Header Ads

Az első meccs bejelentve a Payback-re!

Az első meccs bejelentésére nem is kellett sokat várni, mivel már az Extreme Rules gálán bejelentésre került a következő, Payback PPV-re.

A meccset Lana jelentette be, miután megállapodott az Authority-val még egy utolsó Rusev vs John Cena mérkőzésre. A mérkőzés egy "I Quit" mérkőzés lesz a United States Championship-ért. Ez lesz zsinórban már a negyedik PPV ahol Cena meccsel Rusev-vel a United States övért. Először a FastLane-en Rusev megvédte a címét, utána a Wrestlemanian elbukta azt Cena ellen, és most az Extreme Rules-on nem sikerült visszaszereznie azt.

6 megjegyzés:

 1. Sziasztok!
  Nem lenne szerkesztői felvétel mert nincsenek nagyon hírek.Ha lenne én szívesen jelentkezek

  VálaszTörlés
 2. Egy I quit meccsen Cena ellen? Ennél csak az lett volna jobb, ha előre közlik, hogy Cena nyer. Most minek kell ez komolyan? Meg ez a WWE elv, elbukja az övet, de azért kapjon már 3-4 visszavágót, francnak kell ez komolyan.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Miért nem lehet hogy Cena hosszabb szünetre megy mint anno Batista? Vagy ekkora csavart ne várjak a wwe-től? :/

   Törlés
  2. Tamás azért nem mert Cena a cég arca, meg alapítvány nagykövet + ő jelképezi a "nagy Amerikát", azért is van ez a Rusevos viszálya az 100% Amerika nem adja fel --> Never Give Up!!! Ilyen egyszerűen John Cena = Amerika Kapitány

   Törlés
 3. Az I Quit nem a WWE-bol valo kilepest jelenti.....

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.