Header Ads

John Cena súlyos orr sérülése a RAW-ról!

A tegnap esti RAW alkalmával, ami Oklahoma City-ben került megrendezésre John Cena ismét megvédeni kényszerült a WWE United States Champion-et – még hozzá a Main Evenet-ben!

A címét a jelenlegi WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins Ellen kellett megvédenie. A meccs vége felé Rollins véletlenül “valósan” orrba térdelte Cena-t amitől Cena orra egyből eltörött, és erősen elkezdett vérezni.

Cena orra annyira durván eltört, hogy nem sokkal rá már érkezett is a füles a kommentátor csapathoz, miszerint feltétlen ki kell emelni, hogy Cena a valaha volt legjobb United States Champion, mivel még ilyen sérüléssel is végigcsinálja a meccset.
16 megjegyzés:

 1. A legjobb!!! Sok tiszteletet érdemel!!
  Hajrá Cena!

  VálaszTörlés
 2. Chris Benoit volt a legjobb USA bajnok. Cena se rossz, rég volt ilyen jó. Van értéke az övnek.

  VálaszTörlés
 3. Ti mi a büdös faszról beszéltek? John Cena jó US bajnok? hónapok óta nem írtam ide, de asszem az oldal kor és intelligencia átlaga lentebb esett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért, mert másnak más a véleménye, mint neked még nem kell ilyen minősíhetetlen stílusban beszélned.

   Törlés
 4. Én nem szerettem Cena-t és most se szeretem, de azt meg kell hagyni, hogy mióta USA bajnok azóta egy kicsit a ringben is jobb meccseket produkál meg az övnek is van mostmár értéke.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek! Én se kedvelem John-t különösebben (persze nem is utálom!), viszont U.S. bajnokként meglepően jó meccseket hozott össze, szeretem ezeket az "Open Challange"-s mérkőzéseit :D Ja és igen: nagyon kellemetlen tud lenni egy ilyen... emlékszem, még 2011 elején, mikor a New Nexus-szal cesztette Punk Orton-t, akkor a Viper hirtelen odacsapott, aztán CM-nek is eltört, csak nem nézett ki ilyen durván... prüszkölt szegény rendesen LOL Na meg néha előfordul az ilyen, az a térdes Rollins-tól tényleg nem lehetett piskóta!

   Törlés
  2. Ténleg produkál jó mecseket mostanában, de csak ha jó az ellenfele. jaa és le a kalappal hogy igy is lehozta végig meccsét de attól még nem kell tisztelni, ez a munkája, a pankrátoroknak sokszor le kell hozni a meccsüket még sérülten is kivéve ha komoly, 10ből 9 pankrátor végig csinálta volna mint cena.

   Törlés
  3. Nem!Mert ha olyan súlyos a sérülés akkor leálitják a meccset.Egyébként ki ez a 9 ember aki végig csinálta volna?

   Törlés
  4. Rollins, Ambrose, Harper, Wyatt, Cody, Lesnar akik kapásból eszembe jutottak és szerintem simán lehoznák a meccset hasonló sérülésekkel de még lehetne sorolni.

   Törlés
  5. Hagyjuk már orrtörés... Nem kellemes sérülés, de ez miatt ki ne hozná le a meccsét? Megint túl van szopkodva Cena... Mindjárt úgy állítják be néhányan, mintha eltörött volna a keze aztán úgy hozta volna le. Vicc..

   Törlés
  6. molnár lászló, te mit értettél félre az én mondandómban? Azt írtam hogy ha nem komoly sérülésről van szó akkor minden meccset végig kell vinniük a pankrátoroknak, ez a munkájuk. És igen a rosternek 98%-a ha nem az egész roster ugyanugy végig csinálta volna. Ugy tünik te nemtudod mi aza pankráció, Nézz egy kicsit utána Dean Ambrose múltjának csak anynit kell beírni youtube hogy jon moxley. Annak idején CM punk is vitt végig mecset Randy ellen törött orral, sőt volt hogy repedt bordával játszott mecset, de még sorolhatnék másokat is.

   Törlés
  7. Carlo Blaine!
   Undertaker többször is meccselt törött kézzel.:)

   Törlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.