Header Ads

Brock Lesnar eredetileg meleg karakterrel debütált volna?!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/04/20/01/21/935/vincemcmahonbrock.jpg
Most már biztos, hogy a WWE anno 2002-ben elsődlegesen egy meleg karakterrel akarta Brock Lesnar bemutatni a WWE-ben!

A hírforrások alapján a WWE komolyan fontolóra vette, hogy egy új stílusú meleg karakterrel robbanta nagyot a közmédiában még 2002-ben. Egy izmos nagydarab emberrel, aki meghazudtolja a sztereotípiákat, és aki bátran felvállalja a másságát. Igen, ez a szerep elsődleges Lesnar személyére készült, aki ez évben később debütált.

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20131204082917/prowrestling/images/4/47/Billy_and_chuck_photostudio_1_by_windows8osx-d5arp6w.jpgAz ötlet elsődlegesen két a WWE magazint szerkesztő személytől származott. Az egyik közülük Brian Solomon volt. Solomon azzal az ötlettel állt Stephanie McMahon elé, miszerint a rajongókat ezzel lehetne a legjobban levenni a lábukról, aki vállalja a másságát, és a rajongók támogatásával a cég top babyface karaktere lehetne. A WWE is úgy érezte, hogy ezzel elnyerhetnék a rajongók támogatását, nem továbbá a meleg társadalmat is a WWE felé fordíthatná, és nem mellesleg a média is díjazná a „másféle” karaktert.
Solomon soha többet nem hallott az ötletéről, így arról sem, hogy a terve egészen a kreatív csapat asztalánál került megvitatásra! A tervének végül az idősebb tagok vettek véget, miszerint ez egy borzalmasan rossz ötlet, ám végül a régi motorosok „szép emlékeire” sült ki belőle a Billy és Chuck páros.

8 megjegyzés:

 1. a WWE-nek ennyire mániája a homo karakterek vagy mi? Adam Rose, Fandango, Tyler Breeze mert oké hogy tesznek csajokat melléjük de úgy néznek ki mint a homokosok, azt pont Lesnarbol akkart az a sügér ilyett csinálni, édes jó istenem....

  VálaszTörlés
 2. Ki hinné el Lesnarról? Úristen de szar ötlet.THEBEAST igazad van!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 3. Épp reggel olvastam külföldi oldalon, jót nevettem rajta :D Ilyet is csak a WWE tud kitalálni -.-" Emlékszik még valaki Orlando Jordan-re? Na igen, hála az égnek Brock-kal ezt nem játszották el, sose lett volna belőle akkor Beast!

  VálaszTörlés
 4. Jaj, hogy Mr.Ass mennyi mindent megcsinált.

  VálaszTörlés
 5. Stephanie McMahon-nek kellene egy leszbi karakter mondjuk Nikki Bellával :D 2 NAgy Ribi a WWE-ben!

  VálaszTörlés
 6. Mit kell érteni egyáltalán meleg karakter alatt? Feleségül veszi paul heymant vagy megdugja john cenát :)

  VálaszTörlés
 7. Mit kell érteni egyáltalán meleg karakter alatt? Feleségül veszi paul heymant vagy megdugja john cenát :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.