Header Ads

Miért került a táska Sheamus-hőz??

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/06/19/12/30/19/581/MITB15_Photo_078_2192390275.jpgA hírek szerint Sheamus idei Money in the Bank győzelme a tavalyi év pótlása volt.

Shemaus már a tavalyi évben hívatott volt megnyerni a táskát, ám akkor Daniel Bryan sérülés hullámai közbeszóltak. 

Így Sheamus egycsapásra a WWE World Heavyweight Title folytatott ladder match-ben találta magát, amit ugye később John Cena nyert meg. 

Ez bizonyult a legjobb ötletnek, hogy a címet Lesnar derekára akaszthassák később az évben. Seth Rollins pedig Shemaus felváltására érkezett a táskára.

6 megjegyzés:

 1. Pedig Lesnar és Sheamus között milyen jó ki feud jöhetett volna össze.Sebaj, majd idén.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem lenne jó feud hidd el. Sheamus egy gyáva elfutós szerepben lenne ebben a feudban. Az pedig nem méltó sheamushoz.

   Törlés
  2. A régi Sheamus-re gondoltam. :)

   Törlés
 2. Na csá! Szerintem nem is lehetett volna másnak odaadni mint Sheamus-nek,mert ha Randy nyert volna az nem lett volna jó mert 2 éve már nyert.Kofi Kingstone nem olyan karakter akinek oda lehetett volna adni,Neville karaktere még épül a fő Rosterben,Dolph Ziggler szintén nem olyan főbajnoki alkat,de jól jönne neki egy két cím.(Semmi képpen sem a főöv!)Ha Kane-nak adták volna számolniuk kellett volna azzal hogy ő már "idősebb" mint az átlag,és ha megnyerte volna kb. hat-hét hónapot kellett volna várni még beváltja és utána még 3-4 hónapig bajnok kellett volna legyen...Tudni lehetett hogy Reigns nem nyer mert ő már megnyerte a Royal Rumble-t és így nem haphat megint akkora push-t.(De aki ismeri a WWE-t az tudja,tőlünk még ez is kitelik.)Tehát ebből lehetett következtetni arra hogy ezért kapta a Hell Turn-t Sheamus.Szerintem megint elfogják játszani azt ami 2013-ban történt Randy Ortonnal.Csak addigra még változhatnak a dolgok...Minden esetre a WWE-től ez volt a legjobb döntés szerintem...

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.