Header Ads

BREAKING! Layla bejelentette a visszavonulását!

A WWE egy közleményben tudatta, hogy Layla elköszön a cégtől,  és ezzel vissza is vonul a pankrációtól.

Layla Londonban látta meg a napvilágot, pankrációs karrierje előtt a Miami Heat táncosa volt. A brit díva még 2006-ban került a céghez, a Diva Search nevű tehetségkutató műsorban szavazták be a nézők a WWE-be. Layla benne volt az első Divas Table matchben, még 2010-ben, és nem mellesleg ő volt az első díva, aki a Diva Search-ot megnyerve hódította el a Women's és a Divas Championshipet. Michelle McCool-al az egyik, ha nem a legsikeresebb Díva Tag-Teamet alkották, és lettek bajnokok. A LayCool után még a 2012-es Extreme Rules-on legyőzte Nikki Bellát és lett kétszeres Díva bajnok.
A visszavonulása valószínűleg már egy ideje tervben volt, mivel a napokban jelentették be párjával, hogy eljegyezték egymást, és hamarosan összeházasodnak. Layla a WWE.com-nak adott interjújában elmondta, hogy pár éven belül családot is szeretnének alapítani.
Akárhogy is nézzük szép karrier volt az övé, Layla, köszönjük ezt a 9 évet! :)

9 megjegyzés:

 1. Még itt volt nálunk a live eventen.Egyénként se szerepelt már túl sokszor.

  VálaszTörlés
 2. Nem tudja valaki hogy mért szünt meg az ECW??Nem néztem csak 1-2 videót láttam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondolom, mert már a kutya nem volt kíváncsi arra a kupac szarra amit pofátlanul ECW ként nyomtak.

   Törlés
  2. De ezt nem értem,az ECW és a WWE nem ugyanaz?? Nem úgy volt fejlődött a szervezet és más nevet adtak?? ECW👉 WCW👉 WWF👉 WWE

   Törlés
  3. Amit ma WWE-nek neveznek az alapból WWF-ként indult. A WCW a legfőbb vetélytárs volt, es az egész promóciót felvásárolta Vince papa pankratorokkal, mindennel együtt. Az ECW pedig Paul Heyman kicsiny játékszere volt, amiben a brutal hardcore fanoknak kedveztek a vérdús és kemény meccseken.

   Törlés
 3. Régebben a kedvenceim közé tartozott, de már régóta nem csinált semmi érdemlegeset, alig szerepelt... szóval annyira most már nem kesergek, sőt: lettek már új kedvenceim hála az NXT-nek (Becky Lynch, Charlotte, Dana Brooke, Paige, Sasha Banks *-*)! Dana-n kívül már mind felkerültek, ez hátha fellendíti kellőképp a Díva divíziót^^

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.