Header Ads

Tervek Dolph Ziggler-rel!

Mint azt bizonyára mindenki tudja, idén a Wrestlemania-n megrendezésre kerül egy 7 fős Ladder meccs az Interkontinentális övért. A meccs nagy esélyesei között van Dolph Ziggler is! 


Az utóbbi időben több forrás is arról vélt beszámolni, hogy a Wrestlemania-n Dolph Ziggler távozik majd az Interkontinentális bajnoki övvel. Emelett a WWE Live eseményeire is (Köztük arra is, amit Magyarországon rendeznek meg), egy Bad News Barrett vs. Dolph Ziggler IC bajnoki meccset reklámoznak.  De ennek mi is lehet az oka?

A rajongók az elmúlt hónapokban egyre jobban reagáltak Dolph Ziggler-re, aki pedig tett is azért, hogy ez így legyen. Elég, ha visszagondolok a tavalyi TLC-re, ahol visszaszerezte a bajnoki övet. Többen is úgy gondolják, hogy Ziggler megérdemli az övet, hisz rengeteget tesz a szervezért, emellett pedig hatalmas tehetség. 

Tehát Ziggler ott van a Ladder meccs fő esélyesei között, és valószínűleg ezért fogják ilyen szinten vissza a Daniel Bryan rajongókat. Ez azonban mind csak pletyka, mindenesetre kíváncsiak lehetünk, hogy miként fog alakulni a meccs 29-én este.

2 megjegyzés:

  1. Stardust és Rtruth-nak kb 0% az esélye nyerni viszont a többi 5 személyt mindet szeretem úgyhogy mindegy, hogy ki nyeri. Ezért is várom ezt a meccset annyira.

    VálaszTörlés
  2. Dean Ambros ra kíváncsi leszek , hogy megint mit talál ki a létra tetején :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.