Header Ads

Tough Enough részletek

Az USA Network és a WWE bejelentette, hogy a 9-szeres Interkontinentális bajnok Chris Jericho lesz a házigazdája a várva várt sorozatnak a Tough Enough-nak! Y2J-hez csatlakozni fog egy szakértő testület, akiknek tagjai: WWE Hall of Famer Hulk Hogan, a  4-szeres világbajnok Daniel Bryan és a 2-szeres Díva bajnok Paige.A reality sorozat premierjének ideje június 23. kedd!
Minden héten kiesik valaki, míg egy férfi és egy nő "elég kemény" -nek bizonyul és nyernek. A nyereményük egy egyéves, 250.000 dolláros WWE szerződés.

 A versenyzőket három WWE legenda Booker T, Billy Gunn és Lita fogják edzeni, valamint a versenyzők találkozni fognak WWE ikonokkal, mint például a Chairman Vince McMahon, Paul "Triple H" Levesque, Chief Brand Officer Stephanie McMahon és a 15-szörös világbajnok John Cena!

"Ezek a sportolók egy kimerítő táboron teszik próbára fizikai, mentális és érzelmi korlátaikat, oly módom, amit még nem láthattunk ezelőtt." - Mondta az USA Network alelnöke, Jessica Sebastian. Minden hét csúcspontja egy látványos élő esemény, ahol a WWE hősei és rajongói elé kerülnek a versenyzők. Itt eldől, hogy ki maradhat és kinek kell távoznia a show-ból. "Csak a legjobb éli túl!"

"Ebben a szezonban a Tough Enough lesz a legújabb, legegyedibb és magával ragadóbb sorozat a tévében." - Mondta Kevin Dunn, a WWE ügyvezető producere.
Eddig 113 országból érkeztek videók, melyeket 2 milliónál is többen néztek meg a YouTube-on.

Május 25-én, hétfőn a WWE Tough Enough App elérhető lesz és ingyenesen le is tölthető, hogy a nézők közelebb kerüljenek, ehhez az élen járó versenysorozathoz. Az App-on a nézők hozzáférést kapnak az exkluzív tartalmakhoz, többet tudhatnak meg a versenyzőkről és mindegyik héten élőben tudnak szavazni arról, hogy kinek kell haza mennie.

A műsor Orlando-ban lesz a Performance Center-ben, ami a WWE fejlődési részlegének az NXT-nek az otthona is.

3 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.