Header Ads

AJ Lee napi 15000$-t kér a fellépésekért!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/04/04/08/11/102/20150403_AJLee_Retire_LARGE.jpg
Miközben AJ Lee jelen volt a Comic Con-on, a hozzá közel álló személyek arról számoltak be, miszerint nem szeretne több eseményen részt venni.

Aki viszont szeretné AJ-t a műsorán tudni annak mélyen a zsebébe kell nyúlni, hiszen a korábbi WWE díva pótom 15000 dollárt (4.116.300HUF) kér egy napra. Emellett még első osztályon szeretne utazni, továbbá első osztályú szállodát kér.

Egy hírforrás arról számolt be, miszerint AJ csak is azért tette ilyen magasra a mércét, mivel nem szeretne mostanában szerepelni, és ezzel biztos elriasztja az őt szerződtetni vágyókat. 

Illetve AJ a spórolás szintjén is követendő, hiszen a beszámolok alapján a WWE-s karrierje során megkeresett összeget úgy rakta félre, hogy évekig munka nélkül is remek egzisztenciát tud fenntartani.

10 megjegyzés:

 1. Első osztályú hotel Még mit nem hülye kis kurva.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Értelmes ember lehetsz. A féltékenységet nem itt kell kiélni.

   Törlés
  2. Ebbe mi volt a féltékenység mond már el? Én nem akarok ilyen kis picsa ribanc lenni a világ összes pénzéért sem. Felfordul a gyomrom az ilyen nők miatt.

   Törlés
  3. Hannibal nem vagy féltékeny csak nem gondolkozol. Mosd olvasd el még egyszer a cikket és próbáld értelmezni hogy mért is kérhet ennyit.

   Törlés
  4. Én nem a cikk tartalma miatt írok ilyet. AJ alapból is ilyen repedt sarkú kis ribanc. Ő inkább pornófilmbe való nem a wwe-be.

   Törlés
  5. Szerintem összekevered Aj-t és a karakterét.

   Törlés
 2. Valószínűleg mindketten nagyon jól élnek Punk-kal, mármint anyagilag :D Hisz bőven kerestek annyit, hogy megvannak munka nélkül, bár azért CM-et nagyon várom végre UFC-s meccsen!

  VálaszTörlés
 3. Aj egy kis kurva és tényleg pornóba való ahol egy ló dugja meg :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezen jót röhögtem és milyen igazad is van kane :)

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.