Header Ads

Brock Lesnar előre tudta, hogy veszteni fog?

A hírforrások szerint Brock Lesnar egyértelműen tudta, hogy veszteni fog a WrestleMania 31-n méghozzá már akkor mielőtt aláírta az új szerződését!

Lesnar-ral tudatták, hogy ha alá is írja a szerződést Rollins akkor is be fogja váltani a táskáját

Lesnar március 24-én jelentette be hivatalosan, hogy marad a WWE-nél tehát a döntés, miszerint Rollins lesz az új bajnok már korábban megszületett.

Nagy eséllyel e mögött a döntés mögött állhat az is, ahogy a rajongók hátat fordítottak Reigns-nek. Reigns a kemény munkájáról ismeretes a színfalak mögött, és a többiek is kedvelik, és mindenki úgy véli, hogy csak a rajongóknak köszönhető, hogy két hete nem ő lett a bajnok.

26 megjegyzés:

 1. Hát ez remek. Mily nagylelkű ember. Egy igazi sportember akiről majd egyetemeken fognak beszélni, hogy egy ekkora zseniális ember, amely Krisztus óta nem igazán volt, átengedte azt az övet, miközben otthon pihent vele és nagylelkűen hajlandó volt pár havonta megjelenni vele nekünk egyszerű polgároknak. Micsoda megtiszteltetés.
  Hát ez igazán remek.
  És akkor ami csak hozzátesz nagylelkűségéhez, hogy a UFC -s kispályásokat is megkímélte egy csúnya veréstől, akik már évek óta lobbiznak egy visszavágóért Lesnarral, és elhinti az embereknek, hogy visszatér, és NEM hölgyeim és uraim nem, inkább visszatér a wwe be ahol nagylelkűen megjelenik néha, miközben átlag pankrátorok karrierjének megfelelő összeget kap, és átengedte azt az övet.
  Ezért csak meghajolni tudok őméltósága előtt.
  Emberi életeket és karriereket mentett ez a nagylelkű ember.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érd el azokat az eredményeket amiket ő elért és akkor kritizáld! ;)

   Törlés
  2. Aha, szóval egy ember akkor kritizálhatja a másikat, ha elérte azt amit a másik? Na ne nevettess kérlek... Vagy csak egyszerűen kímélj meg a közhelyektől.
   Nem is értem, hogy egy kritikus akinek az a dolga, hogy kritizáljon, az hogy mer bárkit is kritizálni amiért nem érte el azt amit a másik... hát mekkora pofátlanság nem?
   Vagy hogy mer bárki is rosszat mondani szeretett miniszterelnökünkről mikor senki ne érte el azt amit ő. Hát ez hallatlan!

   Törlés
  3. És akkor állítólag szólásszabadság van... hát hihetetlen.

   Törlés
  4. Kit érdekel? Nem is szeretném minden adáson látni, így sokkal érdekesebb.

   Törlés
  5. Szerintem túl nagy a kihagyás, én sem szeretném minden adáson, de kicsit gyakrabban.

   Törlés
 2. A rajongók mi?
  Anno senkit nem érdekelt,hogy a rajongók hangoztatják a véleményüket most meg?
  Ha elkezdik skandálni,hogy yes,vagy no,történeteket,és címmeccseket befolyásolnak.
  Meddig megy még el a pg,meddig megy még el a wwe?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. én azt nem értem ha Reigns-nek hátat fordítottka a rajondók akkor miért nem csinálnak neki heelturn-t. vagy csak nekem ennyire egyszerű??

   Törlés
  2. Hülye vagy? Eddig az volt a gond, hogy "a WWE csak hülye döntéseket hoz, nem érdekli őket, hogy az emberek mit szeretnének", most meg az a baj, hogy úgy cselekedtek ahogy szerettük volna? Ti már tényleg csak divatból, kritizáltok mindent...

   Törlés
  3. Szerinted tényleg ez volt a jó megoldás?
   Ott van Batista.
   Tavaly megnyerte a Rumblet,de mivel mindenki hisztizett,hogy de így Daniel,meg úgy Reigns,hogy egy tök más storyt találtak ki menet közben,és érthető módon ez nem tetszett neki,és képzeld nekem sem.
   Most mondhatjátok,hogy Batista már nem a régi,kiöregedett,régen sem volt nagy szám,bla bla bla,de nem ezért jött vissza,nyilván pénzt akart de nem part timerkedik,mint a 37 éves Lesnar,annak ellenére hogy 45 évesen tért vissza full tume-ban dolgozott,pedig látszott rajta hogy ez nem az a Dave aki 2010-ben elment.
   Ennek ellenére visszajött,és odaígérték neki a wm et,a címet,és mi lett?
   Bajnokként akart távozni,a végén pedig ő lett az aki lekopogta Bryannek,csak mert a rajongók ezt akarták.
   Vagy most itt van Reigns.
   A múltkor azért volt morcos az univerzum mert nem ő nyert,most meg azon hogy ő nyert?!
   Kész vicc.
   Egyszer ezt akarják egyszer meg az ellenkezőjét,nem kéne a vezetőségnek úgy ugrálni ahogy a nép fütyül,elég egy yes,vagy egy no,és máris elvetik az egész storyt.
   Értem,a népnek joga van hangoztatni a tetszését/nemtetszését,de az utóbbi években,már nem is a wwe írja a storyt hanem a közönség!

   Törlés
  4. Nem a közönség azt akarta akárki nyerjen csak az Animal ne. Ami persze kibaszottul tiszteletlen egy pankrátor legendával szemben. De kétségtelen, hogy Daniel egy nagyon tehetséges pankrátor még ha színészi részében eléggé gyenge, de nagyon komoly professzionális birkózó adottságai vannak, a közönség csak azt akarta, hogy lehessen egy 21. századi Peoples's Champ-at. Nem lett volna nagy kérés, de az a kurva Vince úgy gondolta, hogy a kis bunyósok nem érdemlik meg. Ez is igazságtalan lásd be.

   Törlés
  5. Sosem tagadtam,hogy Bryan tehetséges,régen nagyon kedveltem,de az még a kecske korszak előtt volt.
   De itt most nem erre akartam kilyukadni,hanem arra hogy a rajongók lassan átveszik az irányítást,ha már nem vették át.

   Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  7. Hát egy állítólag közönség központú műsornak nem ez lenne a feladata? Pl.: Vince Chris Benoit se akarta bajnoknak csak nagyon népszerű lett a 2000-es évek közepe elején, vagy Rey-t se akarta bajnoknak csak aztán jött Eddie halála és ő is nagyon népszerű lett és mégis meg adta neki a lehetőséget. Vagy CM Punk promo-ja 2011-ben.

   Törlés
  8. De félre ne értsd nem akarok kötözködni.

   Törlés
  9. Nem értem félre,igen sok nagy név köthető a közönséghez,de az utóbbi években már túl sok mindent változtattak meg.

   Törlés
 3. Én már az eleje óta nem szerettem ezt a Reignst és tavaly se akartam, hogy megnyerje a Royalt meg most se. Most kezdett a szememben egy kicsit felülemelkedni de nagyon sokban hasónlít Cena-ra akit szintén rühellek. Rollins meg ezereszer jobb bajnok mit lesnar meg Reigns.

  VálaszTörlés
 4. Elegem van abból aki itt rinyál, hogy Lesnar mennyit jelent meg övvel! Komolyan ilyen seggtitán felfogás jár a pankráció mellé vagy mi?
  Persze.. Lesnar jelent volna meg minden adáson Bo Dallasokat meg John Cenákat verni? Ugyanmár..
  És ő a hülye lusta disznó mert ritkábban jelenik meg? Hát nem neki van esze mert ilyen szerződést köt? Inkább McMahont szidnátok, hogy takarodjon a gyerek propagandájával a fenébe ! Ő ajánl ilyen szerződéseket ki ne fogadná el?
  Aztán.. Valljuk be roppant erős karakter! Rollins, Cena, Taker.. Mind kikaptak! Pedig nekik is bombaerős karakterük volt. Na és persze Roman Reigns.. Hát mit művelt ez az ember Romannel? A túlértékelt agyonpusholt Roman aki tán egyszer kapott ki Show ellen Lesnar RIBANCA volt!

  Megtehetné Lesnar, hogy megjelenik minden adáson de aki igy szétszed egy adást, aki elpusztit minden agyonpusholt pankrátort. Aki mellett ott van Paul Heyman. Az mégis minek jelenne meg mindig?
  Persze bejárhatna segmentekre.. De az is nyilván kúrvaizgamas lenne , hogy hónapokig figyeljük az ugyanolyan segmenteket.
  JÓ EZ IGY! Belép havonta- két havonta egyszer és odapörköl akinek tud. Ennyi. Sokkal nagyobbat lélegzek fel mikor látom mintha minden adáson igy menne.

  Arról nem beszélve, hogy nem Lesnarral vannak itt elbaszcsizva a dolgok hanem mindenki mással !!!
  Nincs lendület, vér, pár trágár szó. Igen ezek kellenek. Pankrátorok , nincs kedvem nézni cartoon networkot !
  Persze ez nem az előadók hibája hanem az öregé.

  Aztán most Rollins a bajnok. Nem láthattatok 'elég' meccset Lesnartól mert kevésszer jelenik meg. Már mindenki azt beszéli , hogy Rollins nagy bajnok. NAGY? Igazán? Szerintetek neki hány meccse lesz?
  És már mióta ment ez a MITB szarsága.. Kibekúrt unalmas volt és le sem tudja jóformán mosni magáról ezt a karaktert. Az ember aki soha nem áll ki szabályosan senki ellen, soha nem áll ki egyedül.
  Én kedveem a heeleket! Ott volt a Legacyval Orton, Barret a Nexussal, heel DX, heel NWO, CM Punk is borzasztó jó heel volt.
  Én ezt nem tudom elfogadni. Nagyon tehetséges inringje van Rollinsnak, de a régi Shieldből akárhogy nézzük az kapja a legkevesebbet aki a legtöbbet érdemelné, mégpedig DEAN AMBROSE! Neki kéne mennie a főövért.
  Annyi jó megoldás létezik, Ryback, Orton, Cesaro, Ambrose vagy éppen Wyatt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze mindig megkapom, hogy ne nézd meg minek vagy itt... Hát azért mert több mint 10 éve nézem már és rohadt nehéz elviselni ezt a hanyatlást

   Törlés
  2. Ne haragudj, nem értek egyet veled, ami nyilván lehet, hogy nem érdekel, de azért megosztom a gondolatomat. :)

   Nekem CM Punk még akkor lett kedvencem, amikor még bőven midcarder volt. Szerintem csaknem a teljes karrierje alatt PONTOSAN ilyen karakter volt, mint Rollins, nem tudom, mi a bajod vele. Technikailag Rollins baromi jó, jobb, mint Punk volt. A mic skillje sem rossz, bár azon még bőven dolgozhat, közelében nincs természetesen Punknak, de az átlagnál jobb.
   Testalkatából adódóan nyilván nem játszhatja el, hogy mindenkin keresztül gázol, ráadásul a main rosteren messze ő a legkisebb szerintem. Van egy baromi jó és könnyen alkalmazható finishere. Valahogy egálba kell hoznia a meccseket.
   Punk is ezt csinálta heelként, szinte minden meccsén: csalt és állandóan csapatot formált maga köré. Baromira működött akkor is, most is teljesen rendben van. Mondjuk annak idején Punknál hitelesebb volt, hogy nála rangban alul lévő embereket használt ki, Rollins esetén Big Show és Kane szerintem fura, de HHH okán elfogadható. Egyértelműen jó Rollins, megérdemli a bajnoki címet, örültem is neki, pláne, hogy így nyert.

   Reignssel az ég egy adta világon semmi probléma nem lenne. Egy gond van csak a karakterével: Reigns szuperhős karaktere nyilván egy kétségbeesett próbálkozás Vince részéről, hogy találjon egy Cena utódot. A kérdés az, hogy ki a fő célcsoport. Ha a felnőtt közönség, akkor nyilván nem fog átmenni, ahogy Cena-t sem fogadja a közönség. Ha a gyermekek, akkor már más a helyzet, imádni fogják. Egyelőre hangosabbak a felnőttek, ennyi a helyzet, de azért nem lepődöm meg rajta, ha ő lesz a következő bajnok.

   Ambrose-t sajnálom a helyzetből egyedül, de boritékolható volt, hogy ő lesz mellőzve. A karaktere nagyon hasonlít Brooklyn Brawler-re, ami nem jelent túl jót. Szerény véleményem szerint mikrofonnal zseniális, messze a legjobb a háromból. Technikailag is nagyon jó, Rollinst egy hajszállal jobbnak tartom, nem a WWE-s meccseik alapján, hanem a korábbi meccsek okán. Nézzetek csak körbe a neten. Brutális jók ezek a srácok...

   Törlés
  3. Jelzem, a legbosszantóbb az egészben az, hogy Rollins curb stomp-ja simán átmegy a PG-n mint finisher, Orton puntja meg nem????

   Törlés
 5. Az in ringjével nincs baj, sőt!
  Ezzel a baromi szar gimmickkel és sztorival van baj, de ezt is irtam.
  Nem mindegy milyen az a csapat és mi a sztori.
  Ambrose volt CZW pankrátor
  Orton sem használja soha, mindig háritják

  VálaszTörlés
 6. na ez már sok... el se olvasom. Előre meg van írva, hogy kinek kell nyerni.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.