Header Ads

Undertaker hírek

Mint arról korábban beszámoltunk a WWE nem szeretné Undetaker-t egészen a WrestleMania meccséig képernyőre rakni, és ezt a döntését még nem másította meg.

A WWE egyszerűen nem szeretné, ha a közönség a Bray Wyatt elleni meccséig látná a halott embert. Undertaker a héten elfogadta Bray Wyatt kihívását ám fizikálisan nem volt jelen a RAW-n.

Továbbá a “the man comes around” mondattal válaszolt ami egy Johnny Cash szám címe. Mivel a múltban már használt ettől az előadótól számot nagy eséllyel ez less a WrestleMania bevonuló zenéje is.  De ez a jelenlegi helyzetben elég érdekes választás lenne ha csak Jim Johnson nem nyúl bele.

15 megjegyzés:

 1. Ne már...!!! maradjon csak a régi Undertakeres belépő zenéje!!! ne a motros se ne új!!! a régi a harangos nekem jobban tettszik!! és legyen koporsós meccs!!!

  VálaszTörlés
 2. Nekem mindegy,hogy milyen a zenéje,csak a meccs végén ne legyen komolyabb baja.

  VálaszTörlés
 3. Ez tetszik. Mármint az, hogy nem láthatjuk Taker-t a meccsig. Ez így felcsigázza az embereket. És az sem lesz semmi, hogy mindenki várja a Classic Undertaker-t, erre megjelenik Motoron a Limp Bizkit Rollin-jára. A vereség után szerintem vissza kellene térnie az American bad ass-hez, elvégre valami megváltozott, azzal, hogy kikapott. De persze Wyatt miatt lehet nem változtatnak semmin sem.

  VálaszTörlés
 4. A másik meg h. a WM-ig van legalább egy RAW adás és van Smack Down is!! még van ideje meg jelenni személyesen is akár.... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 29.-én lesz, szóval még van hátra 2 Raw, de jó ez így. Sokkal sejtelmesebb, és érdekesebb az egész úgy, hogy Taker nincs jelen. Bár remélem, hogy a két hátralévő Raw-on is ilyen színvonalas lesz ez a Wyatt szegmens, mint a mostanin volt, mert akkor király lesz ez így.

   Törlés
  2. Én azért meg nézném ill. érdekelne élőben is a WM előtt még ill. ha Wyatt-al csinálna valamit jó lenne még a WM előtt! :) na de majd kiderül...! :)

   Törlés
 5. Nah bebaszna, ha erre jönne be..... Szerencsére jól jósolták, h visszatér :D

  https://www.youtube.com/watch?v=W2O58iroxns

  VálaszTörlés
 6. Én erre várom vissza: http://m.youtube.com/watch?v=mlBmT-gr4AA

  VálaszTörlés
 7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 8. Taker 10 legjobb vissza térése!!

  https://www.youtube.com/watch?v=oricUgTqV_s

  VálaszTörlés
 9. Maradjon rendes kalsszikus bevonulója ! Nagyon fasza meccsnek ígérkezik én nagyon várom már ! Két nagyon jó karakterrről van szó,nagyon jól fel lett építve BRay ehhez a meccshez a hónapok során.Köszönhető többek között a jó beszélőkéjének: ) Meg amugy tehetséges szupersztár,neki szurkolok !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Wrestlemania-n ne veszítsen mégegyszer taker

   Törlés
 10. Nos... ez valami borzalom...a régi az hátborzongatóbb és sokkall jobb... ha motoron jönne be az hát... fura lenne még tőlle is a régi a klaszikus az a tuti nem ez a borzalom :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.