Header Ads

Breaking - Undertaker szerződése lejár! Nincs hosszabbítás??

A pletykák igazak, miszerint Undertaker jelenlegi szerződése a végéhez közeledik!

A hírek szerint amint ez megtörténik biztosan újat fog kötni, de nem hosszú távút, hanem az ő korábban jellemző legendaszerződésre fog felkerülni a neve. Ennek értelmében évente egy-két alkalommal kell megjelennie TV-s adásokon.

Sokak már biztosan tudni vélnek róla, miszerint Undertaker biztosan ott lesz a WrestleMania 32-n Dallasban - az otthonában -, és nagy eséllyel ez lesz a búcsú meccse is szervezettől.

5 megjegyzés:

 1. Remélem, hogy a wm 32-n Sting ellen lesz meccse.Két texasi legenda összecsap.Fel is robbanna az aréna.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Dehogy robbanna.Manapság olyan utolsó szégyentelen a közösség a legtöbb helyen,hogy én szégyellem magam helyettük.

   Törlés
  2. De a WM Texas-ban lesz megtartva,texasi közönség előtt,két texasi legenda egymás ellen, ami még jobb lenne, ha Stone Cold lenne a bíró.:)

   Törlés
 2. Nah igen Ha Sting lesz az ellenfele, nemhiszem, hogy Taker győz mivel Sting nem veszteni jön megint egy WM-ra, Taker veszít és 22-2-vel vonul vissza???
  Amúgy igaz a közönség szívás jól írtad :) És ugye ők jönnek John Cena Sucks, John Cena Sucks... Az Cenának kellene egy új bevonuló zene....
  Szóval Sting és Taker érdekes... De Sting állna a győzelemhez közelebb...

  VálaszTörlés
 3. Ez a Taker, Sting, meccs nemhiszem hogy létrejön, hisz két abszolut pozitiv ikonrol van szó!Kérdem én melyik menne a WM-ig negativ szereplőbe a WWE-be!Taker akiért megörül az universum vagy sting aki szintén hatalmas pozitiv karakter, ö állna a negativ oldalra nemhiszem!!!A PPV-n pozitiv és negativ harcok vannak!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.