Header Ads

Újra együtt a Wyatt Family?

A múltheti Smack Down-on meglepő dolgot láthattunk, ami akár a Wyatt Family visszatéréséhez is vezethet!

Május 7-én Luke Harper és a nemrég face turn-t vevő Fandango küzdött meg egymással egy az egy-be. Itt egy Harper féle Clothesline után kopogtatni tudott Luke. Ám ami utána történt sokakat, ha nem mindenkit meglepett.

Erick Rowan érkezett a ringbe a közönség azt hitte nekiesik Luke Harper-nek ő, azonban a földön fekvő Fandango-t támadta meg és osztott ki neki egy finsiher-t, ezután távozott.

Ez a támadás egy heel turn-höz vezethet Rowan részéről, aminek következménye pedig a Wyatt Family visszatérése is lehet. Hogy hogyan fog alakulni még nem tudni. Lehet, hogy Harper és Rowan volt vezetőjük Bray Wyatt segítségere sietnek a Ryback ellen vívott párharcában...

2 megjegyzés:

  1. Alapból hülyeség volt felbomlasztani a Wyatt családot. Még bőven lehetett volna velük sztorikat felépíteni. Viszont a kreatívoknak ehhez nincs sok esze. Erick Rowanból face karaktert csináltak már azzal megmutatták hogy nincsenek a helyzet magaslatán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értek egyet az utolsó mondatoddal. Pont, hogy egy jól eladható face karaktert csináltak neki, csak nem kezdtek vele semmit, ja de elverették Big Show-al kétszer is. Pedig nem gondolnám, hogy tehetségtelen... ő is egy olyan ember, akiben lenne lehetőség. Meglátjuk mi lesz.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.