Header Ads

Breaking! Shane McMahon a WWE-t akarja!

Bombaként robbant ma a hír, miszerint Shane felkereste apját, és közölte vele, a WWE-t akarja. Mivel Stephanie-nak és Triple H-nek elég nagy befolyása van már a cégnél, Shane valószínűleg legalább ennyit akar, amíg apja nyugdíjba nem megy.


Shane korábban apja vagyona nélkül próbált megélni, az elképzelés jó is volt, ám úgy tűnik, nem szeretné, hogy évek múlva Stephanie örökölje apja cégét. Vince McMahon a hírek szerint érdekes fogadta Shane bejelentését, sőt, ki is akadt.

Vince nem érti, hogy kérhet ilyet, hisz Stephanie sokkal többet tett a cégért. Shane válasza ez volt: "Suplex City Bitch."

Shane ezeken kívül apja székét akarja, azaz, ő akar lenni az új Chairman.

Aki idáig olvasta a cikket, rájöhetett, hogy ez egy áprilisi tréfa volt! :D
Ne feledjétek, ma többször is gondoljátok meg, mit is hisztek el!

11 megjegyzés:

 1. De utálom ezt a napot, mert szarabbnál szarabb híreket hoznak le az oldalak...

  VálaszTörlés
 2. Nem tudom van-e ennek valóságalapja vagy áprilisi tréfa de valljuk be mindenki jobban járna Shane McMahonnal mint ezzel a Steph - Vince kombóval.
  Triple H-et azért nem vonom bele mert neki köszönhető pl ez az NXT dolog. Engem annyira nem köt le , de tény, hogy tehetségesek és ügyesek és sokan itt jobban is szeretik mint a főműsort

  ÉS IGEN ! SUPLEX CITY BITCH! --- Nekem simán elég volt a PG-ből. a nagypapa már nincs is tudatában , hogy mit csinál csak minél több pénz legyen a kasszában
  Steph.. Én elhiszem, hogy jók a vezetői képességei és sokat tett a cégért , de szerintem túl sokat nem változna a helyzet ha ő venné át az apjától.
  Amúgy meg az lesz belőle, hogy Vince pénzéhes és nem fog dönteni még a halálos ágyán se. Aztán meg jön a feud a valóságban, hogy mégis mi legyen a WWE-vel. Ismétlem a valóságban és nem sztori vonalon ! Ebbűűű bajlesz

  VálaszTörlés
 3. azért ezen az egyen nevettem: "Shane válasza ez volt: "Suplex City Bitch."" :D

  VálaszTörlés
 4. Hány éves Shane McMahon hogy ennyire megőszült???!!!

  VálaszTörlés
 5. Ha olyan színvonalat biztosítana, mint anno a meccseivel, akkor ő lenne ide a legjobb ember.

  VálaszTörlés
 6. Szerintem jobb lenne, ha Shane inkább felvásárolna egy kisebb szervezetet (pl. a TNA-t), és azzal kezdene valamit. Ha felhozná olyan a szintre, hogy szorongassa vele a WWE-t, akkor Vincent számára is könnyebb lenne a döntés, hogy melyikükre hagyja a cégét. Amelyik jobban teljesít, több nézőt vonz...
  És hát lássuk be, mi, nézők járnánk a legjobban, ha ismét lenne egy WCW, és megindulna a harc a nézettségért. No és persze az sem lényegtelen, milyen nevek szerepelnének ott - elvégre ha a WWE húzóemberei megindulnának a másik szervezetbe, mint a 90'es évek közepe táján, kénytelen lenne a WWE is színvonalasabb műsorokkal, karakterekkel előállni.
  Mert anno a Gimmick érában (90-es évek) nem arról szólt a WWF-ben 1-1 heti adás, mint mostanság, hogy címmérkőzés, egymással bunyók, speciális meccsek, stb. Hanem jobbereket vertek, nevenincs emberkéket vertek meg az élvonalbeli pankrátorok, erőfitogtatás volt az egész, nem volt küzdelem, kiszámíthatatlan mérkőzés,szurkolni se volt kinek, annyira egyértelmű volt, hogy pl. szegény Iron Mike Sharpe vagy Dwayne Gill minek ment oda a ringbe. Ugyanaz, amit Ryback művelt, mikor Rybackként kezdett, csak akkor mindenki azt csinálta, erről szólt egy heti adás legtöbbször.
  Aztán jött a WCW, ott nem a jobberalázás volt a fő irányvonal a heti adásokon, el is vitte a nézettséget és a nagy neveket a WWF-től, és láss csodát, Attitude éra lett belőle...
  Most ismét nagyon kéne egy új WCW, különben ennek a PG szarnak sose lesz vége, amíg a WWE-nek nincs komoly riválisa. Ezért lenne jó, ha Shane az élére állna egy szervezetnek, és egy új WCW-t csinálna belőle, ha tud. Ha nem tud, akkor meg miért adná neki Vince a WWE-t?

  Amúgy meg: a Gimmick érának a jobberverés volt az árnyoldala, de akárhogy nézem, a pankrációt imádtuk, ki nem hagytunk volna 1-1 adást semmi pénzért! Nem a műsor, hanem a karakterek miatt. Olyan figurák voltak akkor, hogy az ember soha nem felejti el őket! Aki látta Big Boss man-t, a Legion Of Doom-ot, Macho Man-t, Herculest, Earthquake-et, Giant Gonzales-t, Honky Tonk Man-t, Mr. Perfect-et, reggelig sorolhatnám a neveket, az még a halálos ágyán is vágni fogja, ki kicsoda volt. De ezek a mostaniak... pár év, és teljes feledésbe merülnek. A Gimmick érát kéne kombinálni az Attitude érával, nagy figurák nagy műsorral - az mindent vinne!!
  Nagyon kéne egy új WCW, hogy felkavarja az állóvizet! Nagyon kéne!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is ezt gondolom,csak lusta voltam leírni. :D

   Törlés
 7. Egy próbát megérne ha ő lenne a góré.. Stephani ból mindenkinek elege van túl sokszor láttuk már
  Suplex city xD

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.