Header Ads

WWE Payback tervek! - Dean Ambrose és Roman Reigns Heel Turn?

Az, hogy Dean Ambrose is bekerült a Payback Main Eventjébe a hírek szerint csak a "kinézett" miatt történt meg, hogy mind a három korábbi Shield tag résztvevő legyen.

További érdekesség, hogy a WWE régóta tervez egy nagyobb eseményt a WrestleMania 32-re aminek az egyik fő eseménye a 3 Shield tagot ölelné fel.

Egyes spekulációk szerint az is megeshet, hogy Dean Ambrose és Roman Regins esetleg hátat fordítanak Randy Orton-nak. A szervezet jelenleg hiányt szenved a hiteles Heel karakterekben, viszont elég sok Face karakterük van akiknek szükség lenne egy nagyobb ellenfélre.

17 megjegyzés:

 1. 6 hír 1 nap alatt. Végre újra élvezetes felnézni!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kaptam egy embert a terlületemre és kevesebb a gyártás tervezésem xD van időm :D

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Csak így tovább!Reméljük, hogy visszatér a régi színvonal.:)

   Törlés
 2. Reigns-nek tényleg jót tenne egy heel turn, de Ambrose még ki se bírt bontakozni face-ként rendesen.

  VálaszTörlés
 3. Szóval befürödtek Sheamus-el mi? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sheamus IC bajnok lesz, vagyis így van hirdetve egy közelgő élő eseményre.

   Törlés
 4. Az igazi ok amiért Ambrose bekerült az, hogy a Summerslam-re Triple Treat meccs lesz a főmérkőzés de nem akarták, hogy előtte legyen még 1 ilyen meccs ezért lett Fatal Four Way , ez az egyik indok, a másik az, hogy Ambrose lesz kopogtatva, így sem Orton, sem Reings nem veszít a hitelességéből.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ebben csak az a vicces, hogy Reigns-ben már semmi hitelesség sincs a wrestlemania óta.Szépen végigverte a roster heel tagjait, nem számított, hogy tízen támadtak rá, ő akkor is győzött, Lesnar-nak pedig végig a ribanca volt.

   Törlés
  2. Mint tudjuk, rendezett. De a Summerslam-en Rollins V Lesnar V Reings lesz és több mint valószínű, hogy itt lesz WWE bajnok Reings először.

   Törlés
  3. Tudom, hogy megrendezett, csak így nagyon legyengítették a már eddig se erős karakterét.És remélem, hogy a mitb tatyó Ambrose-nál lesz.

   Törlés
  4. De az előbb még azt mondtad, hogy Reigns, Rollins, Ambrose lesz, most pedig már azt, hogy Reigns, Rollins, Lesnar.:)

   Törlés
  5. Ja, bocs, félreértettem.

   Törlés
  6. Shield meccset a WM 32-re terveznek :)

   Törlés
 5. Hát nagyon szurkolok hogy megtörténjen az amit mondtál AdrinEditing.

  VálaszTörlés
 6. Érdekes volt a smackdown befejezése. Ambrose heel turn szagot érzek, ezt még elképzelhetőnek tartom , de hogy Reigns is, hát azt már nemigazán.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Reigns szerintem nem kap Heel turnt...
   Ambrose esélyesebb.. egyetértek Delon felhasználóval... Regins-nek jól áll a Face szerep még ha csak a WWE gondolja így... személy szerint ütne egy Regins Heel turn.... Ambrose viszont Face ként is jó és Heel ként is.... bár a Face még nem nagyon bontakozott ki...

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.