Header Ads

Brock Lesnar visszatért

A tegnapi Raw főeseményén a Vezetőség kijelentette, hogy Seth Rollins-nak ki ellen kell, majd címet védenie a Battleground PPV-n.


Seth az adás folyamán megpróbált információkat szerezni J&J Security-tól és Kane-től is, hogy mégis ki lesz az ellenfele, de választ nem kapott. A főeseményre magabiztosan érkező bajnok arca egyből lefagyott, mikor megszólalt a visszatérő Brock Lesnar zenéje.

Tehát Seth Rollins következő ellenfele Brock Lesnar lesz a Battleground-on.
Vajon eddig tartott Rollins uralkodása?

11 megjegyzés:

 1. SUPLEX CITY BITCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 2. Rommá Töri Brock :) Várom a meccset :D

  VálaszTörlés
 3. Tuti az lesz h mikor már félholt Rollins akkor a pin-be beleugrik Sheamus a táskával és DQ, majd megpróbálja beválltani, ami persze nem fog sikerülni. Kicsit olyan lesz mit a Brock vs Cena meccsen amikor Rollins érkezett meg így a táskával.

  VálaszTörlés
 4. Igen szerintem is ez fog majd történni , mert én nem akarom láttni újra a "szellembajnokot , mert az nem tesz jót az üzletnek.

  VálaszTörlés
 5. Szerintem is ez lesz, mert én meg azt nem akarom látni, hogy tiszta meccsen legyőzik a streak megtörőjét, mert ez se tesz jót az üzletnek. :)De nem mintha Rollins le tudná győzni őt.:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Miért ne tudná legyőzni? Sztori szerint még simán elképzelhető is. (Ő HHH kiválasztottja, a jövő, akiknek most bizonyítania kell. Ennél jobb bizonyítást el se lehet képzelni, mint, hogy legyőzi Lesnar-t).

   Törlés
  2. Igen, de ezzel csak gyengítenék Taker karakterét.

   Törlés
  3. Vagy erositik Rollinset.:) Rollins a legjobb most jelenpillanatban, szerintem Punk uralkodasat is megdonti. Wwe amugy is mindent elakar tuntetni ami ra emlekeztet.

   Törlés
 6. Én szerintem jobb lenne ha Sheamus-nak sikerülne beváltania a táskát ezek ketten már unalmasak bajnoknak de ez csak az én véleményem.

  VálaszTörlés
 7. Én szerintem jobb lenne ha Sheamus-nak sikerülne beváltania a táskát ezek ketten már unalmasak bajnoknak de ez csak az én véleményem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rollins szerintem egyáltalán nem unalmas. Én nagyon kedvelem a karakterét, kicsit a Heel Edge-re emlékeztet engem, annyira rohadtul irritáló, de pont ezért jó ez a karakter :)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.