Header Ads

WWE Live Event Magyarország!

Élő eseményvezetés az adásról! FIGYELEM: A CIKKET FOLYAMATOSAN FRISSÍTSÉTEK AZ ESEMÉNY VÉGÉIG!


19:35: ELKEZDŐDÖTT! Triple H üdvözöl mindenkit!

19:37: Bad News Barrett érkezik!
19:38: Barrett ellenfele Jimmy Uso lesz, a meccs már is kezdődik!

MATCH1: Bad News Barrett vs Jimmy Uso:
A meccs kezdetén Jimmy Uso irányít, de még meg fordulhatnak az események. USO RÁFEKSZIK! PIN 1...2.de nincs meg! Barrett felrántja a vállát! Az események azonban rögtön fordulnak. Barrett feláll, és Winds of Change-dzsel viszi földre ellenfelét! Ezután ismét jön a kopogtatás, de Jimmy 2-nél felrántja a vállát! Bad News Barrett ezután a sarokba viszi ellenfelét, és készül a Superplex-re, a hangulat pedig hatalmas! Videózni sajnos nem lehet, de úgy tűnik, hogy ez semmit sem ront a hangulaton. Legalább olyan hangulat uralkodik, mint egy Raw adáson, jól indul a Live Event! A meccs ezután ismét rettentően megfordul. Jimmy fölénybe kerül, és átveszi az irányítást. Később beviszi a Finsiher-ét, és ráfekszik. PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Jimmy Uso

19:50: A New Day érkezik, nincs megállás!
19:51: Máris jön a Los Matadores!
19:51: Érkeznek a Tag Team bajnokok is! Cesaro és Tyson Kidd érkezik meg, Tag Team bajnoki meccs következik!

Match2: Tyson Kidd & Cesaro vs Los Matadores vs The New Day WWE Tag Team bajnoki meccs:
A meccs közepe felé járunk már, ahol éppen Kofi és Tyson küzd a ringben. A közönség a "New Day Sucks!"-ot skandálja. Kofi ezután pacsizik Big E-vel, aki püföli a Los Matadores egyik tagját. Kicsivel később, Xavier Woods avatkozik a meccsbe, és Tyson Kidd-et támadja. A New Day lehetőséget ad a Los Matadores-nak is, Xavier bepacsizza az egyiket, majd pedig Tyson Kidd-et püföli. Miközben ez megy a közönség továbbra is a "New Day Sucks!"-ot skandálja. A Los Matadores egyik tagja Suplex-et oszt ki, majd ráfekszik, de Tyson 2-nél kiszabadul! Ezután Xavier Woods és a Los Matadores másik tagja kerül a ringbe, ahol továbbra sem állnak meg az események. Xavier kiosztja a finisher-ét, de ellenfele ismét felrántja a vállát! Big E és Cesaro kerül a ringbe, majd Big E Suplex-et oszt ki. És még egy Suplex! Big E kicsinálja a bajnokot.. Közben a Los Matadores egyik tagja püföli Tyson-t! Bejön Cesaro, Xavier-t püföli, Suplex-re készül!!! Meg is van! Ezután kopogtatja ellenfelét, de Fernando megtöri a pin-t! Cesaro továbbra is támadja ellenfelét. Cesaro ezután beviszi a finsiher-ét, és megnyeri a meccset!
A mérkőzés győztesei, és továbbra is WWE Tag Team bajnokok: Tyson Kidd és Cesaro


20:10: 6 fős Díva Tag Team meccs következik!

Emma, Layla & Natalya vs Cameron, Tamina Snuka & Rosa Mendes:
A meccset Cameron és Natalya kezdi, ahol a vezetést rögtön Natalya szerzi meg. Kőkeményen támadja ellenfelét, levegőhöz sem hagyja jutni, a hangulat pedig továbbra is fantasztikus! Eddig a meccsen mindkét csapat dominált, de most Tamina Snuka és Rosa Mendes püföli Natalya-t! Clothesline! A hangulat azonban lelankadt, nem túl pörgős a meccs, de még nincs vége korán sem. Cameron akar kopogtatni, de nem sikerül 2-nél kiszabadul! Cameron ismét Clothesline-nal dönti le ellenfelét, aki még mindig nem hagyja magát, és kettőnél felrántja a vállát. A hangulat kezd javulni, a dívák bekeményítettek! Natalya is Clothesline-nal próbálkozott, és ráfekszik Cameron-ra! PIN 1...2..de Tamina és Rosa Mendes rátámad Natalya-ra! Még mindig nincs vége! Ezután Natalya két Tag Team társa érkezik, akik segítenek a lánynak. Aki ezután beviszi Finisher-ét Cameron-nak, és megnyeri a meccset!
A mérkőzés győztesei: Natalya, Emma & Layla

20:30: Adam Rose vs Finn Bálor a folytatásban!

Finn Bálor vs Adam Rose:
A közönség nagy szeretettel fogadja az NXT-s srácot, aki a meccs elején irányítani képes! Ezután nemsokkal azonban megfordul az állás! Adam veszi át az irányítást, és püfölni kezdi Bálor-t. Még mindig Adam Rose irányít, de a közönség erőteljesen kifütyüli. Ezután egy szép mozdulat után ráfekszik ellenfelére. PIN 1...2.de kirúg Finn! Rose befogja fejsatuba ellenfelét a földön. Ellenfele azonban feláll, és többször is hason könyököli ellenfelét! Ezután egy hatalmas rúgással fejen találja Adam-et, melynek hatására ismét megjön a közönség hangja! Adam azonban fordít. Egy Uppercut után egy Powerbomb-ot is kioszt neki, de Finn nem adja fel! Adam befogta lábsatuba Finn-t, de eléri a kötelet! A bíró számol, de 4-nél elengedi. Ezután kis idő elteltével Finn Bálor a sarokból kiosztja Finsiher-ét! Ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés gyzőztese: Finn Bálor

20:40: Megemlékezést láthatunk The Ultimate Warrior-ról!
20:45: Tag Team meccs következik!

Dolph Ziggler & Roman Reigns vs Sheamus & Big Show:
Ziggler és Sheamus kezdenek a ringbe, de Sheamus veszi át az irányítást rögtön. A közönség azonban biztatja a Sho off-ot, nem hagyják magára. Dolph-ot a ringen szélére löki Sheamus, és 10-et ütne mellkasára, ám Ziggler fordít, és most ő csinálja meg ugyanezt! 1...2...3...4...5...6...7...8...9...10!
Sheamus és Big Show dominálnak. A ringben Ziggler a földön, és szenved... A közönségnek nem tetszik amit lát, és ennek hangot is adnak, mindenesetre még közel sincs vége a meccsnek. Dolph pacsizni akart, és majdnem megvan, de Sheamus telibe trafálja Reigns-t... Nincs meg... Sheamus pacsizott Show-val, de Ziggler egy hatalmas DDT-vel földre viszi! Budapestnek tetszik amit lát, de Sheamus azonnal a ringbe megy, és Ziggler-re támad.. Sheamus ezután Body Slam-et ad Dolph-nak.. Sheamus Brogue Kick-et akar, de Ziggler kitér, és egy hatalmas Superkick-kel lerúgja!!! Ziggler kúszik Roman-hez, Sheamus pedig Show-hoz. És sikerül! Reigns azonnal Show-nak esik. Roman ledönti egy Clothesline-nal ellenfelét, majd pedig Sheamus-t is ledönti. Ezután jönne a Superman Punch, de egyesen egy Chokeslam-be ugrik! Show készül a K.O. Punch-ra, de nem tudja beadni, Superman Punch! Ezután jön egy hatalmas Spear, Roman ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztesei: Dolph Ziggler és Roman Reigns   


21:05: Kis szünet, és folytatódik az adás.
21:35: Folytatódik az adás. Újabb Tag Team meccs következik!

The Miz & Fandango vs Mizdow & Zack Ryder:
A meccs elején Mizdow megszólalt magyarul! Annyit mondott, hogy kuss. Ezután az egész aréna rákezdett a "Kuss!" chantre. Jelenleg Mizdow és Fandango van ringben, Midow pedig fantasztikusan kezd! Nem sokkal ezután pacsizik Zack Ryder-rel, aki rögtön "Woo! Woo! Woo!"-zni kezd, majd pedig jön a Rough Ryder! Közben Fandango is bepacsizza magát, aki egy hatalmas Suplex-et ad Ryder-nek, és ráfekszik PIN 1...2.de Zack kettőnél felrántja a vállát! Mizdow is képbe kerül ezek után, és rögtön kiosztja a Skull Choursing Finale-t! Ezután pedig megnyeri a meccset!
A mérkőzés győztesei: Mizdow & Zack Ryder

21:50: Nincs megállás. Már is jön a következő meccs!

Bray Wyatt vs Erick Rowan:
A hírekkel ellentétben tehát a WWE még is beveti Bray Wyatt-et, mai ellenfele pedig volt csapattársa, Erick Rowan! Bray a gongszó után egyből fölénybe kerül. Teljesen ő dominál, még a ringből is kilöki Erick-et. Ezután Bray visszaviszi a ringbe Rowan-t, aki nem hagyja magát, és visszatámad. Ráugrik Bray-re, a bíró pedig számol PIN 1...2.de The Undertaker volt ellenfele felrántja a vállát!
Ezután Bray ismét fölénybe kerül. Lecsapja a földre ellenfelét. Erick ezután fejbe rúgja Bray, de lendületből Bray ismét ledönti egy Clothesline-nal. Bray ezután ráfekszik de csak 2-ig jut a kopogtatással. Ezután ismét ráugrik Erick-re. Bray ijesztően közeledik ellenfele felé, és beviszi neki a Sister Abigail-t, ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Bray Wyatt

21:05: Elérkeztünk az est főmeccséhez.

John Cena vs Rusev Országos bajnoki meccs:
A meccs elején Rusev dominál, Cena a földön van. Cena megfordítja ezután nemsokkal az eseményeket, és Rusev-re ugrott a sarokból! Ezután jönne a Five Knuckle Shuffle, ám Rusev kigurul a ringből, ami nem igazán tetszik Budapestnek. Rusev ezután kiüti John-t, majd pedig kezébe veszi az Orosz zászlót, és azt lóbálja. Ez sem tetszik a fővárosnak. Ezután azonban Cena erőre kap! Jön a John Cena féle Comeback mozdulatsorozat, az aréna pedig kis híján felrobban. Jön a You Can't See Me, majd pedig jönne az Attitude Adjustment, de Rusev fordít, és földhöz vágja, majd kopogtat, de Cena 2-nél felrántja a vállát!!! Cena ezután mégis csak beviszi Finisher-ét, és ráfekszik Rusev-re, de az 2-nél felrántja a vállát, úgy, mint az előbb Cena is tette! Ezután egy hatalmas adok-kapok párharcnak lehetünk szem és fül tanúi, hisz a közönség míg Cena-t élteti, Rusev-et fújolja. Rusev ezután ismét földhöz vágja John-t. Ezután a közönség rákezd a "Let's go Cena - Cena Sucks!" skandálásra. Hatalmas hangulat uralkodik. Cena ezután új fajta Signature-jét mutatja, be a Stunner szerű ugrást, majd pedig ráfekszik PIN 1...2..de Rusev felrántja a vállát! Ismét megy az adok-kapok, nincs megállás! Cena ezután STF-be fogja Rusev-et! A közönség tombol! Rusev elérné a kötelet, de de Cena visszahúzza, ezután A.A.-t osztana ki neki, de Rusev leugrik és Superkick! Ezután a földön is támadja John-t! Ezután Rusev Accolade-ba fogja Cena-t! Nem! Cena feláll vele, és Attitude Adjustment-et oszt ki Rusev-nek!!! Ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese, és továbbra is Országos bajnok: John Cena

21:25: John győzelme hatalmas hangulatot csinált, az amúgy sem csöndes arénába. Míg a tömeg fele örült Cena-nak, a másik elküldte volna a ....-ba. Ezzel tehát vége az egésznek. John Cena győzelmével zárult az első Magyarországi show. Reméljük jön még ide a WWE, és azt is, hogy az adáson kívül a cikk is tetszett nektek. Köszönjük, hogy velünk tartottatok, jó éjt!

Ui.: Köszönjük Török Attilának és Szonda Istvánnak az infokat, képeket, mellyel hozzájárultak a cikkhez!

83 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Nem lehet videózni, titokban próbál szerkesztőtársunk képeket csinálni!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jol csinalod csak igy tovabb :) es akkor nem lesz it unatkozas

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Bár jobb lenne ha mi is ott lehetnenk :)

  VálaszTörlés
 7. Igen!
  De nem baj, majd a következőn.

  VálaszTörlés
 8. Így van.:D Ha valami hibát találtok, ne akadjatok ki. Hangüzibe kapom az infokat facebook-on és úgy írom.

  VálaszTörlés
 9. Királyok vagytok, hogy így hozzátok az infókat, hatalmas brofist mindenki nevében, aki nem lehet ott!! :)

  VálaszTörlés
 10. Krisztian egy par hanguzit nem tudnal nekem is facebook-on elkuldeni?

  VálaszTörlés
 11. Válaszok
  1. Rájuk reagált legjobban a közönség, megérdemelték. A new day-t folyton fújolták, a los matadores pedig a kutyát se...

   Törlés
  2. Mi az hogy kár???!!!! Mark alert!!!!

   Törlés
 12. Az összes fotó, amit láttok, sunyiban készült, mivel nem lehet fényképet készíteni. Ezért, hogyha le tudja fényképezni le lesz, ha nem, akkor viszont nem.

  VálaszTörlés
 13. Jaa oké ... Remélem, hogy sikerülni fog!!
  Cena nagy kedvencem.

  VálaszTörlés
 14. Valamiért egy ideje nem kapok üzeneteket, ezért nem tudom mi történik :s Amint ismét kapom, írom is. Elnézést kérek

  VálaszTörlés
 15. Nagyon jó :D Randy Ortonról egy lesi fotót ha lehet majd :D

  VálaszTörlés
 16. próbáljatok meg videózni úgysem buktok le. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vicces volt. A küzdőtér közelében jöttek szólongatni. Körbenéztem és a lelátóról legalább tizen kameráztak... :D

   Törlés
 17. Sracok! Az en fiam nagyon nagy WWE fan volt... Meg farsangra is Cena-nak oltozott be, rendelnem is kellett Amerikabol Cena cuccokat...Tavaly elmentunk LIVE EVENT-re Innsbruckba, mert akkor meg az volt a legkozelebb.... Azota ra sem nez a pankraciora.... Mondjuk en is jokat nevettem.... Akkor sem lehetett kamerazni, de en megoldottam.... Ha valakinek kell az akkori felvetel, szoljon....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Feltoltom a YouTube-ra aztan megnezhetitek.... Amator felvetel, de a lenyeget atadja....

   Törlés
  2. 78 perc mulva elerheto lesz a YouTube-on :)

   Törlés
  3. Milyen néven találjuk majd meg a felvételt? :)

   Törlés
  4. Feldolgozas alatt.... Ma 5 perce azt irja, hogy meg 1 perc :)

   Törlés
  5. Letiltottak.... Nem baj meg egyszer feltoltom... Csak megvagom...

   Törlés
  6. Dailymotion-ra toltsd! A YouTube tiltani fogja, akkor is ha negegyszer felrakod, megvagva.

   Törlés
 18. Egyébként mért nem lehet videózni és fényképezni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A WWE jogsértő tartalomként kezeli.. Nekem még a videóimat is törölték YouTube-ról. Azóta Dailymotionra töltöm őket

   Törlés
  2. Mert a LIVE EVENT-eken ugyanaz a musor minden helyszinen, es nem akarjak hogy valaki mar a turne elejen feltoltse valahova, mert akkor kevesebb a nezo a tobbi helyszinen.

   Törlés
  3. Fotózni lehetett, videózni nem.

   Törlés
 19. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 20. Azt lehet tudni, hogy kb meddig tart?

  VálaszTörlés
 21. istenem és fújjolják az orosz zászlót és rusevet...

  VálaszTörlés
 22. Triple H és a többi pankrátor magyarul beszéltek vagy angolul?
  Pl mikor Triple H üdvözölt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerinted????? Azt sem tudjak melyik orszagban vannak (kis tulzassal)

   Törlés
 23. https://www.youtube.com/watch?v=BUQlfKSeH_g&feature=youtu.be
  Elvileg ezen a hivatkozason megtekintheto a tavalyi turne Innsbruckban leadott musora.....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De ha a nevemre klikkeltek akkor Google+ oldalamon is lathato a YouTube link....

   Törlés
 24. Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem egy kicsit keves meccs volt.Ja es Lana ott volte Rusev-sarkaban?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A gyerekek fáradtak voltak, nem lehetett több meccs. :D
   Lana ott volt Rusev mellett. Rendkívül dekoratív hölgy. Neki nem lopták el a seggét, mint Mendez kisasszonynak. :)

   Törlés
  2. Na azért Rosa is igen rendben van:D. Imádni való volt ahogy pózolgatott, meg "kommunikált" a közönséggel:D. Mondjuk én Taminának örültem nagyon, nagy kedvencem. Szerintem kellő hosszúságú meccsek voltak, elég is volt ennyi meccs.

   Törlés
 25. Én ott voltam tegnap, a küzdőtér hátsó soraiban ültünk, alig lehetett látni valamit. Amit nagy nehezen láttam a mérkőzésekből az tetszett, de még most is fel vagyok háborodva, hogy egy rakás pénzért miért nem lehet olyan körülményeket teremteni, ahol valóban élvezni lehet a programot! Gondolom ezért elsősorban a rendezőség a felelős. Az igazság az, ha egyedül mentem volna ki, az első mérkőzés után hazajöttem volna, pedig közel 30 évet vártam, hogy élőben lássam a műsort. Lányom azonban maradni akart, így nem jöttünk el. Végül is az vigasztal, hogy neki így is nagyon nagy élmény volt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenféle rossz indulat és kötekedés nélkül mondom, hogy nem a legjobb helyre vettetek jegyet akkor. A küzdőtér mivel egy szintben van végig ugye persze, hogy a végéről szarabbul látni. Én szerintem vagy az alsó karéj (én ott ültem) vagy a ring közvetlen közelében, azok a legjobb helyek.

   Törlés
  2. Nem is veszem kötekedésnek. Múlt év novemberében vettem, de már csak ide volt jegy. Engem igazán az bosszant, hogy innen szerintem sokkal rossazbbul lehetett látni, mint a jóval olcsóbb helyekről. A kakasülőről is láttam volna nagyjából mi történik, innen meg elsősorban mások fejét.

   Törlés
  3. Úgy értettem, hogy a ringhez közel már csak ide volt jegy.

   Törlés
  4. Hát igen, hely/pénz ne vesszen kárba megtöltötték az egész küzdőteret. Legalább a lányod élvezte. Én unokaöcsémet hoztam el, azt mondta egy életre szóló élmény volt neki.
   Szerintem fognak még jönni Magyarországra.

   Törlés
  5. Örülök, hogy az unakaöcsédnek nagy élmény volt! Én is úgy gondolom, hogy jönnek még és akkor majd jobb helyre veszek jegyet.

   Törlés
  6. A helyet benéztem én is 1 kicsit... A 10. sorba szólt a jegyem (gold szektor) a kommentátorasztal mögötti részen. Mivel a második legdrágább volt, azt hittem, tökéletes lesz a hely...
   Erre kiderül, hogy kommentátorasztal nincs is, lépcső is csak a ring túloldalán. Első bukta, így akció se volt ott. A másik, hogy nem emelkedett (nem volt emelkedés a széksorok között, mint pl. a moziban), így a ring alját pont kitakarták a fejek, csak akkor látszott, mi történik a padlón, ha felálltam, vagy ha nagyon kinyújtóztam a nyakam. A ringbe be-kivonulásokból meg abszolút nem látszott semmi.
   Ha ugyanígy a gold szektorba, a 10. sorba, de a ring jobb vagy bal oldalára vettem volna jegyet, sokkal jobban járok! Az első 8 vagy hány sor a platinumosoké volt, oda már nem volt jegy október 31-én, mikor rendeltem, de ott is 1 szintben vannak a széksorok a ring körül. 2 oldalt viszont a gold szektor már meredeken emelkedik, így az ottani 10. sorból tökéletesen átláttam volna a fejek fölött! Na de ezt akkor honnan a *csából tudtam volna?! A domborzati viszonyok nem szerepeltek, hogy hol vannak egy szintben a székek, és hol emelkednek, hogy átlátni a fejek fölött...
   Megértelek ka judo! Ha ezt tudom, én se ide veszek jegyet, hanem valamelyik oldalra középre!

   Törlés
  7. Amúgy a ring egyik oldalán megszámoltam, hány széksor van egymás mögött a főmeccs előtti szünetben! 8! Vagyis az első 8 sor volt egy szintben, így a 8. sorban ülő szintén nem látott a fejektől. Utána emelkedett, vagyis aki a 9.sorba, vagy attól fölfelé vett jegyet a ring jobb vagy bal oldalára, szépen átlátott a fejek fölött. És olcsóbban is megúszta, mert az már tuti nem a platinum szektor volt 21.900 Ft-ért :D
   Vagy az első 2 (max. 3) sor éri meg, függetlenül attól, van-e emelkedő vagy nincs, vagy pedig a 9. sortól fölfelé a ring valamelyik oldalán! De nem a ring túlsó végén, mert ott 1 szintben van az egész! Legközelebb okosabbak leszünk (remélem lesz legközelebb)!

   Törlés
  8. Sajnos ez ilyen. Én is novemberbe vettem a jegyeket. Emlékszem fél napig azon filóztam, hogy a megmaradt helyek közül hova vegyem, ahonnan jól lehet látni és mégis amennyire lehet közel van. Nézegettem a képeket az aréna belsejéről, az alapján próbáltam eldönteni, melyek a fasza helyek:D. Egyébként 4 majom ült előttünk, akik vedelték a sört és ettől persze 5 percenként WC-re rohangáltak és ha kell- ha nem felálltak. Rájuk kellett szólni, hogy maradjanak a seggükön.

   Törlés
 26. Nekem tetszett ez az egész. Teljesen megvoltam elégedve a meccsekkel. Ha pedig valaki szeretne vidiket nézni az ha szeretne jelöljön be Facebook on ismerősnek és abban a pillanatban küldöm neki a vidit. Összeségében 3 meccs volt amin iszonyatosan ordibáltam és szurkoltam: Tag team címmeccs-Itt Cesáróéknak. Finn Bálornak is szurkoltam. Meg hát Ziggleréknek is drukkoltam. De a főmeccs sem volt rossz. ;-)

  VálaszTörlés
 27. sziasztok! Én későn értesültem erről hogy a WWE jön Magyarországra úgyhogy így jegyet se tudtunk venni mert már elfogyott az összes amikor kerestük...
  és jó lenne ha valaki megmondaná nekem hogy mi volt a díva meccs meg hogy ki nyert. köszönöm szépen annak aki leírja.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mondjuk ha elolvasod a cikket megtudod. De nem is volt telt ház úgyhogy biztos volt még jegy...

   Törlés
 28. Azért telefonon lehet videót csinálni :) Milyen jó lett volna ha a Maszkos Kane jött volna meg Bryan, dehát ez van,,,

  VálaszTörlés
 29. Olyan "jó", hogy nem küldi el...
  Szerintem fantasztikus volt a rendezvény, egy szavunk nem lehet rá! Ismert pankrátorok jöttek el, tényleg a WWE sztárjai, pedig tartottam tőle, hogy tele lesz jobberekkel meg ismeretlen töltelékszereplőkkel, és alig látunk néhány ismert arcot. Szerencsére nem így történt, és magával a műsorral is elégedett vagyok, amit láthattunk, rengeteg tag team és címmérkőzések :) Kitettek magukért! Örök emléket szereztek a hazai rajongóknak, akik életükben először láthattak pankrációt a helyszínen, én cirka 25-26 évet vártam rá...
  Köszönjük Live Nation!
  KÖSZÖNJÜK WWE!

  VálaszTörlés
 30. A legjobbak szerintem Miz és Mizdow voltak! :D Hatalmas hangulatot csináltak, a legjobban talán Miz játszotta a szerepét, de Mizdow is óriási volt, mikor magyarul mondta hogy "kuss", aztán ment végig a skandálás :D Miz pedig jól rá is játszott, hogy skandálja a nép :) Ők vitték a pálmát nálam :D
  Aki csalódás volt, az Ziggler. Tőle sokkal többet vártam. Ő maga is említette régebben a magyar vonatkozást, azért legalább 1 promót elvártam volna tőle, még ha nem is magyarul, de pár mondatot elbüföghetett volna a "hazai" közönség felé, pl. egy "welcome Hungary"-ba nem halt volna bele... A meccsen is a vert szerep jutott neki, Reigns fejezte be a meccset ugyebár. Reigns viszont pozitív csalódás volt, lehet hogy tévedek, de mintha ő lett volna az egyetlen, aki autogramot adott a ring körül állóknak.
  Szegény Rusevet sajnáltam még, azért ekkora fújolást nem érdemelt...
  A dívák látvány élőben is mindent vitt :D Sokkal szebbek élőben, mint a tévében vagy a monitoron keresztül, külön élmény volt látni őket! Főleg Layla közelről, áááááááhhh... A szemem majd' kiesett :D :D
  Csúcs volt, na :D Remélem 1 éven belül jönnek megint, és nem 1 alkalomra szólt a magyarországi fellépésük!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem csak Reigns adott aláírást, én például Ryder-től, Layla-tól és Zigglertől is kaptam :)

   Törlés
 31. Tényleg, van arról valami infótok, hogy a WWE részéről hogy tetszett nekik az itthoni szereplés? Jó közönség voltunk? Van esély rá, hogy újra eljöjjenek?
  (Ahogy én láttam, közönségnek elég jók voltunk, rengeteg volt a skandálás, kiabálás, taps, "együtt éltek" a nézők a meccsekkel).

  VálaszTörlés
 32. Ez nem ide tartozik, de rájöttem, hogy Sami Zayn volt HCW-ban(magyar pankrációs szervezet). El Generico néven bunyózott és maszkos volt.(onnan jöttem rá,hogy összehasonlítottam a születési dátumot és egyezett)

  VálaszTörlés
 33. Ugy néz ki hogy a Viasat6 nem fog többé PPV-t leadni,csak igy fél élvezet a wwe nézése,a lényeget nem fogják leadni!Maj szépen a wwe müsor is eltünik a csatornárol!!!!!!??????Sehol egy üzenet hogy miért nem adnak több PPV-t!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Alig volt már nézettsége, mert mindenki megunta, hogy 2 hónap késéssel van az egész, ráadásul a Raw adások 1/3-át adták le mindig. Én kiskoromba ott néztem, de mikor még alig tudtam valamit angolul, már akkor is inkább elkezdtem interneten nézni. Ezerszer jobb. Így jártak.. Bár azért az érdekes lehetett, hogy a sok Viasatos kiment, és néztek, hogy mit keres Cena-nal az US öv xdd

   Törlés
  2. FIGYELEM A WWE A MAGYAR LIVE EVENTRŐL RAKOTT KI KÉPEKET

   ITT A LINK: http://www.wwe.com/worldwide/wwe-live-event-in-budapest-hungary-april-2015-photos

   nagyon nagy élmény lehetett

   Törlés
 34. Remélem hogy valahol majd lehet nézni az egyik csatornát a PPV-ket pl: a WRESTLMANIAT(32)
  jo lenne ha bevezetnék

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem már nem fogják adni sehol a tv-ben a wwe-t főleg nem viasaton.Ha tudsz angolul ajánlom a neten való pankráció nézést.

   Törlés
 35. m.youtube.com/channel/UCeJHvYeldYEN2Wcpv65zI-w

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.