Header Ads

Samoa Joe szerződése!

Mint az ismeretes Samoa Joe debütált a WWE-ben, és az elsődleges hírek szerint NXT Main Event szerepet szánnak részére.

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/05/25/01/57/30/348/image.jpgMiközben Joe szerződése lehetővé teszi számára azt, hogy szerepeljen a független szervezeteknél, mint például a Ring Of Honor televíziós adásaiban, addig a WWE-nek bármikor joga van Full-Time szerződésre váltania, ami ugye minden, a külsős szervezetekkel kötött szerződések fölött állna.

Joe szerződésében szerepelt egy új póló is, amiből az aktuális készlelet úgy mond azonnal kifosztották a jelenlévők. Emellett természetesen megtarthatta a Samoa Joe nevet is, hiszen nem szerepel a WWE főbb TV-s adásain.

Továbbá a szerződésében adott számú NXT műsoron kell megjelennie. A TNA-s távozása után Joe a szavát adta, hogy egészen április végéig minden a függetleneknél foglalt fellépését teljesíti, és csak az utána lévőknél történhet változás. Ennek az ígéretnek ténylegesen eleget tett, és ennek a számlájára írható a WWE-ben való késői debütálása. Az újabb hírek szerint Joe kizárólag ez év augusztusáig vállal független fellépéseket.

Lényegében a jelenlegi szerződése lehetővé teszi, hogy ott dolgozzon, ahol akar, és amikor azt ő akarja. Az elsődleges célja az volt, hogy Full-Time-ban dolgozik majd ez év szeptemberétől a ROH-nál ám most a WWE-vel kötött egyedi szerződése lehetővé teszi, hogy már most is szerepeljen

Érdemes megemlítenünk, hogy Joe tárgyalásokat folytat a New Japan Pro Wrestling szervezetével is. Így a jelenlegi WWE-s szerződése csak is rövidtávúnak mondható, valójában egy próbaszerződés. Ám fontos megemlíteni, hogy a hírek szerint Joe elsődleges szempontnak tartja egy esetleges WWE-s karrier lehetőségét, így ha a WWE Full Time szerződést ajánlana számára mindegyik másik szervezetet visszautasítaná.

5 megjegyzés:

 1. Nem árt ha a WWE szerződést köt a McDonald's-al is :D :D :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem te csak irigykedsz rá, mert vagy 200 kilóval kisebb nálad.

   Törlés
  2. Bocs nem jött össze,csak 70 kg vagyok és egyébként se értem miért pont rá kéne irigykednem amikor vannak tőle sokkal jobb pankrátorok

   Törlés
 2. Van tőle sokkal jobb is. Miért pont őt?

  VálaszTörlés
 3. Ma pedig Rollins születésnapja van.Neki is boldog szülinapot!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.