Header Ads

Lesnar megvágta magát a WrestleMania 31 meccse alatt?

http://cdn3-www.wrestlezone.com/assets/uploads/2015/03/reigns.gifAz itt látható GIF kép kezdett el terjedni a neten, ami után rögtön napvilágot látott a spekuláció – Brock Lesnar pengével vágta meg magát a WrestleMania 31-n!

Elsőre mindenkinek úgy tűnt, hogy Lesnar-nak a „hagyományos módon” ténylegesen felszakadt a bőre miután “találkozott” a ring póznával, ám ezt most már nem lehet biztosan tudni.

A kép szerint úgy látszik mintha a bíró a ringen kívül valamit, nagy eséllyel egy pengét nyomna Reigns kezébe - amit Reigns Lesnar-nak tovább adhatott. Ám ez elég nagy meglepetés lenne, hiszen a penge használata egy olyan dolog, amit a WWE hosszú évek óta nem alkalmazott.

Természetesen a WWE sem hagyta szó nélkül a történteket.
„A WWE műsorai mind PG besorolás alá esnek, ezért nem engedélyezet a szándékos vérzés. A kommunikáció az előadók, és a bíró között a biztonságot szolgáló protokoll egyik alap része. Sajnos a nem szándékosan elkövetett vérzés elvétve előfordulhat, de mindent megteszünk, hogy ezt a minimumra csökkentsük.”

9 megjegyzés:

 1. Hát én nem tudom nem nagyon látok ott pengét de igazából mindegy is mert nem amiatt a kis vér miatt volt jó a meccs tehát teljesen mindegy, hogy van e vér vagy nincs.

  VálaszTörlés
 2. általába így szokták jelezni a pankrátorok a bírónak, hogy tudja folytatni , mert közbe jöhet valami nem tervezett sérülés akkor nem fogná meg a bíró kezét

  VálaszTörlés
 3. Sulivan nem igy szoktak jelezni lagyszik hogy valamit belenyomott a kezebe

  VálaszTörlés
 4. Nem gondolnám, hogy Brock olyan amatőr lenne, hogy véletlenül sérüljön meg, miután a póznának csapódott :D Volt már ő abban a ringben egy párszor, tudja, hogyan kell találkozni a póznával! Gyanús, hogy inkább megvágta magát, főleg, hogy pont onnan vérzett, ahol jellemzően vagdalták magukat régen :) Nem ma kezdte, na.
  Ráadásul a tartóoszlop nem éles, hogy vérzéses sérülést okozzon, inkább egy dudor nő a buksiján annak, aki rosszul találja el, esetleg az orra vére indul el, ha azt üti be. De itt láthatóan nem erről volt szó, az a seb valahogy nem illett a képbe sehogy sem :D Szerintem szándékosan vágta meg magát Brock a látvány kedvéért, mintsem hogy a tartóoszlop okozott volna ilyen sérülést neki! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Volt már rá arra példa hogy ehhez a póznához csapódva felrepedt a bőr a fején..Az egyik Raw-n volt még annó amikor HHH Lesnar ment

   Törlés
  2. Meg Kennedynél is volt anno, de azért azt nagyon hamar ki lehet szúrni, hogy tényleg véletlenül rosszul találta-e el a póznát.

   Törlés
 5. Elvileg nem szabadna szándékos vérzést okozni a PG miatt de úgy látszik Lesnar mindent megtehet....Hát érdekes....

  A GIF-ről meg annyit hogy az egy tipikus olyan mozdulat amikor a bíró átpasszolja a pankrátornak a pengét tehát valószínű hogy Lesnar megvágta magát

  VálaszTörlés
 6. Meg néztem a felvételt ultra lassításban és nem láttam pengét.. csak a bíró megnézte hogy tudja e még fojtatni a meccset :)

  VálaszTörlés
 7. akkor vágta el valami a fejét mikor adott egy F5.T rEIGNS-NEK ( NÉZZÉTEK REIGNS KEZÉT)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.