Header Ads

John Cena - Heel turn update

John Cena, aki nem régiben Chris Jericho Podcastjának a vendége volt elárulta, hogy a Rock elleni viszálya alatt nagyon közel került ahhoz, hogy Heel karakter legyen!

Cena egészen addig elment a feladattal, hogy majdnem 5000 dollárt költött új bevonuló zene felvételére, és új birkózó szerelésre. 

Ám később a WWE mégsem lépte meg a változtatást, így Cena a felbérelt varrónővel Sue Kotulski-val karöltve arra költötték a pénzt, hogy a fejlődési centrumban a hónap tehetségének megválasztott birkózónak új ruhát tervezzenek, mint inkább visszakérte volna a pénzt.

13 megjegyzés:

 1. Bírom az ilyen szenzációhajhász cikkeket :) Én sose lennék képes az emberek félrevezetésére csak azért hogy több olvasóm legyen.Inkább abbahagynám a cikkírást ha nem lenne elegendő olvasóm.Ennyi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akko te miféle címet írnál neki? Nem a Hell turn-jéhez van köze? Ha pedig te írnál ide te is tudnád, hogy szenzációhajhász cím kell .D

   Törlés
  2. Hát én azt hittem, hogy azért update, mert valami terv van rá vagy csak lehetőség a heel turn re, de nem ehelyett valamikor 1 éve közel került hozzá, végül is is ez is update, egy nagyon régi heel turn ös állás fel lett update elve egy 1 évvel ezelőtt történt dologra... Azért ezt ízlelgetve még is az a benyomás, hogy elég suttyóság ez.

   Törlés
  3. Én azt a címet adtam volna neki hogy "John Cena közel volt a Heel Turn-hoz!" vagy valami ilyesmit

   De így nekem és szerintem másnak is úgy jött le mintha John Cena Heel karakterré változott volna

   Törlés
 2. Ok,ez nem volt szép,változtass címet.

  VálaszTörlés
 3. Ha ezt eddig nem tudtuk és most beszélt erről Cena először, és eddig hír se volt róla, akkor mi ezzel a gond. Teljesen korrekt a cím, egy régebbi hír frissítése. Vagy ti komolyan azt vizionáltátok, miközben láttátok a címet, hogy valami heel turn lesz a közeljövőben?:D

  VálaszTörlés
 4. lassan 0 lesz az oldal színvonala: téves címek, (még jó, hogy nincs a szöveg telenyomkodva linkekkel), egyre több a találgatás, és kevés a konkrét hír

  ámen

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mivel a WWE alkalmazottjain kívül senki sincs kapcsolatban a WWE-vel, így elég nehéz konkrét híreket közölni. Mindenki csak találgat. Nem csak itt! Máshol is!

   Törlés
  2. Arrol se volt hir hogy mi lett Great Khalival,Drew Mcintyre debutalt a TNA-ban,Corey Graves visszavonulasarol se

   Törlés
  3. Érdekes vagy 3 éven keresztül működött a dolog, az utóbbi 1 évben meg nem? Jó persze régen is voltak mélypontok mikor kevés volt a hír, de az csak 1-2 hónapig volt max. most meg több, mint 1 éve már ilyen.

   Törlés
  4. van egy másik wwe oldal wwepankracio.wordpress.com, lassan többet ér, mint ez az oldal. A "legnagyobb pro-wrestling weboldal" hát nem nagyon érdemli meg ezt a címet szerintem

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.