Header Ads

Samoa Joe és a WWE - részletek!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/06/07/13/44/27/478/image.jpg
Azt figyelmen kívül hagyva, hogy most írta alá az új Full-Time szerződését a WWE-ben, Samoa Joe csapatot fog alkotni AJ Styles-szal, hogy megküzdjenek Frankie Kazarian és  Christopher Daniels csapatával a Ring Of Honor TV-s adásán.
 
Érdekesség, hogy a WWE elkezdett elég erősen kampányolni, hogy ez a meccs ne kerühessen adásba, ám ez aligha fog nekik sikerülni, hiszen ezt a szerződést Joe már a WWE-s szerződése előtt aláírta.
 
Úgy hírlik, hogy a ROH szerette volna Joe-t további Tv-s adásokon is felhasználni miután sikerült megegyezniük a Destantion America-val, és ez volt a fő oka annak, hogy a WWE Full-Time szerződést ajánlott számára így gátolván meg a szerepléseket.
 
Samoa Joe már nem fogad további független szerepléseket, de eleget tesz minden augusztus 31-ig lekötött fellépésnek. Viszont jelen lesz minden nagyobb NXT-s eseményen, és azokon a továbbiakon, amire a WWE kötelezi.
 
További hírek szerint még arra is fent áll az esély, hogy Samoa Joe nevet kell, hogy változtasson, de ez még a levegőben lóg. Joe természetesen szeretné megtartani a nevét, de amennyiben a WWE ellene dönt, nem marad más választása. 

3 megjegyzés:

  1. Na ennyit róla, ez is csak a pénz miatt történhetett meg. Épeszű ember ilyen helyzetben soha nem menne Vince keze alá, mikor mindenki tudja mi vár az ilyen sztárokra, pláne ha TNA -s.
    Még egy Sting féle legenda csak-csak, őt már nem lehet elnyomni, megalázni, de Joe...
    De nekem aztán mindegy.

    VálaszTörlés
  2. Új név: Joey Samoay... A Main Rosterben való debütálás után meg mehet Uso-ék mellé, ha már Samoay.... xdxd Na hát azért az elég gáz lenne...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.