maga fölé Kane-t. Egyébként a többi mondandóddal egyet értek. Én olyat is hallottam Cenáról, hogy fölfele nyal mint állat, viszont ha valaki nem tetszik neki, szó nélkül elkaszáltatja végleg. Szóval nem az a jókisfiú, mint akinek látszik. Ja, és szerintem Reigns lett kinézve utódnak, újabb nagy tehetség, grat wwe:)

   Törlés
  8. Mindkettőtöknek igazuk van :D Én se hiszem, hogy Cena barátunk szót emelne bármikor is a fiatalabbak mellett, sőt: szerintem mikor megtudta, hogy Kevin a Chamber-ön le fogja győzni, ment a durci rendesen xD Na de komolyra fordítva a szót, már többen nyilatkozták és meg is említették a kilépésük után - gondolok itt még 2010-ben Batista-ra és persze tavaly Punk-ra, miszerint John bizony rendesen nyal, a vezetés pedig kb. a tenyerén hordozza... hisz ha megnézzük: mikor volt utoljára olyan, hogy egy feud-ból ne ő jött volna ki győztesen?? Na itt van a kutya elásva, kérem! Még egyszer mondom, nem utálom őt és valamennyire még tisztelem is, mert azért sokat tett/tesz a cégért, de ez már szerintem nevetséges, pláne így miatta sokan végzik a süllyesztőben vagy már végezték -.-" Ja és Andris (ha szólíthatlak így, kedves névrokon :P), igen tehettem volna egy stb. szót és akkor azt lehet még odavenni, akit akarsz/akartok. Valóban, Ryback kemény srác és mikor kettesével győzte lefelé a jobbereket, tetszett a karaktere... nem tudom, igazából van mikor kedvelem, van mikor nem; pl. a Nexus-ben Skipp Sheffield-ként gyűlöltem őt is meg kb. mindegyiket, akkor még face-fanatikus voltam *lesüti a fejét* LOL Azóta már "megkomolyodtam" és elismerem a jól megírt heel-eket is, pl. Wyatt meg Owens nagy kedvenceim lettek (utóbbit még ROH-ból ismertem meg). Mindenesetre tény: nagyon erős, valószínűleg tényleg erősebb Roman-nél, csak őt a Shield-korszak miatt nem tudom nem kedvelni! Rusev-et pedig érdekes módon azóta kezdtem kedvelni, mióta elhagyta ezt az orosz-gimmicket :P
   Ja és Delon: nyugodj meg, biztosan HoF lesz belőle, ez 100%!

   Törlés
 3. Nagyon nem értek egyet ezzel! Én ismerem Kevin-t még a Ring of Honor-ból, ahol a legjobbak között volt még a kis sörhasa ellenére is + ha megnézzük, NXT-n is remekelt (eddig csak a szintén kiváló Finn Bálor győzte le :P), a main rosterben is erősen debütált és a 3 Cena elleni meccse szerintem frankó volt, bár ez a legutóbbi, h submission-nel veszítsen... na mindegy, sajnos tényleg így jár mostanság mindenki: pedig Cesaro, Dean, Neville, Rusev, Wyatt mind-mind kiváló "világbajnok alapanyag" Már előre féltem Sami-t majd ha rendesen is felkerül vagy főleg Bálor-t :S John Cena úgy is le kell adja egyszer a stafétát, bár kinézem belőlük, hogy elviszik 20-szoros világbajnoknak is (pedig szerény véleményem szerint ő se érdemli meg Ric Flair-t megelőzését, ahogy senki!)

  VálaszTörlés
 4. Hát ez elég sajnálatos, mert nagyon jó technikás pankrátor. Bár tényleg az okosok már sok tehetséggel sem tudtak mit kezdeni. Csak a biznisz. Cena és a gyerekek = bevétel. Bár ha Cena minden meccsén olyat mutatna mint KO ellen, jobban bírnám.

  VálaszTörlés
 5. Szóval a midcardon belül van magasabb kategória is? Amúgy meg valaki megmondhatná, hogy ezeknek mi értelme van, pankrátorokat odadobni Cena elé. Mégis ki volt az utolsó olyan, aki ebből nyert bármit is? Az elmúlt évekből egy ilyen nevet nem lehetne mondani.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bray Wyatt. Ingyen láthatott egy mentőautót belülről.

   Törlés
  2. Utoljára CM Punk volt az, akinek jót tett egy Cena elleni feud.

   Törlés
  3. Való igaz :D Még 4 éve, az első meccsük a MitB-en - ami mint utánaolvastam, 5 csillagos besorolást kapott, szerintem joggal! - tényleg királyul sikerült és utána a WWE címegyesítő a SummerSlam-en megint csak CM javára hajtotta a vizet! Csak hát ugye nem nagyon mernek rizikózni már ilyennel, hogy valamiből ne Cena jöjjön ki győztesen (véleményem szerint a tavalyelőtti SS-en is csak azért nyerhetett Daniel, mert John-nak ugye a könyöke szarakodott + hogy elinduljon az Authority-korszak)

   Törlés
  4. Christian Cage!Hasonlítsd össze a New Day-t mondjuk Cesaroval!Na melyik a felső Mid-Carder? :)

   Törlés
  5. Nagy különbség. Ugyanúgy nyer övet mindkét szint. Maximum Cesaro plusz 30 másodpercet kap egy meccsre. De a WWE-ben a mid card az egy olyan hely, ahova egyszer, ha letolnak valakit, a büdös életbe nem kerül ki onnan.

   Törlés
 6. Szerintem igazából tényleg nem olyan nehéz felfogni,hogy Cena a cég arca,és azért van mindig a főöv közelében.Ez még oké.De ettől függetlenül tényleg unalmas hogy mindig megnyeri a meccseit,és mindenit elver.Őszintén nem is gondoltam,hogy Owens hozza a címet meg a feudot,mert ugye azért mégis csak a "nagy" Cena-ról beszélünk.Az elején egyből megkapta a push-t(Cena legyőzése).Szerintem a WWE csak elakarta hitetni az univerzummal hogy Owens lesz a bajnok meg minden.Amúgy meg nem tudom,hogy miért olyan nagy szám ez az Owens gyerek.Nem azt mondom,hogy Kevin nem tehetséges,mert az,de nekem se a ROH-ban,se az NXt-ben,sem a főrosterben nem jött be.Legalább is nekem.De ez már csak személyes vélemény.Amúgy,ha a WWE így fojtatja Owens karakterét is elfogja ba**ni.

  VálaszTörlés
 7. Szerintem igazából tényleg nem olyan nehéz felfogni,hogy Cena a cég arca,és azért van mindig a főöv közelében.Ez még oké.De ettől függetlenül tényleg unalmas hogy mindig megnyeri a meccseit,és mindenit elver.Őszintén nem is gondoltam,hogy Owens hozza a címet meg a feudot,mert ugye azért mégis csak a "nagy" Cena-ról beszélünk.Az elején egyből megkapta a push-t(Cena legyőzése).Szerintem a WWE csak elakarta hitetni az univerzummal hogy Owens lesz a bajnok meg minden.Amúgy meg nem tudom,hogy miért olyan nagy szám ez az Owens gyerek.Nem azt mondom,hogy Kevin nem tehetséges,mert az,de nekem se a ROH-ban,se az NXt-ben,sem a főrosterben nem jött be.Legalább is nekem.De ez már csak személyes vélemény.Amúgy,ha a WWE így fojtatja Owens karakterét is elfogja ba**ni.

  VálaszTörlés
 8. Nem hinném, hogy Mid-Carder lesz belőle.Egy ilyen karakternél nekem ez túl hihetetlennek tűnik.

  VálaszTörlés
 9. Mi a fenéért??? Megmutatja a WWE, hogy az US Bajnok legyőzi a WWE Bajnokot vagy mi?? Ez sokaknak nem fog tetszeni!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez majdnem ugyanaz, mint a Warrior vs Hogan, csak azzal a különbséggel, hogy az akkori IC övnek majdnem akkora volt az értéke, mint a WWF övnek.Lehet, hogy most az US övről van szó, se régebben annak is nagyobb volt az értéke

   Törlés
 10. Eddig is ott volt szerintem csak annak a legtetején...

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.