Header Ads

Új NXT vezető-tréner, Triple-H az Arnold Classic-on!-Rövid hírek

A mai rövidhírek rovatunkban szó lesz az új NXT vezető-trénerről, és Triple H-ről, valamint még Bray Wyatt-ről is.

-Az NXT-nek új vezető-trénerre volt szüksége, miután Bill DeMott, a korábbi tréner felmondott tegnap. Az új fő-tréner nem más lett, mint az egykoron Tensai és Prince Albert, jelenleg Jason Albert néven szereplő, Matt Bloom.

-Mint ahogy azt a SmackDown-on láthattuk, Bray Wyatt-nél van Undertaker urnája és azzal fenyegetőzött, hogy hétfőn szabadon engedi az urnában lévő szellemet. Vajon a "Deadman" visszatér a Raw-on és elfogadja Bray kihívását? Két évvel ezelőtt CM Punk is meglépte ugyanezt és akkor Undertaker megjelent, hogy visszavegye tőle, bár nem sikerült neki.

-Triple H az Arnold Classic-on hirdette a Wrestlemania-t és kijelentette, hogy nagyon büszke az apósára, Vince McMahon-re és szerinte nagyon jól nézett ki a Muscle & Fitness címlapján. Hunter igazi úriember volt, és megállt autogramokat osztogatni, amíg a legtöbb sztár nem. És végül de nem utolsó sorban jöjjön a legnagyobb és legfontosabb hír arról, hogy "The Game" miért volt jelen az Arnold Classic-on; Paul Michael "Triple H" Levesque-t beiktatták a Nemzetközi Sport Hall Of Fame-be! Gratulálunk neki!
Egy mosolygós selfie Schwarzenegger-rel

5 megjegyzés:

  1. Tavaly előtt volt Cm Punk Taker ellenfele...

    VálaszTörlés
  2. Tavaly??? Ember nem követed jól az eseményeket sztem... Tavaly Lesnar volt nem Punk

    VálaszTörlés
  3. Szerintem megérdemelte Triple H.Tényleg úgy nézett ki mint egy Bodybuilder és nagyon keményen dolgozott hogy olyan izmos testet érjen el

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.