Header Ads

CM Punk már decemberben debütálhat?

A UFC.com  több mondatot is idéz a volt WWE Bajnok, CM Punk szavaiból, melyeket a héten tartott International Fight Week-en mondott el egy interjúban. 

"Én mindig azt mondom: Már holnap bunyóznék. De fel akarok készülni amennyire csak tudok, és fogok is. Még mindig úgy készülök, hogy valószínű decemberben debütálok, de lehet hogy január lesz belőle, még nem vagyok biztos benne. De mire bunyózni kell, kész leszek".

Dana White, a UFC elnöke a minap azt mondta, hogy mindig is szerette Punk hozzáállását és reméli, hogy 2016 elején már beléphet az octagonba. Punk úgy nyilatkozott, hogy a végül úgy is az edzői döntik majd el, hogy mikor lesz harcképes, és nincs semmi nyomás ő felé a UFC fejeseitől, nem kell rohannia a debütálással.

9 megjegyzés:

 1. Mindenféleképp nyernie kell az első meccsen.

  Ha kikapna nagy égés lenne.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az ellenfele remelem tudod hogy mar nem egy kezdo.

   Törlés
 2. Inkább jöjjön vissza wwe hez. Hiányzik Cm Punk.

  VálaszTörlés
 3. szerintem rossz döntés volt punktól hogy otthagyta a wwe-t!mert vele nem olyan szines a wwe mint amikor ott volt és jo mecseket csinált tegyük hozzá!!!nagyon hianyzik punk!!!amugy szerintem 36 évesen nem futhat be nagy kariert az ufc-be!!az biztos hogy nem fog öv közelébe kerülni és ha tévednék akkor pedig jol elverik!!!amugy ne értsetek fére én nagyon nagy punk rajongó vagyok de szerintem hülyeség lenne belekezdeni!!!Lesnar az egy más tészta mert sokkal erösseb volt mint punk ÉS neki volt azért tapasztalata birkozásba sőt nagyon jo volt benne(106 gyözelem 5 veresség)de mégis azért 3 veresége volt az ufc-be!!!punk nem tudom hogy valami küzdösportot kiprobált-e?de szerintem rossz döntes mert már nem tul fiatal és nincsen semmi tapasztalat melette!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 4. Előre látom, hogy az egész ilyen földönfekvős pontozásra menő meccs lesz, ha ki nem csapják gyorsba.
  De hát Batistánál nagyobbat nem éghet, pláne, hogy ez a UFC lesz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Batistában én is nagyot csalódtam.Így már eléggé hihető hogy annak idején Booker-T is szarrá verte

   Törlés
  2. Az mma-t nem neki találták ki,de ezt ő is belátta,az a baj hogy szerintem Punk sem fogja sokáig húzni.
   Rá fog jönni hogy ez nem az ő világa.

   Törlés
  3. Egyszerűen csak a legtöbben tizen 1-2 éves koruktól már benne vannak a küzdősportokba . . . Még is mi a faszt akarnak ezek közel a 40 hez? A pankrációs múlt az itt semmit nem ér.
   Nem figyelték meg alaposan Lesnar karrierjét, ő profi birkozó volt. Mint tudjuk az mma ben a földharc a legfontosabb, és ez a 120 kilós egy izom állat Lesnar a nagy birkozó múltjával mire is ment egy olyan igazán komolyabb bunyósoknál, mint Overoid vagy Cain? Semmit nem tudott velük kezdeni, a földön sem tudta őket tartani, akkor álltak fel amikor akartak, teljesen beégett ott Lesnar, pláne mikor bugdácsolt a ringbe meg futott el...

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.