Header Ads

Hatalmas Undertaker hír!

https://pbs.twimg.com/media/CBdDQmtUcAAFyVM.jpg
A két legenda a reptéren!
A hírek szerint Undertaker arról számolt be a Bray Wyatt elleni WrestleMania meccse után, miszerint nagyon jól érezte magát, és készen áll a WrestleMania 32-re is!

Mint kiderült Sting és Undertaker közös öltözött kapott, és a hazafelé tartó repülőn is egymás társaságát kellett élvezniük. Többek között a lehetséges közös munkáról is rengeteget beszélgettek, és hogy mi lenne, ha jövőre szemtől szembe kerülnének egymással.

Rengeteget írtunk róla, hogy a WWE elsődleges terve már ez a meccs volt az idei WrestleMania-ra amikor Sting-et visszahozták, de a vezetőség inkább hosszú távú terveket szeretne az ikonnal.

10 megjegyzés:

 1. Lehet nem véletlen ez...!! :) hátha jövőre a WM32-n össze jönne az jó lenne!! mért ne...?? mind 2 pankrátorban van még annyi!! sőt!! aztán majd látjuk! :)

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. "The Undertaker was reportedly telling people backstage at WrestleMania 31 that he felt great after the Bray Wyatt match and was planning on working next year’s WrestleMania 32 event. Yesterday we noted how Sting and Taker were seen at an airport together as they were headed home from California. The two actually shared a locker room together at WrestleMania 31. There was indeed a lot of talk between the two about a potential match."

  VálaszTörlés
 4. Így hogy megtört a streak szerintem hülyeség lenne őket összeereszteni a WM-en.Most akkor Sting veszítsen el még egy WM-es mérkőzést?Meg így nem sok értelme van Undertakert szerepeltetni csak a WM-en,ennyi erővel Shawn Michaels-el is megcsinálhatnák azt hogy minden évbe visszahívják a WM-re hogy pankrációzzon....

  Retardált ez a WWE komolyan mondom......

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Közel sem a meccs eredménye lenne a fontos..

   Törlés
  2. Nem érted a lényeget.Most az hogy néz ki hogy végre nagy nehezen leszerződtették Stinget de elveszíti a meccseit?Pont ezért nem akart a WWE-hez csatlakozni mert attól tartott a "süllyesztőbe" kerülne a WCW-s múltja miatt mint a legtöbb kollégája.A másik dolog amit nem értek hogy miért ne lenne fontos a meccs eredménye?Az az egyik legfontosabb eleme egy meccsnek

   Törlés
 5. Hát hova kell még ezt erőltetni?
  Meg a streak megtörése óta nem tudom minek folytatni ezt a tendenciát, mintha mi sem történt volna...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én Undertaker-nél a streak-et egy mellékes dolognak tartottam.Ha nem is létezett volna a streak,szerintem akkor is nagy legenda lenne.

   Törlés
  2. Hát nyilván nem a streak miatt lett nagy legenda, de azért 21-0 után megtörik, és már amúgy is 1-2 éve érett a visszavonulása, de nem még mindig folytatják mintha mi sem történt volna.
   Én nem lelek örömöt abban, hogy nézem ahogy már olyan öreg, hogy csak árnyéka önmagának, még ha a korához jó formát mutat akkor sem, mert Michey Rourke is jól bokszolt a korához képest, de attól még szar vót... De úgy látszik ma már ennyi is elég, nézzük az eltékozolt tehetségeket, a normális karakter nélküli fiatalokat meg a rég kiöregedett legendákat. Nem' tom nekem ez szar.

   Törlés
 6. Ember most miért ne lenne jó egy Sting vs. Undertaker a WM32-n

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.