Header Ads

Miért is tér vissza Lesnar előbb mint azt tervezték?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/04/01/02/41/22/424/Brock_Lesnar_3.jpg
Az egyetlen ok, amiért már a SummerSlam előtt visszahozzák Brock Lesnar-t a TV-s adásokra nem mást, mint hogy a WWE úgy érezte, hogy a TV-s nézettségi statisztikák sokat romlottak amióta utoljára látható volt hétfőn este.

A szervezet úgy gondolja, hogy Lesnar a megoldás a nézettségi statisztikák növelésére. Az előző heti RAW 2.54-es értékelést ért el. Ilyen alacsony értékelést utoljára 1990 májusában értek el.

Az eredeti tervek szerint Lesnar ellenfele Seth Rollins lett volna a SummerSlam-en - a tét pedig a WWE World Heavyweight Championship augusztus 16-án. Most úgy tűnik, hogy ez már a Battleground-on megtörténik már Július 19-én.

13 megjegyzés:

 1. Szerintem nagyon szomorú az hogy a WWE egyetlen egy emberre támaszkodik csak.Ha nincs Lesnar akkor már nézettség sincs?Érdekes módon régen ez máshogyan működött.Miért is?Mert akkoriban nem csak egy pankrátor tartotta a vállán az egész szervezetet.De itt most nagyon úgy tűnik ha nincs Lesnar akkor szar az egész műsor,hát nem is csodálom.....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mit vársz?Punk lelépett,Cena-t a felnőtt fanek nem veszik komolyan,Bryan sérült,a fiatalok(Ambrose-Rollins-Reigns) pedig még csak feljövőben vannak,egy szó mint 100 nincs igazi húzónevük a felnőtt közönség felé Lesnar-on kívül. :)

   Törlés
  2. Vince már ott elbaszta az egészett hogy Punkot magára haragította, ő meg elment a fenébe, jól is tette... nagyon nem becsültek meg az egyik legnagyobb értékett, a másik ez a hülye gyerekbarát szar, vért bakker már allig látni, allig vannak már igazi kemény meccsek, és azok is Lesnaral a legélvezhetőbbek, vagy ottvan Orton, most őt is szarrá verették Sheamusal, pedig vele még lehetne bőven mit kezdeni... aztán itt van Wyatt a nyúfészoffír, de mit csinálnak vele is odabaszák Reingsnek jobberkedni.... és akkor még csodálkoznak, most hogy Owens itt van, és Lesnar is visszatér, talán a nézzetség is növekedni fog, de Lesnar se lesz itt öregkoráig, ha ő elmegy, akkor mi lesz? ott van Kane is, ő már szót sem érdemel, hogy mit csináltak belőle, egy chipsárrust, a nagy vörös démonbol, egy chipsárust, no comment.... és amíg ilyen nonszensz hülyeségekett fognak csinálni, azt gondolom addig Lesnar is csak ideig-óráig tudja a nézzetséget növelni.....

   Törlés
  3. Szerintem Ambrose és Wyatt lehetnének itt azok, akik emelnék a nézettséget, ha nem az lenne, hogy Ambrose 2 ppv-n se bírta megszerezni az övet és wyatt-et beküldik jobbolni mr. Supergirl pun*i ellen.

   Törlés
  4. THEBEAST teljesen egyet értek veled!
   Phenom szerintem Ambrose karaktere már unalmas, szerintem Steve Austin copy..
   Szerintem akibe nagy tehetség van az Seth Rollins mert ő nem csak a ringbe hanem a backstageban is jól forgatja a mikrofont.

   Törlés
 2. Seth-nek addig jó amig Lesnar vissza nem jön
  Ott ha vissza jön ott Seth-nek annyi!

  VálaszTörlés
 3. Örömmel látom, hogy ennyire bugdácsol ez a szartartály szervezet. Menjenek már a picsába, hogy tönkretették az egészet a pg vel. Évről évre rosszabbnál rosszabb döntéseket hoznak, 1-1 top ember viszi vállán az egészet Cena tól kezdve most Lesnarig... Rég kiégett öregeket nyomatják, össze vissza süllyesztik a jobbnál jobb tehetségeket, meccsek közepesen, sztorik kritikán alluliak, és még lehetne folytatni a sort több 100 szóban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. MIért divat állondóan fikázni? Mert jót tőled soha sem olvasni... Nyomják fel állandóan az új neveket, Rollins, Ambrose, Reigns, Owens, Sami is szerintem nemsoká debütál (biztos kezdenek vele valamit), Balor sem lesz elfelejtve, Cena meg már nincs annyira az arcunkba tolva, Lesnar-t meg nem mond, hogy nem kell mert igen is ő az aki tényleg tud izgalmat vinni az adásokba...
   Egyébként meg milyen jó storykról beszélsz, ez wrestling, itt nincs olyan, soha nem is volt, nem is számít semmit...

   Törlés
  2. Nem értem, mi a baj a pg-vel.pg szinten is tudnának jó adásokat meccseket csinálni, csak a kreatívok lusták.

   Törlés
  3. Nem értem, mi a baj a pg-vel.pg szinten is tudnának jó adásokat meccseket csinálni, csak a kreatívok lusták.

   Törlés
  4. @Wrestling's Chanel

   "Egyébként meg milyen jó storykról beszélsz, ez wrestling, itt nincs olyan, soha nem is volt, nem is számít semmit..."

   Ebből is látszik hogy csak pár napja kezdted el nézni a WWE-t :D És hogy miért divat állandóan fikázni?Talán azért mert tiszta szánalommá vált ez a szervezet és már az is sértés a békának ha azt mondják hogy a béka feneke alatt van a szintje?

   Törlés
  5. Mert egy nagy rakás szarkupacot nem fogok fényezni :D
   Basszus 15-20 éve élte fénykorát a pankráció azóta egyre lejjebb.
   Múltba működtek bizonyos dolgok, rengeteg ember volt felnyomva, normális rendszer volt amivel felépítették a pankrátorokat, mindennek adtak helyet, övek, tag-team stb. most mi van? Azt sem tudják mit akarnak... Elkezdenek építeni valakit, aztán szevasz eldobják... Valaki lesérül, de már minél előbb nyomni akarják vissza... Hagyjuk már tiszta vicc az egész.
   Már unalmas mindig a múltat felhozni, de ha ott működtek a dolgok miért kellett szétbaszni az egészet, aztán egy emberre támaszkodni? Nem beszélve arról, hogy a régi nevekből élnek meg.

   Törlés
 4. Egyetértek, régen mér rosszul éreztem magam hogy lopva néztem meg a PPV-ket, ma meg örülök ha szarul megy WWE-nek. Az amit Kane-el tettek... SZegény sose kapta meg figyelmet amit érdemelt volna, egy szaros WWE övet nem tudtak neki odadobni... És most már csak annyiért van itt hogy hetente megverje az a szerencsétlen Reings (aztse tudom hogy írjuk a nevét)... Punkot elengedték, pedig ha jól emlékszem 12-ben a wreslemaniáig ő volt a húzó ember...Csodálkoznak hogy nincs rendes heeljük mikor Del Rio is elment, Mizzt meg nem használják mert filmezik. A shieldből akarnak megélni, pedig egy normális rossterrel ez a 3 az interkontinentális öv közelébe nem kerül. Szar az egész...

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.