Header Ads

Triple H - új bevonuló zene?!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/01/04/43/54/221/tripleh3.jpgAz Uproxx  beszámolója alapján Triple H arra kérte a Motorhead nevezetű bandát, hogy dolgozzák fel számára a The Rolling Stones számát, a “Sympathy for the Devil”-t.

Nagy eséllyel ez a lesz a bevonuló zenéje a SummerSlam-re, ahol, mint ismeretes nagy eséllyel Seth Rollins lesz az ellenfele.

10 megjegyzés:

 1. Lassan már több lesz a bevonuló zenéje, mint az egész wwe rosternek együttvéve.:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig a The game zene nagyon passzol hozzá.

   Törlés
 2. Én megnéztem ezt a dalt és eléggé fel kéne "dolgozni" ezt a számot, hogy passzoljon HHH-hoz.

  VálaszTörlés
 3. Nem!!!!!! Szerintem a SummerSlam-en egy Kane VS HHH Inferno meccsnek kéne lennie, mert ez tényleg jót tesz az üzletnek és Kane face lenne, mert a Battlegrundon fellázadna a vezetőség ellen és jól megverné Triple H-t és ezzel face turn-t venne és visszatérne a nagy vörös szörny és az SS- en legyőzné a bekévzelt főnököt . Így szerintem visszavonulhatna, mert egy nagy legenda és már mindent elért karrierje során ezért megérdemli, hogy így búcsúzzon a cégtől. Kérem a kedves WWE kreatív csapatot, hogy fontolják meg az ötletemet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te ugye nem 6 éve nézted utoljára a wwe-t?Csak mert azóta már PG van. :)

   Törlés
 4. Kedves Phenom én 2011- ben kezdtem el nézni a WWE-t.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem sértegetésnek szántam, szóval ne értsd félre!:)
   Mostanában nem fogsz látni inferno meccset, max Wyatt vs Kane-hez hasonlót.Az valami brutális volt, azaz brutálisan nagy csalódás.

   Törlés
 5. Már rég vissza kellett volna vonulni... Meg még is minek új zene ennyire a karrier végén?

  VálaszTörlés
 6. HHH már nem pankrátor hanem főirányító és aki nem pankrátor az ne meccseljen "ez Kane-re is vonatkozik". Különben is HHH VS Rollins ezt, hogy gondolja a kedves kreatív csapat? Rollins face- turnt vesz és fellázad HHH ellen vagy mi? Ezt nem lehetne még megvalósítani , mert Rollinska az aranyifjú még mindig világbajnok HHH- nak adják az övet? Ez az öv már nem való HHH-nak mert már kiöregedett a szakmából.

  VálaszTörlés
 7. Gondolom nem követi itt senki a Motörheadet, de az énekesük Lemmy nincs igazán jó állapotban. Hangzásilag pedig ő adja az együttes legmegkülönböztethetőbb részét. Nem csodálkoznék, ha ez nem a Nova Rockos leégés után fogant meg HHH fejében, hogy most kellene még gyorsan kicsikarni egy dalt a bandából, amíg még képesek rá. Lehet csak évek múlva használná.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.