Header Ads

Hol van Christian??

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/06/15/06/50/34/77/image.jpg
Az elmúlt napokban a Wrestling Observer Radio adásán Dave Meltzer egy Q&A részleget csinált, ahol rengeteg kérdés kapott a régen nem látott korábbi WWE World Heavyweight Champion Christian-ről!

Meltzer állítása szerint a WWE egy karnyújtásnyira áll attól, hogy búcsú meccset csináljon Christian-nek. Az elmúlt években a szervezet elég ritkán használta Christian-t, aminek az oka a folyamatos agyrázkódás esélye volt.

Semmi sem tartaná vissza Captain Charisma-t a visszatéréstől, ám az elmúlt évek hosszas agyrázkódás miatti kihagyásai miatt a szervezet úgy érzi, hogy nem éri már meg időt fektetni a karakterbe.

12 megjegyzés:

 1. Nem éri MÁR meg??????Soha nem is foglalkoztak a karakterével.Ő a legalábecsültebb pankrátor.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minek visszahozni? Úgyis lesérül pár hét után ... akárcsak az utóbbi jó néhány alkalommal, amikor visszahozták. Az esetek 95%-ában nagyon is jó oka van a WWE-nek arra, amit tesz.

   Törlés
  2. Természetesen Christian esetére értem az utolsó mondatom és nem például arra, hogy part timer pankrátorokat nyomatnak (Bár Lesnar esetét megértem valamennyire, mert a jelenlegi rosterből ki lenne hiteles ellenfél számára, akinek a karaktere tényleg elég erős ahhoz, hogy lenyomja? Talán Sheamus és Orton).

   Törlés
  3. Lesnar ellen csak egy visszatérő legenda lenne hiteles ellenfél, mint pl. Stone Cold,Rock,Undertaker,Kurt Angle, de még HHH is az lenne, ha nem lett volna az az 1 éves feud.

   Törlés
 2. Christian már maximum az év lúzere díjat kapja meg. Az ő ideje lejárt.

  VálaszTörlés
 3. Azt majd meséljétek el, hogy Christian mikor volt WWE World Heavyweight Champion??? Szerintem "csak" WHC bajnok volt...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mivel mér nincs WCH és WWE bajnoki cím,ezért a volt bajnokokat is wwewhcnek hívják.

   Törlés
  2. Te lehet úgy hívod, de olvass utána, mert a WWE nem. Akkor egyidejűleg is több bajnok lett volna...

   Törlés
  3. Úgy is lehet értelmezni hogy a wwe tulajdona volt az öv.
   Ez most olyan hogy tna world heavyweight championship.

   Törlés
 4. Christian eltünt mint szamár s ködben

  VálaszTörlés
 5. Azt is értelmetlennek tartottam, hogy amikor Del Rioval feudolt, akkor nem kapta meg az övet. Holott tőle is uganúgy elvehette volna Cena, és akkor lehetett volna neki egy face vs face tisztességes búcsú meccs. Hihetetlen, hogy ilyen arcoknak még csak tiszteletből se adnak övet, míg más majmokat folyton pusholnak.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.