Header Ads

Az ok amiért Owens vesztett Cena ellen!

Az ok amiért John Cena legyőzte Kevin Owens-t a Money In The Bank PPV-n nem más, mint hogy Cena ajándék tárgyai mellett a Live Eventek bevételei is csökkentek.

Igazából csak két hét telt el az Elimination Chamber és a Money In The Bank PPV közt de elég nagy lehetett a csökkenés ha ezt ilyen rövid távon megérezte a szervezet.

Továbbá arról is hallani lehet, miszerint Owens nagy eséllyel leadja a címet Finn Balor ellen a július negyedikei NXT adáson, így arra is esély van, hogy Owens megnyerheti a United States Championship Cena ellen aki így visszaszállhatna a WWE World Heavyweight Championship harcba. Erre már nagy esély mutatkozik a Battleground PPV-n.

42 megjegyzés:

 1. Ha Owens lesz az új US bajnok akkor minden rosszat visszavonok amit Triple h ről mostanában mondtam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mert neki olyan sok köze van a Main Roserhez? Vince hozza még mindig a döntéseket. Ellenben az NXT-t azt teljesen Triple H csinálja, láthatod a különbséget. A Main Rosternek is csak jót tenne, ha Vince végleg visszavonulna, és Triple H venné át teljesen azt is.

   Törlés
 2. 16 bajnoki cím nem elég ennek a seggfejnek????

  VálaszTörlés
 3. Owens-sel is ugyanaz lessz mint Rusev-vel

  VálaszTörlés
 4. Már nem azért, de Cenának mindig öv közelben kell lennie? Ha nem United Bajnok akkor majd WWE Bajnok, ha nem WWE Bajnok akkor Interkontinentális?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. IC övhöz az életben szerintem köze sem volt... Emlékeim szerint.

   Törlés
 5. Kicsit elkapkodják Owens-el, nem?

  VálaszTörlés
 6. Owens az a pankrátor, aki jobb a ringben és jobb a karaktere Lesnar-énál, de még John Cena-nál is jobban tud Mcmahon segget nyalni, ezért kap ekkora push-t.Bírom a srácot, de ez az igazság.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te próbálsz okosnak látszani... Pedig... :D

   Törlés
  2. Nem tartom magam okos embernek, de nekem is lehet véleményem.

   Törlés
  3. És mire alapozod ezt a véleményed? Olvastál arról valahol, hogy ezt csinálja?

   Törlés
 7. Nem kapkodják el mert aki látta a ROH szervezetbenben az tudja mit tett le OWENS az asztalra,sokan ismerték már őt mielőtt belépett a WWE be. Hatalmas hardcore meccsei voltak,Alig vártam már hogy megjelenjen itt a szervezetben.

  Azért remélem nem fogják elszúrni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha korán kap valaki pusht, az nem szokott jól elsülni(Bo Dallas pl.).

   Törlés
  2. Dallas hajója nem itt ment el, hanem akkor, amikor elfelejtett mutálni... :D

   Törlés
 8. Miaz, hogy Cena már megint megy a WWE öv közelébe. Beszarás. Nem lehetne kicsit olyan időszak amikor Cena nem szerepel semmilyen övnél.
  Amugy meg az is mi, hogy nem fogytak olyan jól a cuccai tehát akkor Cena-nak ilyen tábora van, hogy ha kikap akkor már nem is veszik a cuccait WTF?

  VálaszTörlés
 9. Nem tudom hogy mért basztassátok Cenát ha ő nem lenne a WWE-ben akkor a WWE-nek sokkal kevesebb lenne a bevétele, és még sorolhatnám Cena mellet az érveket,

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen ez így is volt ,de már mindenkinek a könyökén jön ki az erőltetett Cena.
   Cena fanok kár hogy csak ennyit látnak az egészből hogy miért basztassák.

   Akár honnan jelentkezik a heti adás már mindenhol egyre több a fújoló.Most már tudod miért basztassák.Egyszerűen kiégett.

   Törlés
 10. Na jó most van elegem!
  Aki ismer az tudja hogy leírom amit gondolok,nem érdekel tetszik e vagy sem,hát most is így lesz!
  Az elmúlt hónapokban ezen az oldalon elszabadult a pokol,a kommentek kb arról mentek hogy a heelek mennyire rosszak,a csak a face karaktereknek kellene megnyerniük mindent nyenyenye.
  Először nőjjetek fel utána nyavalyogjatok!
  Ja és a kedvenc témám John Cena!
  Volt ő már Dzsóóóón Szíííína,Széna János,de csak az emberek kb 10%-a képes őt elfogadni olyannak amilyen!
  És itt nem a 9-10 éves srácokra gondolok akik valósággal istenítik,és elátkozzák azt aki csúnyán néz rá,hanem azokra akik felfogják hogy ő ennek az egésznek a reklámarca!
  Nem szoríthatják háttérbe hiába megy a rinya,hiába utáljátok,tehettek bármit,fejre állhattok ez akkor sem lesz másképp!
  E miatt nem fog felmondani,nem fog kisebb szerepet kapni,nem fog új karaktert kapni,nem fog heel turnt kapni,nem fog meccseket bukni,és tetszik vagy sem még jó pár bajnoki címet be fog zsebelni a karriere során!
  Mehet a rinya semmi nem lesz,a US cím után egyből main eventer lesz,nekem sem tetszik,de veletek ellentétben nem rinyálok,hanem elfogadom hogy ez van!
  A cég arcát nem lehet háttérbe szorítani,kivéve mikor segít valakinek a karakterét felhúzni,pl Wyatt,vagy éppen Kevin.
  Ő egyszerűen nem lehet heel,ő a gyerekek bálványa egy a nagy superhero,a wwe-nél ő jó aki a végén legyőzi a rosszat,én sem értek ezzel egyet,de el kell fogadni.
  Ha van a wwe-nél egy lista akik a jövőben fognak még nagy dolgokat véghez vinni,akkor abban Cena is benne van!
  Tessék lehet oltani,de ez az igazság.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs miért oltani, csak ne kapj infarktust. :) A nagy dolgok akkor történnének, amikor JC heel turnt venne. Addig ő csak a cég pénzes malaca. Az ő karaktere úgy ugrál, ahogy a tömeg igényli. Nincs ezzel gond, ha nem ő viszi a fő sztorit. Ennyi.

   Törlés
  2. A gond csak az hogy ő egyszerűen nem kaphat kisebb szerepet mint a fősztori,most is csak azért kapott us címet hogy jelentőséget adjon neki,illetve hogy felhúzza Rusev karakterét.

   Törlés
  3. Jogos. Rusev is annyira fel lett húzva, hogy már senkit nem érdekel, ahogy korábban bárki, aki Cena-val feudolt. Ez alól kivétel Punk, Rock és Lesnar. Valószínűleg pedig mindenki tudja, hogy ez a helyzet és úgyse változik, de azért a véleményüket csak leírhatják. Pontosan igazuk is van, ez így egy rakás szar, hogy enélkül az ember nélkül semmit nem lehet.

   Törlés
 11. Ez a divat Cena utálás... Az sem jó ha Main Eventer, az sem ha Mid Carder...
  És ha nem erre panaszkodtok akkor arra, hogy szar a ringben, pedig egyre-egyre ügyesebb... Bezzeg Ortonra soha nincs egy rossz szó sem, pedig őrá aztán tényleg lehetne mondani ezt-azt... És nem kell félre érteni nem vagyok Cena fan, lehet, hogy már kicsit unalmas, de ez van, legalább már nem csak őt nyomatják orrba-szájba...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Nem a tehetségével van a gond (mert pl. SCSA se volt tehetségesebb), hanem az a baj, hogy nem tud megújulni a karaktere.Unalmas lett már, pedig még 2005-2007-ig ő volt az egyik kedvencem.

   Törlés
  3. Ja, és ezzel nem oltogatni akarom, csak sajnálom őt, hogy mindig kifütyülik.

   Törlés
  4. Hát, ez zseniális. Sajnálod, hogy kifütyülik? :D :D :D
   Nézzük csak.

   1. Dacára annak, hogy sokan kifütyülik, a 14 év alatti korosztály imádja.
   2. Annyit keres EGY ÉV ALATT, mint az itt fórumozok összesen, egész életükben SEM.
   3. Annyira befolyásos a WWE-ben, hogy bárkit képes elkaszálni, ha az az illető keresztbe tesz neki (MVP, Alex Riley)
   4. A WWE egyik legjobb nőjét hajtja esténként (persze ez szubjektív, ez itt az én véleményem)
   5. Saját sztorikat kap, amiről a WWE-ben magát szarrá gályázó többi pankrátor csak álmodik, de soha nem ér el.
   6. A cég érdekeit szemmel tartva, minimálisat kockáztat csak, miközben a többiek törik magukat, a szó szoros értelmében...

   Hadd ne sajnáljam...

   Törlés
  5. Én nagy Cena fan voltam,de sajnos igazat kell adnom.Kiégett.
   Csak nekem az a bajom az egésszel hogy régen ezt nagyon jól kezelték.Annak idején az attitudban mikor Rock volt a WWE arca az ilyesmit megoldották, megújították,vagy heel karaktert csináltak belőle. És bejött. Biztos ugyanúgy vették a cuccait.
   Stone Cold esetén már nem emlékszem pontosan 2001 2002 környékén szintén egy heel karakteres sztori nagyon jót tett a nézettségnek.
   Ők is ugyanolyan hősöknek voltak elkönyvelve mint most Cena,mégis heel karaktert csináltak belőlük.És nagyon jó sztorik alakultak ki ezekből.

   Nem azt akarom ezzel modani hogy most Cenának heel karaktertnek kellene lennie,de ez már tényleg maga a halál.Valamit nagyon kellene újítani az biztos.

   Törlés
  6. Teljesen igazad van ebben, a problémát az okozza, hogy amikor Rockból heelt csináltak, volt a képben egy Stone Cold Steve Austin nevű faszi, akiből lehetett az ellenpólust megcsinálni. Amikor Stone Cold lett heel, ott volt ellenpólusnak Rock. Ja, és nem mellesleg HHH is ott volt, aki hol ide, hol oda segített be. Plusz volt egy HBK, egy Undertaker, egy Kane (nem ez, egy másik. :D), szóval a show rendesen fel volt építve.
   A probléma most ott van, hogy ha Cena-t heel-ként kezelik, kinek az ajándéktárgyai fogynak majd úgy, mint az övé eddig? Ki lesz a szuperhős? Mert azt látni kell, hogy a 14 alatti srácok a legerősebb vásárlóerő a WWE-ben, nekik meg kell egy hős.
   Sokáig úgy tűnt, hogy Punk lesz a megváltó és ha Vince kivette volna a fejét a seggéből, akkor a WWE mostanság magasabban szárnyalhatna, mint akkor. Punk zseniálisan jó volt, az a helyzet. Persze ez is csak egy vélemény.

   Egész jó Rollins, Ambrose, és Reigns is egyszer majd nagyon nagy durranás lehet, de a fejlődést nem szabad siettetni.

   Igen, Cena már rég heel kellene, hogy legyen, így gáz. Csak most ő az ellenpontja Lesnarnak, mégha nincs is közük most egymáshoz...

   Törlés
  7. Cena sajna lehet még Interkontinentális Bajnok ha a WWE akarja, am meg Cenának semmi értelme, hogy Hell legyen minek? Ortonnál bevált? Nem, hát akkor miről beszélünk.... Ha Hell lenne jobban utálnák...

   Törlés
 12. Cena sajna lehet még Interkontinentális Bajnok ha a WWE akarja, am meg Cenának semmi értelme, hogy Hell legyen minek? Ortonnál bevált? Nem, hát akkor miről beszélünk.... Ha Hell lenne jobban utálnák...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát de a heel karaktereknek ez a lényege hogy utálják őket. Mindíg is ez volt a lényege.Így is utálják már sokan.De a nézetséget nagyon megdobná az biztos.
   Leírták már rengetegszer hogy annak idején Hogan nél is ez volt,senki nem tudta elképzelni heel ként és mégis megcsinálták. Az NWO val brutális nézetséget hoztak az akkori WCW ben.

   Most is valami hasonló változás kellene.

   Törlés
  2. A gyerekek ugyanúgy szuperhősként felnéztek Rockra ,Stone Coldra, Hogan re ,még is jól sült el az egész.

   Törlés
  3. Hogy bevált-e Ortonnál? Ez komoly kérdés? Orton heel-ként megindult 2007-ben és a karrierje csúcsára ért 2009. január 19-én, amikor az öreget lepuntolta. Az egyik legjobb feud volt az elmúlt 8 évben.

   Törlés
 13. tényleg kéne cenának hogy hell legyen hogan is tudta mikor kell váltani(nwo) és amikor viszatért a régi hulk akkor szinte jobban szerették mint a 80-évekbe!!nem tudom hogyha jo cenának amikor belép a ringbe majdnem midenki azt üvölti hogy cena suck!!kell váltani!!!amugy cenafan vagyok!!!és nagyon jo ember cena nemrég olvastam egy cikket amiben a 20 legjotékonyab sztárt mutatták be és 7 volt cena szoval ennyi(bar tudom nincsen semmi köze ehhez)

  VálaszTörlés
 14. tényleg kéne cenának hogy hell legyen hogan is tudta mikor kell váltani(nwo) és amikor viszatért a régi hulk akkor szinte jobban szerették mint a 80-évekbe!!nem tudom hogyha jo cenának amikor belép a ringbe majdnem midenki azt üvölti hogy cena suck!!kell váltani!!!amugy cenafan vagyok!!!és nagyon jo ember cena nemrég olvastam egy cikket amiben a 20 legjotékonyab sztárt mutatták be és 7 volt cena szoval ennyi(bar tudom nincsen semmi köze ehhez)

  VálaszTörlés
 15. tényleg kéne cenának hogy hell legyen hogan is tudta mikor kell váltani(nwo) és amikor viszatért a régi hulk akkor szinte jobban szerették mint a 80-évekbe!!nem tudom hogyha jo cenának amikor belép a ringbe majdnem midenki azt üvölti hogy cena suck!!kell váltani!!!amugy cenafan vagyok!!!és nagyon jo ember cena nemrég olvastam egy cikket amiben a 20 legjotékonyab sztárt mutatták be és 7 volt cena szoval ennyi(bar tudom nincsen semmi köze ehhez)

  VálaszTörlés
 16. Hát igen Cena megint mehet a fő övre :) sokan vannak akik ezért szidják...dehát azok úgy szidják hogy az életben fele annyit nem értek el mint Cena,igen Cena mellett van még pár jó pankrátor,de ebben a generációban a WWE az John Cena...ő az aki mindig ott volt és mindig jó eredményt ért el.
  És valaószínű Cena azért mehet újra a fő övre mert megérdenli

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.