Header Ads

A legfrissebb Wrestlemania 32 tervek!

Tervek a jövő évi Wrestlemaniara The Rock-kal! Triple H és Stephanie is nagyobb szerepet kaphat? Ronda Rousey miért nem fogta be Stephanie-t a feladásos fogásába a Wrestlemanian?

A "The Wrestling Observer" nyilvánosságra hozott pár korai tervet a jövő évi Wrestlemaniara. A tervek szerint The Rock visszatérhet és összecsaphat Triple H-el, Hunter felesége, Stephanie meg az MMA világbajnok Ronda Rousey-val. 
Az utóbbi meccs csakis akkor lehetséges, ha az UFC beleegyezik, de eközben a WWE csendben vezetgeti fel az esetleges Rock vs HHH meccset. Emlékezzünk csak vissza a tavaly októberi Smackdownra, ahol "The Game" és a(z) "The People's Champion" farkasszemet nézett egymással és arról beszélgettek, hogy mi lenne akkor ha még egyszer megküzdenének, mondjuk egy Wrestlemanian.
Bár a UFC elnöke, Dana White úgy nyilatkozott, hogy ez csak egy egyszeri alkalom volt, a WWE továbbra is tervezi Stephanie és Ronda esetleges meccsét, melynek megadták a kezdő löketet a Wrestlemanian is. A legutóbbi tervek szerint Ronda Rousey ha a vártnál hamarabb visszatér, akkor az októberi Hell in a Cell gálán küzdhetnének meg Stephanie McMahon-el.
Rousey azért nem használta Stephanie kezén a feladásos fogását, mert állítólag a WWE azt a Wrestlemania 32 meccsük fénypontjának tervezi.

16 megjegyzés:

 1. Most akkor a Hell in a Cell-en vagy a Wrestlemania-n lesz meccs?

  VálaszTörlés
 2. A HHH vs Rock még óké, de a Ronda vs Stephy meccsnek nem sok értelme lenne.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaja.. Hogyha mindenképpen valami díva ellen akarják küldeni, akkor miért Steph? Miért nem egy tehetség, mint pl. Paige, Bella-ék, stb.. Csomóan vannak, akik jobban megérdemelnék ezt, és szerintem több mindenkit is érdekelne az egész. Bár véleményem szerint az egész hülyeség, hisz ha ez a csaj akarja, szétkap bárkit.

   Törlés
  2. Hát a Bella ikrek aztán rohadt tehetségesek...

   Törlés
  3. Egyébként meg Rock vs. HHH-ből már annyit láttunk, hogy én inkább megnézném a Ronda vs. Stephanie meccset.

   Törlés
  4. Jól van látszik értesz a pankrációhoz...

   Törlés
  5. Pont te írod? "Pankráció"... Úristen...

   Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 3. De miért a WM-en? Ha ott meccselnének akkor az a WM-ből csak egy meccs pazarlás lenne...Szerintem meccselnének inkább egy újjabb ppv-n pl FastLane és akkor ott a ring mellett Rock és Triple H összeverekednének utána kedődhet a WM-es meccsük.Meg amúgy is ha pl: a WM-n Rock nyer HHH ellen akkor is lehetne egy kis Diva mini meccs a ringen kívül.

  VálaszTörlés
 4. Évente egyszer lép fel The Rock és akkor is Triple H-el állítják össze?Akivel annak idején legalább 1000-szer megküzdött?Mi ebben a logika?Miért nem Rock vs Lesnar visszavágó?Vagy Rock mérkőzhetne olyanokkal akikkel eddig még sose volt meccse.Pl: Randy Orton

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rock vs. Lesnar minek?? ők is meccseltek már vagy 100x

   Törlés
  2. 1x... :D De az legalább olyan visszavágó lenne ami érdekes is lenne...

   Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  4. Ha 1 vs 1-t nézzük akkor csak egyszer küzdöttek meg.De szerintem ez egy tipikusan olyan meccs lenne ami mindenkit érdekelne.Nem azt mondom hogy a Rock vs Triple H rossz lenne mert ők ketten képesek összehozni nagyon jó küzdelmeket viszont őket már sokszor megküzdöttek egymással.Ezzel ellentétben Rock vs Brock csak egyszer volt és jár Rock-nak egy visszavágó meg szerintem eléggé nagyot szólna a meccs,sokkal nagyobbat mint Cena vs Rock vagy Punk vs Rock

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.