Header Ads

Wrestlemania 31 - Értékelés

Bizonyára mindenki emlékszik rá, amikor tavaly írtam néhány értékelést. Ezzel azonban szabadidő hiányában felhagytam, de most úgy gondoltam, még is írok egyet a Wrestlemania-ról!


Cesaro & Tyson Kidd vs The Usos vs Los Matadores vs The New Day:

A meccs önmagában nem volt a legjobb, de mit várhatunk többet egy Kick off meccstől? Bírom Cesaro-ékat, megérdemlik ezt a kis Push-t, ha nem is olyan nagy. Örülök, hogy ők nyertek.
A meccs: 10/5
André the Giant Memorial Battle Royal: 

Ezt a meccset rettentően vártam, már csak azért is, mert reméltem, hogy Sheamus itt tér vissza, és megnyeri azt. Miután láttam, hogy sehol sincs, Ryback lett az új favorit. Rettentően bírom Ryback karakterét, és szerintem megérdemelte volna, hogy ő nyerje meg. Miután kiesett, számomra a meccs egyetlen fénypontja az volt, amikor Mizdow végre kihajította Miz-t. Innentől már sejtettem, hogy Show fog nyerni, de szerintem ez még mindig jobb, mint, hogy odaadták volna a meccset Mizdow-nak, akinél nagyobb a szobor.
A meccs: 10/7
Interkontinentális bajnoki Ladder meccs:

Ez a meccs számomra csalódás volt... Sokkal többet vártam volna tőle, minthogy ez a kecske nyerjen. Nem a meccsel volt igazából bajom, mert az nem volt rossz (bár lehetett volna jobb is), de ez a végeredmény számomra nagyon elrontotta. Miért nem lehetett már akkor Ziggler-nek, vagy esetleg Ambrose-nak adni az övet? Nem az a bajom Daniel-lel, hogy nem tehetséges, mert hiba lenne, ha azt mondanám. Mindössze falra mászom ettől a "Yes! Yes! Yes"-től. Na mindegy. Így alakult.
A meccs: 10/7Randy Orton vs Seth Rollins:

Na ez a meccs, ez valami fantasztikus volt! Két tehetséges pankrátor, jó sztorival, ennél jobb nem is lehetett volna. Rettentően csipázom Seth-et, örültem is neki a végén, mikor beváltotta a táskát, de erről majd később beszélek. A meccsen megint csak láthattuk, hogy Seth mekkora tehetség. Emellett Randy is eléggé kitett magáért. Ebben a meccsben egyszerűen nem találtam hibát, a végén pedig az az RKO, hát le a kalappal előttük. Hibátlan meccs!
A meccs: 10/9Sting vs Triple H No DQ meccs:
Ugyan a végeredménnyel nem vagyok megelégedve, még is azt mondom, le a kalappal Sting előtt. 56 évesen egy ilyen meccset összehozni... Nem semmi. Mindig is nagy kedvencem volt, és rettentően örültem, mikor feltűnt a WWE-ben. Azt viszont nem értem, hogy miért Triple H nyert... Úgy volt, hogy ez a búcsú meccse Sting-nek, de mivel tudjuk azt, hogy DX - nWo szegmens szerűség is volt ez a meccs, remélem ennek még lesz folytatása. Nem mehet el így Sting! Triple H mennyivel fiatalabb nála, és még is, komolyan mondom: RESPECT Sting-nek! Egy legenda... A meccs egyébként jó volt, tetszett ez a kis No DQ-s rész is, bár a végeredménnyel egyáltalán nem vagyok megelégedve. Egy ilyen meccs után szerintem a minimum lett volna, hogy Sting nyer... De hát, a WWE alkotott megint. Bezzeg tavaly a kecskével el verettette magát HHH. Gratulálok.
A meccs: 10/9 Paige & AJ Lee vs The Bella Twins:

Paige még mindig nagy kedvencem. Imádom az egész csajt úgy, ahogy van. A meccsen kicsit rongybaba szerepet játszott, holott sokkal többre is képes, de hát van ez így. Már megszokhattuk, hogy díva meccstől nem várhatunk sokat, bár ez szerintem egész jóra sikeredett. Kíváncsi vagyok a folytatásra!
A  meccs: 10/8John Cena vs Rusev U.S. bajnoki meccs:

Rusev bevonulása nem volt semmi. :D Tankkal nyomja a kis ruszkink. A meccs egész jó volt. Végre nem azt a John Cena-t láthattuk, aki végig fekszi a meccset, aztán két mozdulattal nyer. Örülök a győzelmének, Rusev-et valahogy még mindig nem bírom.. Lehet, hogy ez majd változni fog, van amikor elnevetem magam rajta ("Mr. Never Give up"), de ettől függetlenül nem a kedvencem. Kíváncsi leszek itt is a folytatásra.
A meccs: 10/9Authority - The Rock szegmens:

Mikor láttam, hogy elkezdtek beszélni HHH-ék, azt hittem csak időkitöltés, már untam is eléggé, mikor jött Rock! Na ennek örültem. Mondom, végre valaki leüti ezt a köcs**öt. Erre lenyomott egy jó kis Promo-t, Stephanie meg pofon vágta, ő meg elindult kifele. Tudtam, hogy nem ez lesz ennek az egésznek a vége. Mikor bevitte a ringbe a UFC-s csajt, hát... A nevén szakadtam. Ronda Rousey :D Hát oké, túlléptem rajta. Ezután mikor végre kicsit meg is verték őket, akkor értem el arra pontra, hogy a szegmens nem is lehetett volna jobb.
A szegmens: 10/9The Undertaker vs Bray Wyatt:

Ezt a meccset annyira vártam, hogy az valami hihetetlen. Mikor megláttam Undertaker-t, a régi, motoros karaktere jutott eszembe, de örültem neki, hogy egyáltalán látom. Véleményem szerint ezerszer jobb formában volt, mint amilyet tavaly mutatott. Bray-nek ez szerintem hatalmas Push volt, a meccs pedig valami hihetetlenül jó volt! Remélem nem most láttuk Taker-t utoljára, de ha még is, szerintem méltóképpen búcsúzott el! 22-1!
A meccs: 10/10Brock Lesnar vs Roman Reigns WWE Nehézsúlyú világbajnoki meccs:

És akkor végre elérkeztünk a főmeccshez. Ezt két dolog miatt vártam. Az egyik, mert kíváncsi voltam, hogy Reigns mennyire lesz szétkapkodva. Hát.. a végén már sajnáltam is csórit kicsit, de aztán felcsillant ő is. A másik pedig, ami miatt szerintem a WM nem is lehetett volna jobb, SETH ROLLINS AZ ÚJ WWE NEHÉZSÚLYÚ VILÁGBAJNOK! Mikor Reigns fölénybe került, már tudtam, hogy ha meg is nyeri a meccset jönni fog Seth, de mikor még vége se volt, és bejelentették, hogy Triple Threat meccs lesz, rettentően örültem. Végre láttunk egy jó Wrestlemania főmeccset. Hatalmas tehetség ez a Seth Rollins, de ezt már többször bebizonyította. Jobb így szerintem, hogy nem maradt Lesnar a bajnok. Seth-nek muszáj volt beváltania a tatyót, mert szerintem, ha maradt volna Brock, legközelebb a SummerSlam-en láttunk volna öv meccset. Így végre láthatunk olyat is, ami érdekli az embereket! Remélem sokáig bajnok marad Seth. 
A meccs: 10/10Ha az egész Wrestlemania-t vesszük figyelembe, szerintem fantasztikus volt! Rég láthattunk utoljára ilyen izgalmas, fordulatos és esemény dús adást! Le a kalappal a WWE előtt, végre alkottak valamit!
Az adás: 10/9

47 megjegyzés:

 1. Yes! Yes! Yes csak hogy falra mássz :D. Egyébként nem tudom sok mindenkinek mi baja Bryan-nel én nagyon bírom őt, ja és a "kecskével" valószínűleg azért verették meg HHH-t tavaly mert Sting-el ellentétben ő nem csak 1-2X lép fel az adásokon hanem minden ott van.
  Paige nekem is nagy kedvenc én is bírom őt.
  Bray-Undertakert vártam a legjobban és hát nem teljesen azt kaptam amit vártam na mind1.
  John Cena teljesítménye meg "hatalmas" volt hiszen most mutatott 1 új mozdulatot.
  Ez a Ronda csaj meg gondolom csak ilyen egyszeri WM szereplő volt de ki tudja lehet jövőre emiatt ő is Hall Of Fame lesz.
  Nekem összességében nagyon tetszett ez a mostani WM elég jók voltak a meccsek is, na meg hát az a befejezés az valami fantasztikus volt. Amugymeg jó cikk lett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen de Bryan karakterér már pihentetni kéne,fasza volt amiket leművelt az utóbbi időben..de kicsit már sok.Takeres dolgoddal meg nem értek egyet.Szerintem pont jó meccset hozott össze.

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Nos.. nem mindenben értünk egyet.. sőt... Kezdjük az elejével.. kickoff.na, ebben igazad van, kiszámítható, sima időkitöltés, örültem is az eredménynek.Tyson Kidd-ért nemigazán vagyok oda, de Cesaro szerintem óriási tehetség, már rég main eventernek kellene lennie, szégyen, hogy a WWE ennyit tud kihozni belőle.. Battle royal.. Miz-Mizdow szegmens jó volt.. lehet egy jo kis feud a továbbiakban, Big Show gyózelme kicsit olyan, mintha szánalomból adták volna neki, hogy annyiszor volt már hogy majdnem nyert a Royal Rumble-n is, meg tavaly a Wrestlemania-n is, hogy szánalomból neki adták a meccset..pff.. A Ladder meccs.. csalódás.. nagyon hamar lezavarták, igazából sokkal többet vártam tőle, Daniel győzelme is számomra kiábrándító, ebben ismét egyet értek veled, hogy bár tehetséges a pali, én személy szerint nem bírom. Na az meg még szánalmasabb volt, hogy utána meg a régi Intercontinental bajnokok odajárultak fényesre nyalni a seggét.. Rollins-Orton nem volt rossz meccs, sőt tulajdonképpen az este talán legjobb meccse. A későbbi események függvényében, simán kinéz egy Fatal 4 way meccs Rollins-Orton-Reigns-Lesnar felállásban, bár sok minden történhet még a ma esti Raw-n is. A csajos meccs meglepően jó volt, bár a végeredmény kiszámítható volt. Cena-Rusev, kiszámítható végeredmény itt is.. ilyen promó után ahonnan ismét megtudtattuk, hogy az Usa a világ kiba..tt közepe, gyakorlatilag lehetelen lett volna más végeredmény.. viszont üdítő volt látni, hogy végre Cena használt néhány "új" mozdulatot is, nem csak azt hármat, amit megszokhattunk tőle.. a főmeccs... Brock Lesnar nem ember, vagy ha az, akkor tuti hogy a Bosszúállok között a helye...vicces volt látni, hogy Reigns mennyire nem tudott felnőni a feladathoz, és hogy a közönség mennyire nem fogadta el, és hogy fújolták.. még amikor a mecss során megvolt a nagy feltámadása és " fölénybe" került, az sem sikerült hitelesre. Viszont a végkimenetel, mármint a táskabeváltás nagyon jól lett megcsinálva.. remélem izgalmas heteknek nézünk elébe.. azért nem tudom csak nekem tünt e fel, de a WWE nem merte meglépni, hogy Rollins Brock-on váltsa be a táskát.. nem véletlen, hogy Reigns-t pinnelte, nem lett volna hiteles, ha Lesnart kopogtatja le.. Na és akkor amivel nem értek egyet, az a HHH-Sting meccs. egy ilyen körítés után, meg pláne hogy Sting tényleg meglepően jó formát hozott a korához képest, egy egyszerü nyudgíjatalálkozóvá silányítják le a meccset az egyenesen nevetséges. . Taker.. örülök, hogy ringbe lépett az öreg, fényévekkel jobban nézett ki mint tavaly, de az ő fizkumában már nincs benne ennél több. a meccs maga elég átlagos volt, mind a hossza, mind a minősége, nem hozott igazán semmi extrát.. volt egy két jo momentum, de bennem azért bőven maradt hiányérzet. A Rock szegmens.. szerintem ha valami akkor ez teljesen felesleges volt.. hogy ez a nyugdíjas is miért nem képes megmaradni a B kategóriás színészkarrierjénél??? rég elmúlt már az ő ideje.. minek próbálják meg leerőltetni a torkunkon már megint, mikor a fő rooster is meg az NXT is tele van kurva nagy tehetségekkel.. szánalmas.. Az egész hangulat meg szerintem nagy jóindulattal közepes volt.. a díszlet gagyi volt, és az egészet elcseszték azzal, hogy ragyogó napsütésben kezdődött a show.. mennyivel nagyobbat dobott volna, ha a HHH-Sting, meg a Taker-Wyatt meccs, már sötétedés után kezdődött volna.. komolyan nem értem... meg hogy minek kell csontig benyalni az új Terminátor filmnek?? értem én reklám, de pont itt, és pont így??? Összességében, voltak jó momentumok, de ebből a matchcard-ból sokkal többet és jobban ki lehetett volna hozni.. nagy jóindulattal 10/5

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én azt hittem hogy mire jön a Bray_Taker addigra besötétedik hát nem így lett és az nekem sem jött be, hogy fényes nappal nyomták. A fények a HHH bevonulsánál tavaly is milyen faxa volt már, na meg itt a Bray/Undertaker bevonulsáa is furán nézett ki napos időben.

   Törlés
  2. Emberek mi faszom az, hogy nem hiteles? Ez akkora hülyeség...

   Törlés
 4. Nem volt rossz,de jobb mint tavaly.
  Cena és Bryan azért nyert hogy jelentőséget adjanak az öveknek,Taker győzelmének is örültem,bár Wyatt győzelmét vártam tekintettel arra hogy ez a meccs kizárólag azért jött létre hogy pusholják,de egy meccs Taker ellen már push.
  Show győzelmének örültem talán a legjobban,a wwe teljesen elásta volna magát nálam,ha Sandownak adják.
  Apropó Sandow,EGY VICC!
  És nem,nem ő,hanem az amit csináltak vele.
  Amikor MITB-t nyert biztosra vettem,hogy végre kihúzzák a szarból,mikor beváltotta,szinte biztosra vettem,hogy új bajnokot avatunk,de mivel Cenáról volt szó,benne volt a pakliban hogy nem,de nem tartottam valószínűnek,elvégre ha még nem áll készen,akkor nem kap táskát,hát mégis kikapott.
  Nem tudtam hová tenni,de úgy voltam vele,hogy legalább egy stabil midcarder lesz,hát egy darabig így volt,ezután kezdődtek a bajok.
  Először csak a jobberség,ami pedig ezután jött az már a vicc kategória,a nézők persze megkedvelték,de csak mert viccesnek találták,hogy ott bénázik a ring mellett Mizt utánozva.
  Szép volt wwe így kell elpazarolni egy MITB táskát.
  De mondhatnám Cesarot,és Rybacket,de most nem erről van szó.
  Mindenesetre örültem Show győzelmének,megérdemelte.
  Sting vs HHH ez váratlan volt,és nem csak az hogy HHH nyert,hanem az is hogy a végén kezet ráztak.
  Randy vs Seth:Pazar meccs volt erről nem tudok mást írni,azt viszont nem értem,hogy miért nem Seth nyert,ha már a végén úgyis ő lett a bajnok,így elmondhatta volna magáról,hogy legyőzte Ortont,Reinst,de még Lesnart is egy este alatt.
  Mindegy semmi bajom Randyvel,de így mégis csak jobb lett volna,habár lehet hogy kicsit sok.
  A végén kicsit csalódott voltam,de nem azért mert Seth lett a bajnok,hanem ezért mert így.
  Jobban örültem volna ha Roman lenyomja Brockot,és Rollins inkább ellene váltja be.
  Így Reigns is jól járt volna mert megnyerte volna a WM főmeccsét,és volt már világbajnok.
  Mégjobb lett volna ha másnap váltja be,de mindegy így is jó,legalább ismét van egy bajnokunk,aki címet is véd.
  Igaz nem tudtam hogy meccs közben is be lehet váltani a koffert ilyenre még nem volt példa,és arra sem hogy a WM en váltsák be,de ez van.

  VálaszTörlés
 5. Te szerencsétlen Krisztián mekkora kamugép vagy. Mikor Sting debütált a WWE-ben együtt néztük élőben (a cikk írójával) és azt mondtad azt sem tudod ki az. Erre most ezt írod: "Mindig is nagy kedvencem volt, és rettentően örültem, mikor feltűnt a WWE-ben"
  Amúgy jó cikk, de ez rettentően szúrta a szemem.
  A WM-ről annyit, hogy a WWE megint bizonyította, miért ne nézzem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor minek írsz ide ha nagyon utálod már a pankrációt ? Köpködni könnyű mindig.

   Törlés
 6. Eleve, nem néztük együtt a SS-t XDDDDD Én Scott Hall-ról nem tudtam ki az :D

  VálaszTörlés
 7. Nem értem mi értelme volt megtörni Undertaker streak-jét ha még nem vonult vissza?Így már nem akkora az érdeklődés a WM meccsei iránt.Én már azon sem lepődnék meg ha a WWE 22-100 -at csinálna a WM-es meccseiből...Próbálom keresni a WWE döntéseiben a logikát de nem találom

  VálaszTörlés
 8. De szeretem aki állandóan negativ. Ilyen WM-et nem mostanába láttunk és még van aki sir hogy nem is volt olyan jó. A f@szt nem. Ha ennyire fos minden nektek akkor nézzétek a TNA-t vagy valami mást mert igy nem sok értelme van. Igaz, az NXT-s srácok hetente nyomnak le év meccsét :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Ha ennyire fos minden nektek akkor nézzétek a TNA-t vagy valami mást" Hát nem is nézem ezt a fost. Csak ide járok fel

   Törlés
 9. Érdekes egy értékelés....kicsit olyan semmitmondó. Részben egyet tudok érteni azzal a troll emberkével, aki annak idején leszólta az irományod, persze nem a stílussal, ahogy azt tette. (Ne ugorjatok a torkomnak), de nekem ez színvonaltalannak tűnik, akkor legalább írhattál volna többet, részletesebben kifejtve a véleményed, nem 3-4 mondatba lezavarni.

  Én csak pár dologra térnék ki. Big Show-nak szerintem nem volt szüksége erre a győzelemre, Sandow-nak meg pont, hogy jól jött volna. Persze várom a Miz elleni feud-ját, viszont ez egy kis löket lehetett volna a karrierjének.
  „ez még mindig jobb, mint, hogy odaadták volna a meccset Mizdow-nak, akinél nagyobb a szobor.” Ennyi erővel Cesaro miért kapta meg tavaly? Persze ő sokkal szálkásabb meg más fizikum, de ő sem egy óriás.

  A létra meccs: Ambrose gondolom megsérült a powerbomb-nál, biztos lett volna még szerepe, de nem láttuk utána (lehet hosszabb lett volna a meccs is). Viszont nem értem, ha Ziggler vagy Ambrose nyer, akkor fújjoltak volna?, biztos nem. Mégis Bryan-nek adták, hogy ki legyen elégítve a YES-ező tömeg, ha már nincs Main Eventbe főöv körül kapjon már valamit, istenem ez a logika…

  Orton vs Rollins: én mondjuk Rollins-t hoztam volna ki győztesnek, de ez egyéni szociális probléma. Nem sajnálom Orton-tól, meg, ha úgy vesszük igazából tétje se volt ennek a meccsnek. Így viszont már sejtettem, hogy bele fog szólni a főmeccsbe.

  Ezután jött a hidegzuhany, Szuper Cena moveset-jének 80%-át láthattuk, na jó nem ekézem ennyire, fújjolták őt épp elegen. Ha nincs ez a USA<->Orosz körítés, szerintem Rusev-et támogatták volna a nézők. És egyébként alapjáraton nem az a baj, hogy Cena nyert. Bár nem ezt visszavonom, ez is probléma. Hanem, az hogy végig Rusev dominált, egy kibaszott jó-látványos meccset hozott össze a maga részéről, de jön a legyőzhetetlenség és igen, a gyerekek örülhetnek. Balfasz kreatívok, akkor már legalább írták volna meg úgy a meccset, hogy fele-fele arányban dominálnak, és úgy nyer Cena, mert ez így nem hogy nem hiteles, egyenesen röhejes. A másik, amit nem értek, hogy ha értéket akarnak adni az US övnek, nem pont azzal adnának neki értéket, hogy még tovább birtokolja Rusev? Hacsak tényleg elkezdik leépíteni a karakterét az Ukrán konfliktus, európai NATO hadgyakorlatok stb. miatt…

  Ami nagyon tetszett, az a Lesnar vs Reigns (Seth Rollins cash in-jével fűszerezve.) Tökéletes lezárása volt a show-nak. És ahogy megoldották, hogy nem Lesnar-t pinnelte ez kifejezetten tetszett. Kíváncsi vagyok, hogy alakulnak majd az események. Ha hosszú távra terveznek Rollins-al én kinézem a WWE-ből, hogy megdöntik Punk 434 napos bajnoki uralkodását.

  VálaszTörlés
 10. Most kritikus hangot fogok megütni... Teljesen komolytalan a cikk. Úgy írni egy emberről, hogy idézem - "ez a kecske" eléggé erős. Olyan nehéz lett volna leírni egyszer, hogy Daniel Bryan? Nagyon utálhatod vagy komoly törést okozhatott neked a pankráció iránt. Kis tiszteletet éreztethettél volna (alázat). Hogy a HHH meccsnél is megemlíted parádé. Az pedig, hogy egy nő nevén "szakadsz" gyerekes. Megjegyzem a UFC legjobb női harcosáról beszélünk, aki 10 másodperces meccseket tol és győz, na mind1. A cikk minőségét pedig a pontozás jelzi igazán. A létrás meccs volt az egyik legjobb, de így is csak átlagos volt. Orton - Rollins meccs teljesen érdektelen, az utolsó match winner RKO-n kívül más nem érdemel említést, de az fain volt. Sting - HHH: a bevonulás jobb volt, mint a meccs. Lassú volt, unalmas. Cena nekem most tetszett! Mondjuk azt hittem heel turn és darabokra szedi Rusevet (vagy agresszív lesz), de ő Cena na. Undertaker jobban nézett ki, mint tavaly, de ez a meccs is teljesen unalmas volt. A nyuggerek a korukhoz illő meccset nyomtak és nem voltak jók. A főmeccs: Lesnar brutál volt. Volt vér, ez a meccs is jó volt. Brock jól beverte a fejét és utána jöttek a szokásos Roman megmozdulások (szerintem van potenciál a srácban!). A beváltás pedig kiszámítható volt. Lehetett tudni, hogy Lesnart egy egyben nem fogják megveretni, főleg a streak megtörése miatt. Az előző gálán pedig megmutatták hogy lehet megverni. Összességében nem volt jó WM. Nem is értem ezeket a magas pontszámokat. Legközelebbre komolyabb és jobb cikket kívánok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Arról nem is beszélve, hogy ilyen irreálisan nagy pontszámokat kaptak ezek a meccsek, ami arra enged következtetni, hogy ilyen pg fan osztályozott, mert ezek a meccsek max. erős közepesnek mehettek volna el normális esetben nem tökéletes meccsnek vagy közel tökéletesnek.
   Egy 10/8 vagy 9 es meccs szvsz olyan, hogy jó ha 1-2 t lát az ember életében, nem olyan aminek 100x jobbakat látni, a 10 meg min. egy megismételhetetlenül lenyűgöző meccs, amiről évtizedek után is beszélnek az emberek.

   Törlés
  2. A magas pontszámok azért magasak, mert, ha pl. megnézed a tavalyi WM-et, meg ezt, hatalmas különbség van köztük. Nem egy gyerek barát hülyeséget láthattunk, hanem egy normális Wrestlemania-t. Utoljára mikor láttunk Wrestlemania-n egyáltalán vért, ha már így megemlítetted? Ezért vannak a magas pontszámok.

   Törlés
  3. Ezt a vérmániát nem értettem sose, attól még hogy van vér lehet szar a meccs. Pár dologban én sem értek egyet (a stíluson kívül, amit Milán is írt, de nem kell megijedni, ezen lehet javítani, csak ne legyen ennyire pongyola. Kicsit legyen azért komolyabb, mint egy sima komment).
   A Sting-HHH meccs vége egy szar volt, komolyan olyan érzésem volt, mintha azt akarnák sugallni, hogy "látjátok, a WWE mindig is jobb volt".
   Az André the Giant battle royal meg egy felesleges baromság, Cesaro is megnyerte a nagy semmiért, most Show nyerte, de tök mindegy ki nyeri, semmi pluszt nem tesz hozzá a karrierjéhez.
   Az US övet ugyanígy kár volt Cenának adni, persze jól is elsülhet, de már látom, hogy ennek csak úgy lesz vége, hogy vagy leadja, vagy valamilyen csalással nyer valaki, mert tisztán nem fogja ezt az övet elveszteni. Lehet Bryannel meccsel és összevonják az öveket.

   Törlés
  4. Aha szóval ha jön egy jobb WM az eddiginél az már 10 ből 9 es, de csak mert jobb volt néhány eddiginél amik már nagyon az alját súrolták mindenféle igénytelenségnek.
   Akkor mi van, ha egy még ennél is sokkal jobb WM el hasonlítod össze, amiből volt dögivel? Akkor az már 10 ből 10 fölötti lesz? Vagy mi?
   És mi lesz ha az ez utáni WM ek mind jobbak lesznek ennél? Akkor az mind 10 ből 10 es lesz? Tök mindegy mennyivel jobb?

   Bakker ez az oldal már nagyon nem az, mint ami volt régen... Látszik hogy hol tart a pro wrestling ha az országban a legnagyobb oldal ilyen színvonalat reprezentál.
   Véleményem szerint amikor egy cikkíró egy adott gáláról tesz értékelést a résztvevők között pártatlannak kéne lenni, max. a végére odaírni valami személyes véleményt vagy valamit, de egy magyarország legnagyobb pro-wrestling oldalán egy értékelésnél savazni egy pankrátort csak mert a cikkíró nem szimpatizál vele elég cinkes.
   Legalábbis én még nem láttam sehol, hogy egy színvonalas oldalon egy hír úgy íródik meg, hogy az író a saját szemszögéből írja meg az értékelést, max. valami személyes blogon vagy valami, de az nagyon más értékeket képvisel, mint egy ilyen oldal.

   Törlés
 11. Az értékelés azért egy kicsit túlzás

  VálaszTörlés
 12. Sting vs Triple H No DQ meccs Sting győzelmet vártam volna!! de nem úgy h. bele avatkozik valaki!!
  The Undertaker vs Bray Wyatt Taker győzelemet vártam és meg is lett!! nagyon jó volt Taker! meg érdemleten nyert a tavalyi után!! 22-1!! Wyatt R.I.P.!!! :) igazából én erre a 2 meccsre voltam kíváncsi és ezeket vártam! :)

  VálaszTörlés
 13. Az én velémyem szerint foscsi volt ez a WM :/ na de én már a WM 19 óta nézem mit is várok egy WM 25 után :) vagy egy WM 23 hair vs hair meccs után. Semmi izgalom max a végén egy kicsit de amikor már jött a táskával tudni lehetett..nálam 10/3 ez a WM...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves István.Miért mit szerettél volna ? Változatlanul az a véleményem te se nézd akkor,ne is írj ide.Ha csak azért jösz ide hogy köpködd a WM-et..ne fáradj.Szerinted nem volt izgalmas ?.

   Törlés
  2. Elég vicces, hogy az oldal egyik szerkesztőjét próbálod oltani cimbora...

   Törlés
 14. Emberek.Nem is nagyon értek itt pár véleményt ,először is ezzel kezdeném.
  Ne nézzen pankrációt az akinek ez nem volt elég izgalmas,nyugodjatok meg a cég nem fog sírni majd miattatok,tessék akkor mást nézni : ) Másrészt,a rendezvényen alapjában véve nagyon tetszett.Minden meccsben volt valami váratlan főleg a véve.Amit tetszett,Kick Offban ,tag team meccsnél volt pár elképesztő mozdulat.Battle Royal viszont nem annyira jött be..nem is értem miért Big Shownak kellett nyernie,na mindegy.Tetszetős volt még,IC meccsben pár dolog..bár nem vártam Daniel győzelmét..Barett,vagy Zigglert tartottam esélyesnek.
  Triple H vs Sting:Fordulatos meccs volt,Triple H-nek szurkoltam,mert régóta kedvencem na nem az öltönyös figurája miatt.Tény megverte Stinget.Tetszett hogy ott voltak Hoganék,HBK beavatkozásánál szinte befostam,durva volt:) Jó kis meccs volt bevonulókkal együtt: ))
  Diva meccs:Rövid tömör mellkímélő mérkőzések mindig a díva meccsek,tetszett nagyon ez is :)
  John Cena vs Rusev:Bevonuló Rusev részéről fasza volt,jó meg lett csinálva.Egy jó lendületes meccs volt,jó mozdulatokkal,különösen Cena stunner tetszett :DVége érdekes volt..szegény Lana..
  Undertaker vs Bray Wyatt:Nem semmi meccs volt,nagyon jól volt megkreálva.Ennyit lehetett kihozni Takerből,jobban nézett ki mint tavaly.Kicsit féltettem mondjuk.Wyatt meg hozta az elképesztő jó stílusát ami feldobta a meccs hangulatát.Nem lepett meg Taker győzelme..:)
  Seth R vs Randy Orton:Nagyon jó volt 10per10 !! A végén az a RKO hatalmas volt.Nem a kedvencem Orton de ez nagyon nagyra sikerült tőle : ) Rolins kikapott..de mégis nyert..:)
  A Fő meccs..Lesnar vs Reigns.
  Sajnáltam Lesnart.Őszintén azt gondoltam hogy megvédi.Szanaszét csapta Reignst,gondoltam hogy ez lesz.Bár megfeledkeztem Sethről..és kicsit csalódott is vagyok.Lesnar egy állat..és most veszített...hát ez van,kíváncsi vagyok a folytatásra.
  Rock szegmensről nem mondok semmit,időkitöltés volt.Teljesen értelmetlen.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Ne nézzen pankrációt az akinek ez nem volt elég izgalmas" Jah hogy te akarod megmondani mit csináljunk :D Értem...
   Miért fáj az neked ha valakinek nagyobb igényei vannak nálad? Miért nem lehet a negatív véleményt leírni? Csak mert neked nem tetszik? Hát bocsánat.

   Törlés
 15. Már megbocsáss Krisztián de te divat drukker vagy ?

  VálaszTörlés
 16. Szerintem ez egy egész jó WM volt, ha visszagondolok az előző pár évre, ez sokkal jobb volt. Nekem legalábbis jobban tetszett, mint az elmúlt években... Voltak benne egyaránt részek, melyek tetszettek,és amelyek nem. Ami pozitívum volt, szerintem:
  - Sok aktív pankrátor szerephez jutott az év legnagyobb eseményén, ez mindenképp jó szerintem. Ezért is volt jó ötlet a Battle Royal (nem tudom, sokan miért bírálják), mert így olyanok is szerephez jutottak, akik enélkül biztosan nem kerültek volna képernyőre. Jó, nincs eget verő tétje, de nem is ezt kéne nézni, hanem, hogy 1: láthattunk egy speciális meccstípust, 2: sok pankrátornak ez biztosított szereplést.
  - Szintén jó ötlet volt a többszereplős IC és Tag Team meccs is, egyrészt, mert így szintén többen kaptak szerepet, normál meccstípusnál sokakat nem láthattunk volna. Emellett szintén speciális meccstípusokat láthattunk, amely nem igazán jellemző a WrestleMania-n.
  - Hatalmasak voltak a bevonulások, szintén nagy pozitívuma volt a műsornak. Rusev bevonulásán tekeredtem a röhögéstől, az este egyik fénypontja volt! :D De Wyatté sem volt rossz azokkal a zombikkal vagy mik akartak azok lenni XD De a többi is jó volt.
  - Sok Hall of Famer került képernyőre, én örülök, ha viszontláthatom őket. Páran konkrét szerepet is kaptak a Sting meccsnél, ez se volt rossz, hogy bevonták őket a történésekbe, bár maga a meccs végeredménye egy rohadt nagy csalódás volt.
  - Egyáltalán nem örülök, hogy Cena meg Bryan nyerték az öveket, de az pozitív benne, hogy volt világbajnokok kapták. Ezzel talán értéket is adnak neki, és remélhetőleg nem esik meg az a szégyen többet, hogy ilyen Santino Marella meg Zack Ryder-féle rossz bohócok ilyen címeket birtokoljanak hónapokig. Remélhetőleg komoly feud is lesz az övekért, komoly story, nem csak odadobják valakinek mint régebben, mert a tulajdonosával nem tudnak mit kezdeni a kreatívok.
  - Végre volt táskabeváltás! Ideje volt már a WM-en is látni ilyet! A hogyanja különösen tetszett, hogy triple threat match-et csinált belőle Rollins. Számítottam a beváltásra, de erre sose gondoltam volna... Nem is tudtam, hogy be lehet lépni harmadiknak is a táskával! O.o Teljesen egyedi, és tényleg meglepő dolog volt, több ilyen váratlan eseményt kellene látni! Szegény Lesnart sajnáltam mondjuk, de a kivitelezése a táskabeváltásnak hatalmas volt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ...és ami nem tetszett:
   - Nem írták ki Taker meccse után, hogy 22-1. Ez parasztság volt. Jó, így hogy megtört, már nincs akkora jelentősége a streak-nek, de akkor is illett volna kiírni! Már az is nagy dolog, ha valaki 23 WM-n ringbe lép, de az, hogy 22-szer győz is, az mindenképp megért volna egy kiírást! (Egyébként miért Shawn Michaels Mr. WrestleMania? Szerintem k*ára Takernek kéne annak lennie, de mindegy).
   - A Sting meccs gyalázatos eredménnyel és értelmetlenül zárult. Az egyetlen pozitívum a Hall of Famerek ténykedése volt, bár az NWO nem értem hogy jött ide, mint Sting segítsége? Sting soha nem volt tagja az NWO-nak, mindig ellenük volt. Most meg ők védik?! Ha már így bevonták ezt a WCW vonalat, okosabb lett volna a DDP-Jericho-Goldberg triót összehozni, ők se voltak NWO tagok, a WCW-hez viszont erősen köthetőek. Vagy jók lettek volna Hoganék is, csak nem NWO színekben, így hiteltelen volt. HHH győzelmével megalázták Stinget, ezért nyaltak neki annyit? Egyértelműen Stingnek kellett volna nyerni... A kézfogás volt a leg oda nem illőbb a végén, miután HHH-ék össze-vissza csaltak. Teljesen elszarták az amúgy fasza meccset, hiteltelen lett az egész. Sokkal inkább szólt ez a WCW-ről meg a WWE-ről, mint Stingről és HHH-ről, kár volt ezt a jó meccset így elkúrni!
   - Szintén negatív, hogy össz-vissz 4 díva jutott szerephez. Nagyon kevés, a többieknek is ki kellett volna találni valamit, amelyben többen szerepelnek. Pl. fatal 4 way match a kihívói jogért vagy akármi, de egy díva meccs mindenképp kellett volna még.
   - A nappali szabadtéri rendezvény se volt valami jó ötlet. 3 fontos szereplővel is együtt jár a sötétség, Sting, Taker, Wyatt. Rossz időzítés volt épp most világosban fellépniük. Kell ilyen rendezvény is, de pont most kellett, könyörgöm? Mikor fogjuk Takert és Stinget újra meccsben látni? Rendezték volna az Extreme Rulest világosban...
   - Ahogy lenni szokott, face dominancia volt megint. Igazán lehetne már olyan WM is, ahol többségében a heel-ek nyernek!
   Összességében 10/7-re értékelném a gálát, mindent egybevetve nem volt rossz, de főleg a Sting meccs ilyen szintű elkúrásával nagyon lehúzták a rendezvényt...

   Törlés
  2. Nos Sting volt tagja az nWo-nak (wolfpack)

   Törlés
  3. A battle royalos dolog azért van bírálva (részemről legalábbis), mert nem azért teszik, hogy akit nem tudnak szerepeltetni, azok ott szerepeljenek, hanem ők kitalálták a battle royalt és azt töltik meg azzal, aki épp ott van. Nem a "feltörekvőknek" van kitalálva, hanem pont fordítva. Akik ott szerepelnek, azoknak 90%-a sehol máshol nem szerepelt és nem is nagyon fog.

   Törlés
  4. Tóth józsef!sting tényleg tagja volt az nWo wolfpack-nak,de hogan,nash,hall az nWo black & white tagjai voltak. :)

   Törlés
  5. És ez a két nwo egymás ellen voltak.Ezért volt fura,hogy hogan-ék pont az ősi ellenségüknek segítettek. :)

   Törlés
  6. Személy szerint sajnálom, hogy a Sting vs Triple H meccsbe beleavatkoztak. Jó kis old school meccs volt addig. A DX megjelenését még értettem, de az NWO ezen felállása hülyeség. Nash-Hall-Hogan trió dominálta a WCW adásokat (kiegészülve később több pannkrátorral). Ezután jelent meg Sting és kezdte el terrorizálni a black&white NWO-t. A Wolfpackot (red&white-ot) pedig Hall és Nash alapította, amikor átmentek face-be, a Hollywood Hogan vezette NWO-val szemben; Sting ennek a face groupnak volt a tagja.
   Az oké, hogy akartak egy DX vs NWo, WWE vs WCW mini csatát, amit persze csakis a WWE nyerhetett meg. Ezt én meg is értem, de a véleményem az hogy ez: Bullshit!

   Törlés
 17. Ja! és Triple H be vonulása sem volt semmi! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Triple H bevonulása sztem röhej volt.

   Törlés
  2. Kezdi már az öreg túlzásba vinni.

   Törlés
 18. Azt magyarázná meg nekem valaki hogy mi értelme van egy kétszer olyan jó united states meccset lenyomni a másnapi raw-n mint ami a wrestlemanián volt... vagyis inkább h miért nem tudták azt is ilyen jóra kitalálni...

  VálaszTörlés
 19. kecske, ronda.. 10 évesek miért írhatnak cikkeket az oldalon?
  Sajnos ez már nem a 3-4 évvel ezelőtti minőségi WWE Hírek..

  VálaszTörlés
 20. Nem baj! nekem akkor is tetszett Triple H bevonulása! akinek meg nem sory! :)

  VálaszTörlés
 21. Remélem sokáig bajnok marad Seth. ???? Te hülye vagy kiflit ittál vagy mi.... Ja és "minthogy ez a kecske nyerjen.??" ANYÁD sztem inkább ne is írj értékelést nem értesz hozzá ember !!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én ennyire erősen azért nem fogalmaznék, de házi feladatként azonnal elzavarnék sok casual fant (a cikk íróját is beleértve) Lucha Underground, TNA, ROH, NJPW, CZW, PWG vagy Evolve adásokat nézni.
   Amit én hiányolok nagyon, az a szakmaiság: sehol egy nevesített pro wrestling move, vagy dedikált finisher említése. Lehet, hogy maradi vagyok, de egy cikkíró tudja megnevezni a mozdulatokat, mert akkor veszik komolyan ( én legalábbis), ha érti azt amiről ír. Remélem a következő cikkekben már több lesz ezekből. :)

   Törlés
  2. CZW meg a TNA-t kivenném a felsorolásból.... De NJPW-et kötelező néznie mindenkinek aki néz wrestlinget... Az ROH is elkezdett szerintem rohamosan süllyedni a ranglétrán... 2011-óta nem valami nagy durranás...

   Törlés
 22. hát ez a meglepetések Wrestlemania-ja volt John Cena US bajnok , Bryan IC bajnok, HHH legyőzi Sting-et ˙(Amúgy Sting a meccs végén úgy nézett ki mint a Joker) a rANDY oRTON VS. sETH rOLLINS-ON AZ AZ UTOLSÓ rko KURVA NAGY VOLT , Amúgy úgy kellett volna hogy Brock kikap Taker-től és Bray megtöri a Streak-et, Seth Rollins meg egy igazi heel bajnok ott van az összes Raw-n az előző bajnok Brock Lesnar-nál Hulk Hogan is több Raw-n volt

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.