Header Ads

Breaking - Rusev megsérült!?

Akik már láttak a tegnap esti SmackDown-t azok sejthették, hogy Rusev nagy eséllyel megsérült!

Rusev hurt
Vajon nagy a baj?
A keddi felvételen Rusev Ryback-kel csapott össze, ám a meccsnek hamar vége szakadt, hiszen – még nem tudni pontosan, vagy a lábfején vagy a bokáján sérült meg. A meccs után az orvosi stáb kísérte ki az öltözőbe.

A legrosszabb hír a rajongók számára az az, hogy Rusev-et a show után tolószékben láthatták a reptéren. A hétvégére az összes meccsét Kane vette át.

Ez a sérülés nem is jöhetett volna rosszabbkor, hiszen a WWE most kezdte volna meg a karakterének az újbóli megerősítését - int ismeretes egymás után 3 PPV-n vesztett John Cena ellen.

Rusev vasárnap részt vett volna az Intercontinental Championship-rt rendezett Chamber meccsben, ám azt nem nyerte volna meg. Még biztos, hogy fog címeket nyerni, ám a nyár folyamán a WWE inkább Lana vonalát fogja erőltetni. Ám ehhez is szükségük lesz Rusev-re, hiszen Lana karaktere tőle erős.

A WWE ez eddig még nem adott hivatalos információkat a sérülésről.

8 megjegyzés:

 1. Akkor Kane is részt vesz az Intercontinental Championship-en?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valószínűleg Bray Wyatt fog küzdeni Rusev helyén.

   Törlés
  2. Kane 100%, hogy nem lesz benne a meccsben. Wyatt esélyesebb, de ő sem lesz, mivel most épp gyúrják a karakterét, és ehhez nem kell az IC öv, plusz egy vereség nem is állna neki jól EC-n. Szerintem vagy egy R-Truth 2 fog bekerülni (egy gyenge kiegészítő ember) vagy egy visszatérő. Előbbire példa lehet Fandango, vagy Stardust, míg utóbbira esélyes lehet BigShow vagy sokkal inkább a Miz, aki véletlenül ott is lesz a gálán. Kérdés, hogy vele mit akarnak majd kezdeni a WWE-nél.

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. Ahogy egy másik oldalon mondták neked:Üljél le, szedek neked levest!

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.